По хорара на Изпепеляваща.
Мисля да пробвам първо със 7-мия дом. Той се управлява от бърза планета - Меркурий в кардинален огнен знак. Подвижен човек, който не го свърта на едно място. Положението му в 5-тия ти дом може да загатва, че има симпатии към теб. Страх ме е да използвам думата чувства, защото неговият 5-ти дом се управлява от заточена планета (Венера). Освен това управителят ти Юпитер няма специални есенциални достойства в знака на върха на 5-тия му дом. Но Венера е в огнен знак, каквато е и природата на Юпитер. Управителят на 5-тия дом в огнен знак може да говори за бързопроменливи чувства, като на първо място се поставя физическото привличане.
Управителите на 5-тите ви домове - Марс и Венера са във взаимна рецепция, но заточени. Сякаш чувствата на единия зависят изцяло от тези на другия. Обичам те, ако и ти ме обичаш. Управителите на 3-тите ви домове - Сатурн и Слънце се диспозират от една и съща планета - Венера (негов У5). Комуникацията ви е подчинена изцяло на чувствата, но засега проблемна. Заради заточеното положение на Венера не сте в състояние да изразите онова, което чувствате. Неговият У3 няма сходящи мажорни аспекти в рамките на знака, така че предпологам, че той засега няма да проявява особена инициатива. Освен това се намира в неговия 12-ти дом - особено е затруднен в действията си - в стил "Бехлюл изчезва". Буквално е out of touch в момента, както Слънцето. Луната е в 4-ти от 7-ми дом - изглежда обмисляш да сложиш край на тези отношения. В този дом се намира и ретрограден Сатурн - ето защо ти е трудно и особено болезнено да вземеш това решение. Наличието на ретроградна планета в дома на края може да показва, че дори и да сложиш края, отново ще се върнеш към тази връзка. В началото на знака Луната е направила квинкокс с Нептун в третия ти дом. Възможно ли е послението ти към него да не е било достатъчно ясно за него? На Луната не й предстоят много положителни аспекти освен съвпад със Сатурн. Може би ще имаш възможност да поговориш с него, макар че няма сходящ аспект между вашите У3.