Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205049 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #920 -: Май 27, 2011, 05:01:36 am »
Елфи, не мога да ти кажа нещо по-различно от това, което ти е казала Мирабела! Задай си пак въпроса при всяка нова промяна на обстоятелствата. Късмет ти пожелавам и стискам палци!  ;)

Мерси много Стела  :wub:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #921 -: Май 28, 2011, 03:16:25 am »
А така на гости да му идеш, няма ли да стане? Прекалено скъпо ли е? Или той да ти дойде на гости? Един видео разговор по Скайп поне направете засега (ако Скайпът ви работи, че хората, които не са под Уиндоус, се оплакват от Скайпа откакто Майкрософт го закупи).

*

Stella

• 7765
« Отговор #922 -: Май 28, 2011, 04:39:44 am »
Той ми е казал, че ако му отида на гости, ще ми поеме всички разходи и нищо няма да платя (корейските мъже са така), само че пътя... откъде да взема 2000лв? А той е на военна служба, така че абсурд да дойде.
Написах го, защото може да помогне на хората, които изучават хорарите, да виждат развитието ;)

Хони, интуитивно чувствам, че този мъж те обича. Но имай на предвид, че когато са на служба мъжете стават по-уязвими емоционално и когато се уволни, нещата може коренно да се променят. Може пък той да дойде в България. Или двамата да заминете някъде заедно в общ университет в чужбина. Защо не си комуникирате за мечтите си. какво по-прекрасно от това хората да имат съвместни планове за бъдещето и да споделят едни същи мечти? Страстта отминава, а животът е кратък - важното е да се наслаждаваш на "пътуването".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #923 -: Май 28, 2011, 04:49:43 am »
Можеш да пуснеш хорар. Нов въпрос - нов хорар.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #924 -: Май 28, 2011, 04:58:27 am »
Хони, той има ли име? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #925 -: Май 28, 2011, 05:02:43 am »
Хони, той има ли име? :rolleyes:
Да го наречем С.Н. :blink:

Наричаме го по име... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #926 -: Май 28, 2011, 05:14:22 am »
Както и ти каза, Хони, ранен АС - рано е да се каже. Може би 5-тият дом би му пасвал най-добре, защото имаш чувства към него. Той е твоят любим. Но по разни западни форуми гледам, че не правят разделение на 5-ти (за любим) и 7-ми (ако има връзка). Винаги гледат 1-ви за кверента и 7-ми за квезита щом става дума за любовен въпрос.

Добре. Рискувам (заради ранния АС). Това, което следва, може да не е вярно.

Ти си Сатурн, той е Венера. Ти си екзалтирана в знака на Венера (и в неин терм) - той те прави щастлива. Той е на трон в собствения си знак, където Сатурн няма специални есенциални достойнства. Но Сатурн се намира в 5-тия му дом, т.е. ти си в сърцето му, както и той е в твоето (Венера е близо до върха на 5-тия ти дом). Между вашите управители наскоро е имало квинкокс, който аспект в хорарната рядко се използва, но го тълкуват като пречки, препятствия обикновено. Това поне знаем, че отговаря на истината. Неговите чувства се управляват от Меркурий в Телец. Отново знака на Меркурий не дава специални привилегии на твоя управител. Луната е в знака на падението на Сатурн, т.е. обстоятелствата не ти помагат. Знам, че не ти казвам нищо ново. Съдейки по положението в домове на управителите на кверента и квезита, има чувства между вас. Но взаимното положение по знаци се счита за по-тежък фактор, също и аспектите, така че смятам, че твоите чувства са по-силните.

Ако го отнесем по 7-мия ти дом, той е Луна в знака на падението на Сатурн, а Сатурн (У1) е във Везни - знак, където Луната няма есенциални достойнства (без да гледам терми и фасове). Чувствата му са под управлението на Марс, който е в падение по знак. Твоите чувства се управляват от Венера на трон. Мисля, че важното тук е, че Марс е в знака на Венера, в разходящ съвпад с нея. Т.е. той има чувства към теб, но сякаш те зависят от твоите - обича те, щом и ти го обичаш, води се по теб. Ти си силната, готова за действие, той - не чак толкова.
Все пак проверка с термите и фасовете. Луната и Сатурн са в терм на Венера, т.е. все пак имате общ диспозитор, по терми поне. И двамата сте в знаците на вашите чувства, което подкрепя горното. Кофтито е, че Луната и Сатурн са в апликираща опозиция по 3-тите ви домове. Внимавайте да не се скарате. :wub:
« Последна редакция: Май 28, 2011, 05:38:30 am от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #927 -: Май 28, 2011, 05:17:17 am »
когато зададох въпроса, не го нарекох по име. Мислех да го направя, за да определят по-лесно сигнификаторите, но по време на самия въпрос съвсем изключих. Не знам дали се брои това :-[
Като гледам, май е твърде рано да се отговори. И всичките ни сигнификатори сключват напрегнати аспекти. Но ако някой може да каже нещо друго, да каже.

