Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206105 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #900 -: Май 23, 2011, 11:14:15 pm »
Ако мога и аз да задам един въпрос и той е Имам ли бъдеще с К. . Към момента ми е гадже, но някак не съм щастлива с него  :( :( :( Незнам какво да правя....

Благодаря Ви :)

Луната е без курс, Пепеляшке! Това означава, че каквито и действия да предприемеш няма да има промяна, както си се чувствала към момента, така ще продължиш да се чувстваш и занапред, което не е обнадеждаващ отговор. Но ти си достатъчно силна - Венера е на трон и в силен акцидентален статус - ъглова. Заслужаваш повече.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #901 -: Май 23, 2011, 11:40:33 pm »
Мерси :)))) Знам, че ще има моменти в който ще ми е трудно, но искам да съм щастлива :)))  :wub: :wub: :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #902 -: Май 23, 2011, 11:42:38 pm »
Мерси :)))) Знам, че ще има моменти в който ще ми е трудно, но искам да съм щастлива :)))  :wub: :wub: :wub:

това е най-важното. :88:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #903 -: Май 24, 2011, 12:56:27 am »
Izpepelqvashta, извинявай, ако греша тотално в анализа си. Днес не съм във форма изобщо.

По картата изглежда, че сте закрепили отношенията си съвсем наското - Венера (ти) е в разходящ съвпад с Марс (той). Изглежда сте говорили за евентуалния край на връзката ви - управителите на 10-тите ви домове имат разходящ тригон. Той е този, който не пуска - Сатурн е екзалтиран и ретрограден в знака на твоя управител Венера, докато ти си била готова да си отидеш - Луната е имала квадрат с неговия управител Марс, но не се е получило (Луната също така е квадратирала и твоя управител).

Би трябвало нещата да се развиват по твоите правила, той би трябвало да се съобразява изцяло с теб, защото Венера е на трон по знак, а Марс е в знака на Венера. Обаче, поради заточеното си положение в този знак, той може би не се чувства много добре, трудно му е да действа, тъпче на едно място. Може би ти го виждаш като прекалено сигурен, влюбен до уши в теб и тръпката помежду ви се губи. Струва ми се, че за това става дума във въпроса ти, защото Луната е на върха на 5-тия ти дом - чувствата (също и бъдещето на връзката според някои), а У5 Сатурн е на АС. Не си сигурна, че още изпитваш същотото към него както преди - Сатурн е в знака на заточение на Марс (той). Ако любовната магия е изчезнала, скоро би трябвало да имате възможност да се затвърдите чувствата помежду си - неговият У5 Слънце се е насочил към тригон с твоя У5 Сатурн.

Конкретно за бъдещето на връзката ви. Някои астролози гледат бъдещето на връзката по 2-ри то 7-ми дом, други - по 11-ти от 7-ми. И в двата случая бъдещето се управлява от силна планета - Венера на трон или екзалтиран Сатурн, т.е. изглежда, че тази връзка би могла да има бъдеще. И в двата случая бъдещето й е изцяло в твои ръце, ти си тази, която ще има последната дума. Имам чувството, че ти не виждаш бъдеще в тази връзка... На Луната й предстои още един аспект в рамките на знака - секстил с Юпитер, управител на 3-тия ти дом. Така че може би, ако поговориш с него открито, ще имаш шанс да задвижиш нещата в желатата от теб посока. Ако пък решиш да сложиш край, би трябвало да се разделите като приятели.

*

Stella

• 7765
« Отговор #904 -: Май 24, 2011, 01:14:35 am »
Мацко, ако бъдещето на сегашната връзка (според някои астролози) е 2-ри от 7-ми, то тогава следваща връзка по кой дом ще я гледаме?

Например, когато се пита :"Има ли бъдеще сегашната ми връзка и да започна ли нова връзка?", тогава попадаме в задънена улица. Аз мисля, че е логично следващата връзка да я търсим през един дом, а развитието на тази по сходящите аспекти и достойнствата на сигнификаторите. Ако са положителни, значи ще има положително развитие, ако са отрицателни - отрицателно развитие. Също така бих погледнала дали луната има сходящи аспекти. Ако няма сходящи аспекти, значи връзката е в застой. Една друга, по-различна техника е да се видят домовете на края, които показват края на всички неща, но това е малко по-сложно за интерпретиране, когато се пита за развитие, а не за край.

