Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206115 Прегледи
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #740 -: Май 14, 2011, 06:42:40 am »
Благодаря ви.
п.п.Не смятам да тегля кредит-не виждам като как ще го върнем.
Сумата, която ме затруднява в момента е 10 пъти по-малка от тази, която сме дължали преди 10 години. :-X

Дай да хвърлиме боба?

« Отговор #741 -: Май 14, 2011, 06:43:46 am »
Оушън, вземи да ме обучиш мене, макар че аз вече съм с бг гражданство, сигурно няма да мина за чужденец. Но мога да гледам тъпо.  ;D

С удоволствие, къде си родена? Може да те включа, няма проблем :)

« Отговор #742 -: Май 14, 2011, 06:44:22 am »
Oушън, центърът за бежанци няма ли да свърши работа? :blink:

Представи си, искат ми пари нахалниците за да ги включа в безплатен курс за обучение... кво да ти кажа...араби!

« Отговор #743 -: Май 14, 2011, 06:46:08 am »
Аз мисля да задам въпроса на Оушън.

Ще успее ли Оушън да намери необходимия брой чужденци за обучение по проекта в срок?

Мисля, че отговорът е "да". Оушън се управлява от Меркурий, който е в сходящ съвпад с У12 - Венера (имигрантите).

УРААААААААААААААААААААААААААААААААА !!!! ДА ЖИВЕЕ ПРОЛЕТАРИАТА И НИЕ ПОКРАЙ НЕГО!  :rolf: :rolf: :rolf:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #744 -: Май 14, 2011, 05:09:52 pm »
Голямо оживление настана в темата.

5-ти дом освен с любов и забавление, може ли да се гледа и като сигнификатор на образованието?

« Последна редакция: Май 14, 2011, 05:54:25 pm от Shreya »

« Отговор #745 -: Май 14, 2011, 05:21:00 pm »
ХАхахаха Шрея, по 5 дом всичко гледаме вече,то стана ясно!

ХАхахаха :)

« Отговор #746 -: Май 14, 2011, 05:29:06 pm »
Висшето образование би трябвало да е по 9-ти дом. Мунданният управител на 9-ти дом е Юпитер (управител на Стрелец), а на Стрелеца му е присъщо да учи, пътува и философства. По 5-ти дом са хобита, развлекателни дейности, любовни авантюри, деца, хазарт, театър, също може и светски прояви и др. Всичко, което е свързано със знака Лъв и Слънцето. В хорар с въпрос относно висше образование У9 е в 5-ти дом може да означава, че харесваме онова, което учим, че ни е по сърце, а У5 в 9-ти дом пък може да е показател, че ще превърнем хобито си в образование.
« Последна редакция: Май 14, 2011, 05:38:05 pm от Mirabella »

« Отговор #747 -: Май 14, 2011, 05:37:32 pm »
здрасти Стела,пускам хорарчето за изпитите ,(4 на брой,2 дни)

въпросът е ''Ще взема ли изпитите успешно ?''

притесняват ме аспектите на У3  :lol:

и да,в последния момент си давам зор да уча,разчитам повече на естествените ми знания   :unsure:

Моля те, Жълтичко, учи сериозно. Имаш естествени знания, ОК, но за по-сигурно се подготви.

Сходящият съвпад на Луна със Сатурн в 10-ти дом показва, че можеш да имаш успех, ако положиш необходимите усилия. Сатурн винаги иска работа. Управителят на 9-тия ти дом попада в 6-тия - в момента виждаш учението като товар. Ако разглеждаме изпитващите по 7-мия ти дом, и техния управител не е по-добре поставен от твоя. Във взаимна рецепция сте - може да проявят разбиране. На Марс му предстои да бъде подсилен от тригон с Плутон, което ще ти се отрази добре - ще се нахъсаш да ги вземеш тези изпити. Успех ти пожелавам!

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #748 -: Май 14, 2011, 05:55:53 pm »
Висшето образование би трябвало да е по 9-ти дом. Мунданният управител на 9-ти дом е Юпитер (управител на Стрелец), а на Стрелеца му е присъщо да учи, пътува и философства. По 5-ти дом са хобита, развлекателни дейности, любовни авантюри, деца, хазарт, театър, също може и светски прояви и др. Всичко, което е свързано със знака Лъв и Слънцето. В хорар с въпрос относно висше образование У9 е в 5-ти дом може да означава, че харесваме онова, което учим, че ни е по сърце, а У5 в 9-ти дом пък може да е показател, че ще превърнем хобито си в образование.
Не се смейте :))))) Просто разлистих една книга за хорарна астрология и образованието го слагат по 5-ти, а висшето по 9-ти. Стана ми объркано. Вероятно средното образование е по 5ти? Иначе при струпване на планети в 5ти, гледаме как е поставен техният упр.

*

Stella

• 7765
« Отговор #749 -: Май 14, 2011, 06:01:47 pm »
Не се смейте :))))) Просто разлистих една книга за хорарна астрология и образованието го слагат по 5-ти, а висшето по 9-ти. Стана ми объркано. Вероятно средното образование е по 5ти? Иначе при струпване на планети в 5ти, гледаме как е поставен техният упр.

