Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204760 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1020 -: Юни 01, 2011, 06:49:46 pm »
По принцип, да, когато гледаме разходящите аспекти,ама не виждам смисъла от цялата работа. То зависи и какъв е въпроса, де. Ако е а това дали си сбъркал в действията си...и какво, ако си сбъркал.Нищо не може да го промени
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #1021 -: Юни 01, 2011, 06:51:41 pm »
Е има хора, които могат да връщат времето назад.  :85:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #1022 -: Юни 01, 2011, 06:54:08 pm »
Смяташ ли,че ситуацията ще се повтори по същия начин,че да се предпазиш? И след като ти все още се питаш дали е грешка, значи все още се колебаеш,не го осъзнаваш като такава
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #1023 -: Юни 01, 2011, 06:58:45 pm »
Винаги трябва да си казваш,че така е трябвало и точно, защото мисля, не се връщам към миналото, чиято и да е била грешката- моя или на другия. Така само се застопорявам, тройвейки се за нещо,което можело и да не се случи.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1024 -: Юни 01, 2011, 07:07:14 pm »
Ами давай, Хони, пускай хорара и да пробваме. Въпросът съдържа същите рискове като въпросите - Лъже ли ме, Вярно ли е? Истината ли ми казва...  Няма как да се валидира отговорът. Но не пречи да го разгледаме. Може би все пак да излезем от темата на Стелла, и да го публикуваш в някоя от общите хорарни теми.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #1025 -: Юни 01, 2011, 07:22:07 pm »
Честно казано,аз избягвам да отговарям на въпрос дали ме обича. Може да се види дали бихте имали връзка, ама чак пък и да те обича. Би трябвало да търсиш връзка между теб,т.е.асц и неговият 5 дом,демек 11

« Отговор #1026 -: Юни 01, 2011, 07:36:56 pm »
Колеги, хайде се упражнявайте в общата хорарна тема. Все пак тука въпросите са към Стела. Аз затова и не се включвам.

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #1027 -: Юни 01, 2011, 08:29:04 pm »
Стела, пуснах еднин хорар за лИбов(същата от преди няколко месеца) в общата тема. Ще съм ти много благодарна ако го погледнеш :88:

« Отговор #1028 -: Юни 01, 2011, 09:37:10 pm »
 Стела,  :blink: имам едно хорарче - Парчето, обича ли ме? /извън контекста на приятелската обич, щото като другарчета се обичаме - поне аз така си мисля/.
Дейзи, обичате се. Някакъв ренесанс на чувствата ли има? :blink:
  Благодаря - Дияна, Марая, Стела и Уран !
  Нито той, нито аз сме наясно какво е точно, аз за да не ме наранява повече съм приела, че е интимно-приятелска връзка, защото винаги когато съм се захващала за него /емоционално хлътвала/ ме е вкарвал в депресии...Знам ли може да и ренесанс, винаги е бил свободен - да обича и се среща са други жени /аз също/, но тази година - месец март по симв.дирекции Уран ми направи абс.точен съвпад с Венерата ми /за инфо - той е Водолей, неговият асц ми съвпада с Венерата/....започна все по често да се завърта около мен и усетих, че има нещо извън контекста на приятелско-интимната връзка...много го е страх от влюбване. А аз не искам да си призная навярно, че го обичам, но го усещам с тялото си когато е бил с друга жена  :lol: ....Та като приятели се обичаме, но като мъж и жена - сме изтъкани от комплексииии.  :wub: Благодарности отново на всички !

*

Stella

• 7765
« Отговор #1029 -: Юни 02, 2011, 02:45:03 am »
А могат ли да се задават въпроси във минало време? Дали ако бях направил еди-какво си, щеше да стане еди-как си? :-\ Или грешката ми в това ли беше? Аз ли съм виновен за това, което стана? Такива въпроси разглеждат ли се?

