Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206013 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #980 -: Май 31, 2011, 10:56:22 pm »
Защо свързвате трети дом с краката?

« Последна редакция: Май 31, 2011, 11:06:21 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #981 -: Май 31, 2011, 10:56:46 pm »
  Стела,  :blink: имам едно хорарче - Парчето, обича ли ме? /извън контекста на приятелската обич, щото като другарчета се обичаме - поне аз така си мисля/.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #982 -: Май 31, 2011, 11:07:07 pm »
 Стела,  :blink: имам едно хорарче - Парчето, обича ли ме? /извън контекста на приятелската обич, щото като другарчета се обичаме - поне аз така си мисля/.

Да.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #983 -: Май 31, 2011, 11:08:40 pm »

Естествено , виж асц-дсц... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #984 -: Май 31, 2011, 11:16:11 pm »
Защо свързвате трети дом с краката?

С крайниците.  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #985 -: Май 31, 2011, 11:24:57 pm »
Горните. Долните са между 9 и 12

« Отговор #986 -: Май 31, 2011, 11:29:06 pm »
Има резон, защото Меркурий е сръчност....но го карам и по усет   :confuse3:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #987 -: Май 31, 2011, 11:30:23 pm »
3-ти дом отговаря за крайниците...
Това се учи в началото ....

Стъпалата са на риби , глезените на водолей...и т.н. , но за крайниците като цяло отговаря меркурий , а и в картата на Милки на к3 срещаме дева- ЗЕМЕН ЗНАК...-това означава , че се свързва с онова което ходим , ако беше близнак щеше да е ръка-онова което размахваме във въздуха....

Стига толкоз :P ;D
« Последна редакция: Май 31, 2011, 11:36:46 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #988 -: Май 31, 2011, 11:38:40 pm »
И аз знам,че краката са по трети дом,когато гледам по хорари. Марая, ти кой дом взе за бащата? Защото, като гледам хорара на Милки,дали ще се оправи баща и, има доста натоварване по 4.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #989 -: Май 31, 2011, 11:44:03 pm »
И аз знам,че краката са по трети дом,когато гледам по хорари. Марая, ти кой дом взе за бащата? Защото, като гледам хорара на Милки,дали ще се оправи баща и, има доста натоварване по 4.

По 4-ти дом....

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #990 -: Май 31, 2011, 11:48:01 pm »
А, да и аз така погледнах. Карам по стария принцип-жени-баща по 4 дом. И стигам до извода, че ще се оправи, но ме притеснява този марс в 1, управител на 8.т.е. би могъл да се оправи след тази операция, най-вероятно
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #991 -: Май 31, 2011, 11:53:48 pm »
А, да и аз така погледнах. Карам по стария принцип-жени-баща по 4 дом. И стигам до извода, че ще се оправи, но ме притеснява този марс в 1, управител на 8.т.е. би могъл да се оправи след тази операция, най-вероятно

Майка по 4-ти при мъже... ;) :blink:

Аз затова и гледах наталната карта...,за мен хорара казва да и не...,може и да "поизмъкнем" още малко от него като инфо...,но не може да ни даде онези малки подробности , от които така се нуждаем... :rolleyes:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #992 -: Юни 01, 2011, 12:03:29 am »
Ъ, според мен пък казва Да,ама аз гледам хорара, в който Милики пита "Ще се оправи ли баща ми?" Има пренасяне на светлина от Марс към Венера и после съвпад с с крайниците, в случая -мерка

*

Марая

• 28287
« Отговор #993 -: Юни 01, 2011, 12:05:24 am »
Ъ, според мен пък казва Да,ама аз гледам хорара, в който Милики пита "Ще се оправи ли баща ми?" Има пренасяне на светлина от Марс към Венера и после съвпад с с крайниците, в случая -мерка

Аз говоря по принцип , че хорара казва само ДА И НЕ , А НЕ ПО СЪЩЕСТВО ЗА КАРТАТА НА МИЛКИ.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #994 -: Юни 01, 2011, 12:07:33 am »
А,да,де...За това на този въпрос, считам,че отговорът е Да. Не съм погледнала другата карта, която е пусната,в смисъл за оправянето,ама то си е относително,де...ако оправянето е свързано с тази операция

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #995 -: Юни 01, 2011, 12:10:41 am »
Сега видях картата и на Аурора, аз,обаче я гледам Милки по 7 дом, освен,ако не са много близки с Аурора, така че, наистина съвпада,това за операцията.

*

Марая

• 28287
« Отговор #996 -: Юни 01, 2011, 12:15:38 am »
Сега видях картата и на Аурора, аз,обаче я гледам Милки по 7 дом, освен,ако не са много близки с Аурора, така че, наистина съвпада,това за операцията.

Мисля , че Аурора правилно постъпва като гледа Милки по 11-ти дом...В11-ти дом са групи , организации, Милки е част от група...Приятелите ги гледам по 3-ти/близките приятели/....
Примерно , ако трябва да задам въпрос за  Лили , ще я гледам по 3-ти , ако гледам за друг по 11-ти...като част от групата...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #997 -: Юни 01, 2011, 12:16:47 am »
И аз знам,че краката са по трети дом,когато гледам по хорари.

Не са. Нито в хорарната, нито в наталната, нито в елективната, нито в медицинската. Интересно ми е откъде идва това объркване :-\.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #998 -: Юни 01, 2011, 12:17:43 am »
Аз ще я погледна там, ако не я назова по име,това имам предвид. Ми,да,относно организациите и групите си права. Ама,ако я натаманя по 7,таман си идва

*

Марая

• 28287
« Отговор #999 -: Юни 01, 2011, 12:18:49 am »
И аз знам,че краката са по трети дом,когато гледам по хорари.

Не са. Нито в хорарната, нито в наталната, нито в елективната, нито в медицинската. Интересно ми е откъде идва това объркване :-\.

Диана ти не правиш разлика м/у крака и крайници...Ми се струва.... :rolleyes: