Стела, :blink: имам едно хорарче - Парчето, обича ли ме? /извън контекста на приятелската обич, щото като другарчета се обичаме - поне аз така си мисля/.
Защо свързвате трети дом с краката?
И аз знам,че краката са по трети дом,когато гледам по хорари. Марая, ти кой дом взе за бащата? Защото, като гледам хорара на Милки,дали ще се оправи баща и, има доста натоварване по 4.
А, да и аз така погледнах. Карам по стария принцип-жени-баща по 4 дом. И стигам до извода, че ще се оправи, но ме притеснява този марс в 1, управител на 8.т.е. би могъл да се оправи след тази операция, най-вероятно
Ъ, според мен пък казва Да,ама аз гледам хорара, в който Милики пита "Ще се оправи ли баща ми?" Има пренасяне на светлина от Марс към Венера и после съвпад с с крайниците, в случая -мерка
Сега видях картата и на Аурора, аз,обаче я гледам Милки по 7 дом, освен,ако не са много близки с Аурора, така че, наистина съвпада,това за операцията.
И аз знам,че краката са по трети дом,когато гледам по хорари.
Цитат на: kabala в Май 31, 2011, 11:38:40 pmИ аз знам,че краката са по трети дом,когато гледам по хорари. Не са. Нито в хорарната, нито в наталната, нито в елективната, нито в медицинската. Интересно ми е откъде идва това объркване .