Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204822 Прегледи
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #780 -: Май 15, 2011, 07:12:29 am »
 :blink:Здравей Стелла,много се радвам,че се регистрирах.. Има много интересни и полезни статии,пък и както виждам помагате на хората. Та ако може и аз да се възползвам искам да знам ще спечеля ли 5тица от тото утре :D Ако е възможно да се отговори ..., ако не може ок ;]утре в 5 и 20 ще разбера ::D :)) Може ли да ми кажете нещо за мен.. чувствам се много объркана,бях с  много добра памет преди интересувах се от всичко..  а сега си задавам въпроси от рода на : как ще съществувам и не знам...  къде да се насоча да се развивам....
въпроса е зададен в 1:09 ако има значение... :))
Благодаря ВИ:) :wub: офф дори картата забравих да сложа....

*

Stella

• 7765
« Отговор #781 -: Май 15, 2011, 02:35:34 pm »
Здравей, Катерина! Хорарната карта е карта на разположението на планетите в реално време и място. Ти не си посочила мястото на задаване на въпроса. Картата, която си поставила, вероятно е твоята рождена карта. Виждам, че имаш неаспектиран Сатурн в 5-ти дом, което не е добре за хазартните игри. На хорарният въпрос ще ти отговоря след като посочиш в кой град се намираш. А картата, която си поставила, премести в точната за целта тема - "Натални карти-практикум". Тази тема е само за хорарни въпроси. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #782 -: Май 15, 2011, 04:44:57 pm »
 ;D  :lol:Малеее,извинявам се  ... От Добрич съм.
Преместих картата в темата,която казахте.
« Последна редакция: Май 15, 2011, 05:11:57 pm от kateerina »

« Отговор #783 -: Май 15, 2011, 06:04:59 pm »
Ето хорарната карта по въпроса на kateerina.

АС е доста късен, но дали е Козирог, или Водолей, в класическата хорарна има един и същ управител - Сатурн. Така че от тук не би трябвало да има проблем в разчитането на картата. АС на питащата е добре поставен по знак. За хазартни игри гледам 5-ти дом, а относно печалбите не съм много сигурна, но бих погледнала и 2-ри дом, тъй като по него са парите на питащата. У5 Меркурий и У2 Юпитер са в разходящ съвпад в 3-тия дом. Това може да е индикация за предишни печалби. Но аспектът е разходящ, не сходящ, за да говори за бъдещи събития. Луната е на изгорения път и ще направи опозиции с управителите на 2-рия и 5-тия дом и с естествение сигнификатор на парите - Венера в заточение. Няма положителни апликиращи аспекти межсу Сатурн (питащата) и Меркурий (хазарта) и Юпитер (парите на питащата). Парс фортуна е в 8-мия дом - поне не би трябвало да имаш големи загуби. За съжаление мисля, че отговорът е "не". Извинявай и дано не съм познала. Успех! :wub:

« Отговор #784 -: Май 15, 2011, 06:31:22 pm »
 :blink: дано не си.... но реших да пусна тото защото петък 13ти ми вървеше само ми беше много лошо,и си легнах сънувах тогава много странен сън с бели мишки,те пък се превръщаха в малки кученца..но беше вече към 19:30  .и разказах на баща ми съня и той ми каза,че майка му,баба ми коя година на  петък 13ти сънувала как убивала с маслини мухи пуснала тото и ударила 5тицата... и се обнадеждих.. но нямаше как да го пусна същия ден :( и в събота пуснах един фиш.. реших се още и защото имам познат който е ясновидец,който ми беше писал,че вижда пари ...но аз не работя... и така ще видим днеска резултата.
Благодаря за отговора  :blink: :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #785 -: Май 15, 2011, 07:28:05 pm »
Логично е да изгрява Козирог, тъй като Козирог е на върха на 5-ти дом в наталната карта. Но даже и да е Водолей, това не променя особено тълкуванието. Сатурн е неаспектиран - също като този в наталната карта. Последният аспект на Луната в хорараа е опозиция с Меркурий, който е управител на въпроса. това дава отговор "НЕ".

Ако все пак Козирог е на хоризонта, може да има малка печалба - Меркурий е в съвпад с Венера - господарка на Сатурн (питащата).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #786 -: Май 15, 2011, 09:18:45 pm »
Дано, дано! Поне да не е на загуба. По Парс Фортуна в 8-мия дом предпологам, че може наистина да не е на загуба. Една 3-ка поне, да си върне парите за фиша.