И аз съм чела някъде (дали не беше Подводни), че възпитанието на децата е  по 5-ти дом, но не съм много убедена, че е така. Освен това чиракуването или стажуването, според него е по 6-ти дом. (но това не е във връзка с хорарната астрология, обаче)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #750 -: Май 14, 2011, 06:05:24 pm »
Стела, ако щеш ми вярвай но когато се събудих ти беше 1 човек за когото се сетих днес! Не знам защо!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #751 -: Май 14, 2011, 07:03:16 pm »
Пети дом свързвам с колежите. И често е акцентиран в годишната карта, когато предстоят кандидатстудентски трепети, приемни изпити. Не е само любов, деца и творчество.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #752 -: Май 14, 2011, 07:20:20 pm »
В хорарите за изпити или интервюта, в които да покажеш възможности, да се представиш пред другите често е показателен 5-ти дом, да.

Що се отнася до възпитанието на децата също има логика, защото по този дом е естественото отношение към децата, което имаме, разбирането за тях, как ги приемаме, това рефлектира, мисля, че и някои немски астролози считат разглеждането му за удачно.  
« Последна редакция: Май 14, 2011, 07:24:50 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #753 -: Май 14, 2011, 07:23:50 pm »
Изпитите са си вид творчество. От тази гледна точка съм напълно съгласна. Колегите от комисията по български език казват обикновено: "Я, да видим какво са сътворили кандидат-студентите тази година" (и се подхилват някои от тях).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #754 -: Май 14, 2011, 07:27:44 pm »
Който е гледал много американски филми за живота на колежаните, ще се досети защо колежите са по 5 дом, не по 9ти. ;D По 9 дом е университетското и академичното образование. Към 3ти и 6ти отнасям курсовете за професионална квалификация и преквалификация. По 9 дом се придобива по-висока степен/титла - магистратура, докторантура, професура и т.н. По 6 дом усвояваме занаят, а по 10 дом намираме своето призвание, това го знаете.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #755 -: Май 14, 2011, 07:39:21 pm »
Току що си проверих и соларите, момичета.
В годината, в която бях приета в първия ВУЗ (колеж), соларният АС беше в 5 дом и имаше соларен 5 дом в 9ти, където е разположен наталният Сатурн (У3).
В годината на завършване - АС Стрелец в солара и стелиум (вкл. соларно новолуние) в наталния 5 дом (сол. 4ти / промениха се и обстоятелства в дома).
В годината, в която бях приета в университета, имах сол. АС близо до К5 и съвпад Слънце/Юпитер близо до него, в наталния 5 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #756 -: Май 14, 2011, 07:42:26 pm »
Супер добре си работи 5-тият. Благодаря за информацията, Лили. И аз ще проверя при мен за статистиката.

Моят солар в годината на постъпване във ВУЗ.
Сол. АС във 2-ри натален дом. Сол. У1 Марс в 7-ми солорен и 9-ти натален дом в съвпад с наталния ми Юпитер. Сол. У5 Слънце в 11-ти соларен дом, в точен съвпад с Луна. Имала съм новолуние по оста 1-7 в натала и 5-11 в солара, което може да се тълкува като приемане в нова общост (университетската). Управител на сол. МС Сатурн в 1-ви солорен дом. Петият дом (и 11-тият) са били доста активни в солара. В 11-ти сол. дом попада и сол. Уран (който е У1 в натала).

Соларът в годината на дипломиране.
Сол. АС отново във 2-ри дом, под управлението на Марс. Марс е бил в точен съвпад с Плутон в 9-ти сол. и 11-ти натален дом. Този съвпад е в тригон със сол. У5 Луна накрая на 5-ти сол. и в 7-ми натален дом. Сол. МС се управлява от Сатурн в 3-ти натален и 5-ти сол. дом в опозиция със съвпада Марс-Плутон.
« Последна редакция: Май 14, 2011, 07:53:33 pm от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #757 -: Май 14, 2011, 07:45:00 pm »
Годините на дипломиране в университета не са показани толкова ясно в солара, тъй като тогава имах други грижи, които бяха на преден план, а и през цялото си студентство работех... И докато дипломирането в колежа беше изживяване (за пръв път в живота), дипломирането в университета беше досадна формалност за мен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #758 -: Май 14, 2011, 08:02:13 pm »
Имам пълен 5 дом в солара за тази година. Под сурдинка-имам едни аспирации за втора магистратура..пак инженерна специалност, но по обективни причини едва ли ще се реализира.
В годината, в която съм приета във ВУЗ и която съвпада със завършването на училище (нещо, което мразех заради необходимостта да се съобразявам и т.н.) съм имала Марс, Луна и СЛВ в 5 соларен дом, кусписата на който е попадала в 9 натален в почти точен съвпад с радикална Венера-У4. ;)
п.п.Беше академично образование, а не колеж.
« Последна редакция: Май 14, 2011, 08:24:55 pm от Uran »

*

holanda

« Отговор #759 -: Май 14, 2011, 08:57:46 pm »

Моля те, Жълтичко, учи сериозно. Имаш естествени знания, ОК, но за по-сигурно се подготви.

Сходящият съвпад на Луна със Сатурн в 10-ти дом показва, че можеш да имаш успех, ако положиш необходимите усилия. Сатурн винаги иска работа. Управителят на 9-тия ти дом попада в 6-тия - в момента виждаш учението като товар. Ако разглеждаме изпитващите по 7-мия ти дом, и техния управител не е по-добре поставен от твоя. Във взаимна рецепция сте - може да проявят разбиране. На Марс му предстои да бъде подсилен от тригон с Плутон, което ще ти се отрази добре - ще се нахъсаш да ги вземеш тези изпити. Успех ти пожелавам!

благодаря за милото отношение  :kissd:,
ще се опитам да дам всичко от себе си и да се представя подобаващо .
А изпита е тип Тоефл ,незнам дали може да се гледа по 5 дом