Картата е нерадикална - ранен асцендент = висок процент грешка.
Обаче аз си имам някои хитринки, които прилагам в такива случаи, понеже съм се уверила, че е безопасно.
Когато говорим за чувства, поглеждам аспектите между господарите на 5-тите ви домове, а те са едни и същи, независимо кой знак изгрява. И двата управителя на 5-ти дом са под господството на Венера, която е на трон. Има още хляб в тази връзка. Марс е със слаби есенциални достойнства, но със силни акцидентални (ъглов). Венера е силна, откъдето и да я погледнеш. Моят извод е, че от тебе зависи - ти движиш връзката, всичко е в твоите ръце. (Доколкото е възможно, разбира се, товада става от разстояние...но в нашия виртуален свят, разстоянията са относителни).

ПП. Аз мисля, че по-рано си задала въпроса и е изгрявал Стрелеца, но докато построиш картата е минало време. В такъв случай, това че няма аспект между Юпитер (У1) и Меркурий (У7) естествено си показва, че няма връзка между вас в момента.
« Последна редакция: Май 28, 2011, 05:21:45 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #928 -: Май 28, 2011, 05:22:16 am »
Аз бих направила заглавието на темата....ХОРАРНИ ВЪПРОСИ КЪМ СТЕЛА И МИРАБЕЛА! ;D

« Отговор #929 -: Май 28, 2011, 05:55:25 am »
Ако го отнесем по 7-мия ти дом, той е Луна в Овен, която може да бъде доста непостоянна, водена от импулси. Ако е по 5-тия ти дом, той е Венера в Телец, би трябвало да е доста постоянен и солиден. От гледна точка на Сатурн във Везни Луната в Овен изглежда непостоянна.

*

Vision

• 3523
« Отговор #930 -: Май 29, 2011, 06:39:05 pm »
Много ви благодаря и на двете, много сте мили и отзивчиви!
Стела, веднага щом се сетих, запомних часа и направих картата. Но не знам.
На мен ми се струва, че той е доста непостоянен. Не не знам това дали се вижда в хорара

може да е непостоянен, а може и поради спецификата на работата му да има периоди, в които няма възможност да общува с цивилни по интернет /учения, секретни мисии, национална сигурност и т.н./..помисли и за такава вероятност..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Mia21

• 2502
« Отговор #931 -: Май 29, 2011, 08:12:49 pm »
Ще се омъжа ли тази година?  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #932 -: Май 29, 2011, 08:22:09 pm »
Ще се омъжа ли тази година?  ;D

Що ми е останало в главата, че транзитен Юпитер в Близнаци ще се погрижи, помниш ли като си говорихме веднъж.
Но ще погледна картата, нетърпеливке. :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #933 -: Май 29, 2011, 08:24:36 pm »

Що ми е останало в главата, че транзитен Юпитер в Близнаци ще се погрижи, помниш ли като си говорихме веднъж.

;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #934 -: Май 29, 2011, 08:26:05 pm »

;D

Мия, отговорът ми е НЕ. Няма да се омъжиш тази година- луната е без курс.
Ще бъде за добро - последният и аспект е бил съвпад с Юпитер.

Но великият благодетел щом влезе в близнаци, аз мисля, че ще имаш по-добра перспектива за взаимоотношения. (Това е извън хорара).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #935 -: Май 29, 2011, 08:26:51 pm »
Ще се омъжа ли тази година?  ;D

Луната е без курс.
Ще се омъжиш все някога, но вероятно няма да е в рамките на тази година, а може и обстоятелствата да се променят и да се появят други приоритети, докато не свърши годината.  :blink:
Няма аспектна връзка между У1 и У7, нито друга сламка, за която да се хвана - рецепция по знак, фас, терма...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #936 -: Май 29, 2011, 08:31:25 pm »
И аз така мисля. ;D

Стела, защо чак Юпитер в Близнаци? Все му се надявах, когато е в Телец. Не говоря за женене, а за любов и деца. Мани го туй женене.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #937 -: Май 29, 2011, 08:33:33 pm »
Не само Луната, но и У1 и У7 са без курс. В момента е "затишие пред буря". Използвай времето, за да визуализираш каква съпруга би искала да бъдеш. Гледа ли демонстрацията по Нова телевизията на позитивното мислене? Аз от няколко години насам визуализиран себе си по отношение на бъдещето - представям си къде искам да стигна, как изглеждам и най-важното - трябва да възпроизвеждаш усещането за щастие, чувството на щастие от постигнатото удовлетворение. Така позитивното ще привлече позитивно.  :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #938 -: Май 29, 2011, 08:35:15 pm »
И аз така мисля. ;D

Стела, защо чак Юпитер в Близнаци? Все му се надявах, когато е в Телец. Не говоря за женене, а за любов и деца. Мани го туй женене.  ;D

Мия, ти попита "Ще се оженя ли?" и аз подкарах...
Изчакай луната да смени знака и ако искаш попитай за другите въпроси.
Няма смисъл да  търсим отговори в тази нерадикалната карта.
Луната без курс показва, че ако си обичана - ще остане така (няма да има промяна)
И за децата, луна без курс показва запазване на статуса.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #939 -: Май 29, 2011, 08:40:44 pm »
Когато зададох въпроса си беше точно така" Ще се омъжа ли тази година?" ;D Аз самата въобще не мисля да се омъжвам към момента, а абсурд и да е тази година.Другите въпроси си ги зададох след това. Изненада ме това, че говориш за Юпитер в Близнаци. При Юпитер в Телец не е ли по вероятно предвид стелиума ми? Странна работа, как и на какво ще се отрази тогава...