*

Stella

• 7765
« Отговор #905 -: Май 24, 2011, 01:16:45 am »

Пропуснах да кажа, че асцендентът е навлязъл в изгорения път на Слънцето, но въпреки това венера е силна и с достойнства - тази връзка се крепи на теб и ако тя продължи да се развива, това ще бъде твоя заслуга.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #906 -: Май 24, 2011, 01:37:32 am »
Да , ще имаш! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #907 -: Май 24, 2011, 01:58:39 am »
Благодаря ,за вниманието Марая :wub:

За нищо.... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #908 -: Май 24, 2011, 02:49:20 am »
Здравейте,удобно ли е да задам въпрос:"Ще имам ли интимни отношения с Х?".

Здравей, Пейшън! Ще имаш интимни отношения, но няма да е много скоро - всички сигнификатори са във фиксирани знаци. Инициативата ще бъде твоя. Както се казва - "ще му паднеш в ръчичките". ;D

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #909 -: Май 24, 2011, 03:26:37 am »
 Здравейте,искам да задам един въпрос,но имам проблем с качване на карта..
,,Ще се съберем ли с Д.?"-21.21-ЧАСА,23.05.2011г.-гр.Самоков
Надявам се някой да ми помогне..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #910 -: Май 24, 2011, 03:33:38 am »
Права си, Стела. Нямам лични наблюдения върху вариантите с 2-ри или с 11-ти дом за бъдещо развитие на връзката. Затова за по-сигурно гледам как се отнасят управителите на 1-ви и 7-ми дом един към друг.

Passion, има доста passion между вас. Момчето ти е навито, а ти нямаш намерение да го караш да чака. Апликиращ съвпад на управителите на 1-ви и 7-ми дом (защото го назоваваш по име) и на 8-мите също, Луната пренася с триготи светлина между управителите на 5-тите ви домове. Освен да ви пожелая много приятно наслаждаване един на друг, друго не ми остава! :wub:

« Отговор #911 -: Май 24, 2011, 03:36:55 am »

Заповядайте! :wub:

Ти си под управлението на Юпитер в Овен, а той - на Меркурий в Телец. Двете планети нямат сходящ аспект помежду си, не се виждат в момента. Освен това изглеждат безразлични една към друга - Юпитер няма есенциални достойнства в Телец, Меркурий - пък в Овен. На пръв поглед изглежда, че нямате общо помежду си. Но ти все още имаш чувства към него и го пазиш в сърцето си - Юпитер и Меркурий са в 5-тия ти дом. Управителите на 3-тите ви домове са на път да сключат тригон, а Луната (в 3-тия ти дом) е на път да образува секстил с твоя управител Юпитер. В дома на края на връзката се намира ретроградна планета - Сатурн в екзалтация, управител на 3-тия ти дом. Мисля, че е в твои ръце, ако искаш да се съберете с г-на, това действително да се реализира. Управителите на 5-тите ви домове са все още в съвпад в твоя 5-ти дом. Мисля, че има още чувства помежду ви. Може би ти не показваш своите или той е останал с впечатлението, че си охладняла спрямо него. В действителност и двамата сте изцяло подвластни на чувствата си.
« Последна редакция: Май 24, 2011, 03:55:14 am от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #912 -: Май 24, 2011, 03:45:22 am »

Samoella,

Няма сходящи аспекти между планетите, които ви управляват. Той си мисли, че това е краят - Меркурий управлява едновременно него и 4-тия му дом.  Луната излиза от квадратура с У7 (Меркурий), което дава отговор "не". Последният аспект на луната е тригон с Юпитер (У1), което е положителен знак, а и от друга страна господарите на 5-тите ви домове са в съвпад, което означава, че още има чувства между вас.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #913 -: Май 24, 2011, 04:05:25 am »
Много ви благодаря момичета.. 
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Stella

• 7765
« Отговор #914 -: Май 24, 2011, 04:14:19 am »
Много ви благодаря момичета.. 