Едно въпросче ми се роди в главата. Приходите от работа (по скоро кариера) някои ги гледат по 2-ри от 10-ти, т.е. 11-ти дом. Може ли по тази логика приходите от дейности по 5-ти дом да се отразяват в 6-ти?

« Отговор #787 -: Май 15, 2011, 11:39:08 pm »
Познахте ми няма печалба .

« Отговор #788 -: Май 15, 2011, 11:46:21 pm »
 :( Съжалявам. Не се отчайвай. Много трудно се печели от Тотото. Шансът да те удари гръм е по-голям, отколкото да те удари 6-ца от 6/49.

« Отговор #789 -: Май 15, 2011, 11:59:21 pm »
  ;)Е нищо ... :)Права си. :P първа проба на късмета ми  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #790 -: Май 16, 2011, 12:16:28 am »
Дано, дано! Поне да не е на загуба. По Парс Фортуна в 8-мия дом предпологам, че може наистина да не е на загуба. Една 3-ка поне, да си върне парите за фиша.

Едно въпросче ми се роди в главата. Приходите от работа (по скоро кариера) някои ги гледат по 2-ри от 10-ти, т.е. 11-ти дом. Може ли по тази логика приходите от дейности по 5-ти дом да се отразяват в 6-ти?

Печалбите от творческа дейност са 2-ри от 5-ти, както и парите на децата ти.
« Последна редакция: Май 16, 2011, 12:27:35 am от Stella »

« Отговор #791 -: Май 16, 2011, 07:23:19 pm »
Благодаря ти, Стела! :wub:

« Отговор #792 -: Май 16, 2011, 07:58:55 pm »
Девойки, ще ме извинявате, може би аз съм малко по-груба, но за мен е много просташко и дори обидно някой да пуска хорар за печалба от тотото, след като това е въпрос на късмет ,първо,  и второ, сигурна съм че има хора с много по-важни въпроси, които ги тормозят истински, за да се губи време и енергия за тази простотия. Както и в темата ми за боба, човек трябва да пита наистина много важни въпроси, които зависят директно от него а не от случайности.... Просто мнение!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #793 -: Май 16, 2011, 08:01:37 pm »
Девойки, ще ме извинявате, може би аз съм малко по-груба, но за мен е много просташко и дори обидно някой да пуска хорар за печалба от тотото, след като това е въпрос на късмет ,първо,  и второ, сигурна съм че има хора с много по-важни въпроси, които ги тормозят истински, за да се губи време и енергия за тази простотия. Както и в темата ми за боба, човек трябва да пита наистина много важни въпроси, които зависят директно от него а не от случайности.... Просто мнение!

Оушън , недей с рогата напред!
Форум е , всеки има сърбежи на различни места... ;D

Зададох ти два въпроса в темата за фасуля...Изтече им срока на годност... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #794 -: Май 17, 2011, 04:56:19 am »
Венера е в Телец - време за любовни хорари :confuse3: и пари.

*

Stella

• 7765
« Отговор #795 -: Май 17, 2011, 05:00:00 am »
Венера е в Телец - време за любовни хорари :confuse3: и пари.

Зависи кой изгрява! Ако изгрява Овен или Скорпион, питащият няма да е в много изгодна позиция.
Или ако Марс управлява 5-тия дом на човека, за чиито чувства претендираме.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #796 -: Май 17, 2011, 05:03:52 am »
Аз ще задам ;D

Отслабен ли е интересът на В към мен?

« Отговор #797 -: Май 17, 2011, 05:04:12 am »

Оушън , недей с рогата напред!
Форум е , всеки има сърбежи на различни места... ;D

Зададох ти два въпроса в темата за фасуля...Изтече им срока на годност... ;D ;)

А изтече срока на годност, ама ти не си си погледнала мари Пено, че съм ти отговорила!
А за рогата, не съм напред, виж как съм почнала поста, просто тук не е за губене на време а за сериозни неща!

« Отговор #798 -: Май 17, 2011, 05:05:06 am »
Аз ще задам ;D

Тоз В много специален бре Милки, ще ходя аз да го питам накрая, това момче да не е зодия Рак?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #799 -: Май 17, 2011, 05:08:13 am »
Аз ще задам ;D

Не знам по кой дом да го гледаме господина, но хорарът показва, че ти бяга по тъча, някъде или в нещо се разминавате като че ли...  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.