Цитат на: daisyline в Май 31, 2011, 10:56:46 pm Стела, :blink: имам едно хорарче - Парчето, обича ли ме? /извън контекста на приятелската обич, щото като другарчета се обичаме - поне аз така си мисля/.Дейзи, обичате се. Някакъв ренесанс на чувствата ли има? :blink:
Стела, :blink: имам едно хорарче - Парчето, обича ли ме? /извън контекста на приятелската обич, щото като другарчета се обичаме - поне аз така си мисля/.
А могат ли да се задават въпроси във минало време? Дали ако бях направил еди-какво си, щеше да стане еди-как си? Или грешката ми в това ли беше? Аз ли съм виновен за това, което стана? Такива въпроси разглеждат ли се?
СТела, за лекарства 12-ти дом ли гледаш?
Цитат на: Aurora Borealis в Юни 02, 2011, 02:55:35 amСТела, за лекарства 12-ти дом ли гледаш?Не. Аз бих поставила бащата в 10-ти дом, а болестта му по 6-ти от 10-ти, после ще видя дали има връзка между сигнификаторите на бащата и на болестта. Ако е "да", ще дам лекарството, ако няма връзка, може и да поотложа,
Цитат на: Stella в Юни 02, 2011, 03:16:30 amЦитат на: Aurora Borealis в Юни 02, 2011, 02:55:35 amСТела, за лекарства 12-ти дом ли гледаш?Не. Аз бих поставила бащата в 10-ти дом, а болестта му по 6-ти от 10-ти, после ще видя дали има връзка между сигнификаторите на бащата и на болестта. Ако е "да", ще дам лекарството, ако няма връзка, може и да поотложа, Аз реших да му го дам И този вариант го мислех. По този начин Венера-той и ретро САтурн - негов 6ти нямат връзка. А и сатурн е ретрограден - лекарството не би трябвало да подейства веднага. То просто така функционира.
Здравейте Мирабелла и Стелла, диста често започнах да пускам хорари тук, но всичко което сте ми казали е е било така.Този път въпросът ми не е за конкретен човек , а малко по общо - Ще срещна ли голямата любов скоро? и въобще ще я срещна ли, защото вече се отчаях
Благодаря ти за хубавия отговор ) Надявам се да е така А кога Юпитер ще смени знака?