Моля, да си жива и здрава! :wub:

« Отговор #915 -: Май 24, 2011, 07:50:30 pm »
Отново благодаря за изчерпателните отговори.  :wub: :wub: :wub:

Да, наскоро имахме проблем в отношенията, по скоро щеше да се получи нещо като тиха раздяла, успехме да закрепим положението (инициативата, за което беше моя - и аз нензам защо). Найстина като че той е този който не пуска, но пък за развиние на връзката , както каза Стелла, заслугата е по скоро в мен. И да бях готова си да си тръгна, може и сега съм, но не го направих.
Да знам, че ще се съобрази с мен, че ще играе по мойте правила, но нензам искам това, усещам , че не е моя човек това, но пък се чувстам и сигурно с него... Няма тръпка обаче...
А има и друг мъж към който имам интерес(там знам , че няма бъдеще). В предни хорари писах за него

Незнам какво да правя... :)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #916 -: Май 26, 2011, 10:33:48 pm »
Народе,
При мен е много напечено положението и съм се притеснила на тема работа. Имах една уговорка за лятото, но за сега се отлага. Стела, моля те да погледнеш хорара, ще се радвам и други да се включат. Аз че съм боса, боса съм на хорари, но като гледам градуса на Луната, че няма сходящи аспекти направо се отчайвам..... :'( :'( :'(
Та въпроса ми е ще почвам ли работа скоро ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #917 -: Май 26, 2011, 11:26:46 pm »
Така е, Елфи, Луната е без курс в момента, но АС спада към ранните, т.е. въпреки че Луната не показва развитие, Асцендентът говори, че е рано да се правят генерални изводи. Твоят управител е много силно поставен по знак, а с Луната сте във взаимна рецепция по екзалтация. Луната (У10) в дома на работата идва от секстил с Венера. Наистина ли само това предложение си получила наскоро? Може би нещата с него да не са толкова зле, колкото изглеждат.
И Луната, и Венера нямат сходящи аспекти в рамките на знаците си, това е вярно. Хорарът не показва бъдещо развитие засега в посока на получаване на нови предложения, но ако има минали такива, те би трябвало да се развият положително за теб. Единственият сходящ аспект е между Сатурн в 1-вия ти дом и Слънце (У11) в 9-ти. Някакви предложения за чужбина или обучение с цел повишаване на квалификацията. Може би ще получиш такова\такива и те ще те обнадеждят поне малко.

Заради ранния АС анализът ми може да не е правилен. Ако искаш, след време задай пак въпроса. Успех!!! :wub:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #918 -: Май 26, 2011, 11:50:20 pm »
Така е, Елфи, Луната е без курс в момента, но АС спада към ранните, т.е. въпреки че Луната не показва развитие, Асцендентът говори, че е рано да се правят генерални изводи. Твоят управител е много силно поставен по знак, а с Луната сте във взаимна рецепция по екзалтация. Луната (У10) в дома на работата идва от секстил с Венера. Наистина ли само това предложение си получила наскоро? Може би нещата с него да не са толкова зле, колкото изглеждат.
И Луната, и Венера нямат сходящи аспекти в рамките на знаците си, това е вярно. Хорарът не показва бъдещо развитие засега в посока на получаване на нови предложения, но ако има минали такива, те би трябвало да се развият положително за теб. Единственият сходящ аспект е между Сатурн в 1-вия ти дом и Слънце (У11) в 9-ти. Някакви предложения за чужбина или обучение с цел повишаване на квалификацията. Може би ще получиш такова\такива и те ще те обнадеждят поне малко.

Заради ранния АС анализът ми може да не е правилен. Ако искаш, след време задай пак въпроса. Успех!!! :wub:

Благодаря ти много Мирабела ,
Имах предложение за работа в Столична община, но в момента тази дирекция ще сменя сградата и ще това стане едва след преместването им евентуално Септември. Много е далеч, а до тогава не мога да си представя да стоя без работа...
Много тъпо  :'(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #919 -: Май 27, 2011, 04:06:36 am »
Елфи, не мога да ти кажа нещо по-различно от това, което ти е казала Мирабела! Задай си пак въпроса при всяка нова промяна на обстоятелствата. Късмет ти пожелавам и стискам палци!  ;)