Izpepelqvashta, извинявай, ако греша тотално в анализа си. Днес не съм във форма изобщо.
По картата изглежда, че сте закрепили отношенията си съвсем наското - Венера (ти) е в разходящ съвпад с Марс (той). Изглежда сте говорили за евентуалния край на връзката ви - управителите на 10-тите ви домове имат разходящ тригон. Той е този, който не пуска - Сатурн е екзалтиран и ретрограден в знака на твоя управител Венера, докато ти си била готова да си отидеш - Луната е имала квадрат с неговия управител Марс, но не се е получило (Луната също така е квадратирала и твоя управител).
Би трябвало нещата да се развиват по твоите правила, той би трябвало да се съобразява изцяло с теб, защото Венера е на трон по знак, а Марс е в знака на Венера. Обаче, поради заточеното си положение в този знак, той може би не се чувства много добре, трудно му е да действа, тъпче на едно място. Може би ти го виждаш като прекалено сигурен, влюбен до уши в теб и тръпката помежду ви се губи. Струва ми се, че за това става дума във въпроса ти, защото Луната е на върха на 5-тия ти дом - чувствата (също и бъдещето на връзката според някои), а У5 Сатурн е на АС. Не си сигурна, че още изпитваш същотото към него както преди - Сатурн е в знака на заточение на Марс (той). Ако любовната магия е изчезнала, скоро би трябвало да имате възможност да се затвърдите чувствата помежду си - неговият У5 Слънце се е насочил към тригон с твоя У5 Сатурн.
Конкретно за бъдещето на връзката ви. Някои астролози гледат бъдещето на връзката по 2-ри то 7-ми дом, други - по 11-ти от 7-ми. И в двата случая бъдещето се управлява от силна планета - Венера на трон или екзалтиран Сатурн, т.е. изглежда, че тази връзка би могла да има бъдеще. И в двата случая бъдещето й е изцяло в твои ръце, ти си тази, която ще има последната дума. Имам чувството, че ти не виждаш бъдеще в тази връзка... На Луната й предстои още един аспект в рамките на знака - секстил с Юпитер, управител на 3-тия ти дом. Така че може би, ако поговориш с него открито, ще имаш шанс да задвижиш нещата в желатата от теб посока. Ако пък решиш да сложиш край, би трябвало да се разделите като приятели.