Могат да се разглеждат въпроси за минало време, ако искаме да получим отговор за нещо, за което се предполага, че се е случило, но ние не знаем. Търсят се също връзки между сигнификаторите, НО, за тях се гледат разходящите аспекти. Отново положителните казват "да", а отрицателните - "не".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1030 -: Юни 02, 2011, 02:51:33 am »
Благодаря ви, момичета, не се притеснявайте, темата е създадена, за да си говорим за астрология. Понякога се получават дискусии, което е нормално. Въобще не ми пречи някой друг да отговаря на същите казуси, на които отговарям и аз в тази тема. И без това знаете, че аз не чета предварително отговорите,  за да не се влияя, но после задължително прочитам кой какво е написали и така си сверявам часовника. Понякога има различен прочит на нещата, както една математическа задача може да има няколко решения, които да доведат до един и същи отговор. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1031 -: Юни 02, 2011, 02:55:35 am »
СТела, за лекарства 12-ти дом ли гледаш?

*

Stella

• 7765
« Отговор #1032 -: Юни 02, 2011, 03:16:30 am »

Не. Аз бих поставила бащата в 10-ти дом, а болестта му по 6-ти от 10-ти, после ще видя дали има връзка между сигнификаторите на бащата и на болестта. Ако е "да", ще дам лекарството, ако няма връзка, може и да поотложа, значи човекът е в ремисия. Но има лекарства, които задължително се дават по схема, понеже прецакват бъбреците - почват се и се спират постепенно.

« Отговор #1033 -: Юни 02, 2011, 03:29:23 am »

Не. Аз бих поставила бащата в 10-ти дом, а болестта му по 6-ти от 10-ти, после ще видя дали има връзка между сигнификаторите на бащата и на болестта. Ако е "да", ще дам лекарството, ако няма връзка, може и да поотложа,

Аз реших да му го дам  :-[

И този вариант го мислех.  ;) По този начин Венера-той и ретро САтурн - негов 6ти нямат връзка. А и сатурн е ретрограден - лекарството не би трябвало да подейства веднага. То просто така функционира.

« Отговор #1034 -: Юни 02, 2011, 03:44:06 am »
Здравейте Мирабелла и Стелла,
 диста често започнах да пускам хорари тук, но всичко което сте ми казали е е било така.
Този път въпросът ми не е за конкретен човек , а малко по общо - Ще срещна ли голямата любов скоро? и въобще ще я срещна ли, защото вече се отчаях  :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #1035 -: Юни 02, 2011, 03:59:46 am »

Не. Аз бих поставила бащата в 10-ти дом, а болестта му по 6-ти от 10-ти, после ще видя дали има връзка между сигнификаторите на бащата и на болестта. Ако е "да", ще дам лекарството, ако няма връзка, може и да поотложа,

Аз реших да му го дам  :-[

И този вариант го мислех.  ;) По този начин Венера-той и ретро САтурн - негов 6ти нямат връзка. А и сатурн е ретрограден - лекарството не би трябвало да подейства веднага. То просто така функционира.

Така, както ми обясняваш Венера и Сатурн имат връзка - Сатурн е в знак на Венера.Добре си направила, че си му дала лекарството.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1036 -: Юни 02, 2011, 04:18:08 am »
Здравейте Мирабелла и Стелла,
 диста често започнах да пускам хорари тук, но всичко което сте ми казали е е било така.
Този път въпросът ми не е за конкретен човек , а малко по общо - Ще срещна ли голямата любов скоро? и въобще ще я срещна ли, защото вече се отчаях  :(

Здравей, Изпепеляваща!
И аз като теб периодично си задавах този въпрос и все получавах уклончиви отговори...И когато започнах да питам: "Ще остана ли сама?" взех да получавам категорични отговори "НЕ". ...Малко след като бях загубила надежда, го срещнах.

В картата, която си поставила, твоят сигнификатор - Юпитер е в критичен градус - предстои ти сериозна промяна. Затова пък, луната, която те съ-управлява клони към съвпад със Слънце, които са класическите сигнификатори на мъжа и жената, а последните и аспекти са тригон със Сатурн и секстил с Юпитер, което е показател, че си готова за сериозна връзка. Мисля, че ще срещнеш любовта, но първо трябва да изчакаш Юпитер да смени знака. След време отново задай въпроса.

« Отговор #1037 -: Юни 02, 2011, 04:24:01 am »
Благодаря ти за хубавия отговор :))) Надявам се да е така А кога Юпитер ще смени знака? :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1038 -: Юни 02, 2011, 04:27:20 am »
Благодаря ти за хубавия отговор :))) Надявам се да е така А кога Юпитер ще смени знака? :)
На 4ти юни :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1039 -: Юни 02, 2011, 04:27:43 am »

След няколко дни - на 4 юни.