Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204474 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1240 -: Юни 26, 2011, 03:02:48 am »
И аз ви благодаря, момичета за доверието към мен.  Да ви сбъдват всичките мечти :wink2:

Оф мамо, ако стане това дето ми каза ще те водя на круиз в Карибско море...

Ама да не се отметнеш? Тръгвам без да се замисля...Пътувами се, мамоооо, две не виждам. Като ми влезе мухата в глава, ми пада пердето, зарязвам всичко и тръгвам, ако ще къщата ми да е "на вили и на могили". ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1241 -: Юни 26, 2011, 03:08:56 am »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=7p8fileEA4BMZ-u1307345184;lang=e;gm=a1;btyp=2;mth=gw;sday=24;smon=6;syr=2011;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;ast=&nhor=4&nho2=2

Да, ще си намериш работа. От Марс - У6 до Венера - У1 има 16 градуса. Луната, която се намира в 6-ти дом (работата) излиза от съвпад с Уран (компютърните технологии, интернет) и пренася светлина от Марс към Венера. Ползвай посредник - агенция, интернет обяви и би трябвало да стане...Не мога да се ангажирам със срок...луната е в кардинален знак, изгрява кардинален знак, което значи, че ще стане сравнително бързо. Има надежда, не се отчайвай, а действай, разпращай CV-то.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1242 -: Юни 27, 2011, 01:40:32 pm »
Стела, искам отново да попитам за връзката си..."писано" ли ни е да се съберем.., ще се справим ли с трудностите между нас? Гледам У7 е на ИЦ...какво означава това в хорара...? много, много ти благодаря!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1243 -: Юни 28, 2011, 03:17:33 am »
Преди време бях питала дали един човек е жив - е, Сатурн(негов упр.) мина директен и voilà, намерих информацията. А колко съм търсила... Жив и здрав е, много си е добре по моя преценка. По-скоро да се притеснявам за себе си. :(

Сатурн има ли сянка, както Меркурий? Защото точно вчера вечерта
попаднах на информацията, която търсех.

картата
Мирабела е направила страхотен анализ в няколко мнения,
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5205.msg219559.html#msg219559
Цитат
Опозицията с Нептун може да намеква, че не цялата информация ще бъде вярна. Ти си в знака на екзалтация на Луната - може би преувеличаваш проблема, а може би много ще те въодушеви онова, което ще научиш за него. Може да му придадеш прекалено голямо значение. След тригона с Луната обаче, Слънцето няма да има повече сходящи аспекти в рамките на знака, т.е. няма сходящи аспекти и с управителя на момчето.
Намерих го в интернет, но и преди е имало информация, а аз съм я пропуснала. Признавам, цял следобед рових ;D И да, всякакви емоции изплуваха.
Цитат
Ти си в негов 4-ти дом - можеш да разпиташ в дома му.
Открих го чрез брат му ;D

Не знам как да не съм въодушевена при такъв точен анализ :-[ Нека някой тръгне да ми обяснява, че астрологията е измама. Честно, не вярвах много така да се развият нещата.

А Стела спомена за ретроградието:
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5205.msg219566.html#msg219566

Урааа, супер! Радвам се за тебе и за твоя човек!
А Стела и Мирабелла са страхотен екип. (като Джоан Макевърс и Марион Марч).  ;D ;D ;D
ПП. Всички ретроградни планети имат ретроградна сянка, не само Меркурий.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1244 -: Юни 28, 2011, 04:28:46 am »
Урааа, супер! Радвам се за тебе и за твоя човек!
А Стела и Мирабелла са страхотен екип. (като Джоан Макевърс и Марион Марч).  ;D ;D ;D
ПП. Всички ретроградни планети имат ретроградна сянка, не само Меркурий.
;D Такава точност, че се шашнах направо, хаха.

Сатурн е излезнал от сянката си на 18, до колкото видях.

« Отговор #1245 -: Юни 28, 2011, 04:43:33 pm »
Да, ще си намериш работа. От Марс - У6 до Венера - У1 има 16 градуса. Луната, която се намира в 6-ти дом (работата) излиза от съвпад с Уран (компютърните технологии, интернет) и пренася светлина от Марс към Венера. Ползвай посредник - агенция, интернет обяви и би трябвало да стане...Не мога да се ангажирам със срок...луната е в кардинален знак, изгрява кардинален знак, което значи, че ще стане сравнително бързо. Има надежда, не се отчайвай, а действай, разпращай CV-то.
blagodary vi za pomostta-naistina se poyvi nesto no e samo vremenna rabota-samo za 15 dena-tova li pocazva kartata

*

Stella

• 7765
« Отговор #1246 -: Юни 29, 2011, 05:50:01 am »
blagodary vi za pomostta-naistina se poyvi nesto no e samo vremenna rabota-samo za 15 dena-tova li pocazva kartata

Вероятно това показва пренасянето на светлина, чрез луната - временна работа. Защото по принцип нямаше връзка между Марс и Венера, а само чрез луната.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1247 -: Юни 29, 2011, 05:53:23 am »
Стела, искам отново да попитам за връзката си..."писано" ли ни е да се съберем.., ще се справим ли с трудностите между нас? Гледам У7 е на ИЦ...какво означава това в хорара...? много, много ти благодаря!

И двамата сте силни и добре поставени - Луна в екзалтация и Сатурн в екзалтация. И двавата сте в знак на Венера. И макар да сте разделени и да няма пряка връзка между вашите сигнификатори в момента, Венера е връзката. Мисля че се обичате има шанс за вас.

« Отговор #1248 -: Юни 29, 2011, 06:16:23 am »
В Петък ще разберем дали съм взела изпита или не съм :) Според мен ще имам 3,25 примерно,но...може и да ми се усмихне щастието с някое 3,50 или 3,75, знае ли човек :))))) ДАНО СЕ ОКАЖЕШ ПРАВА!!!!

Кога е най-подходящо да задам още един въпрос за изпитите? Целувки!

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1249 -: Юни 29, 2011, 02:24:05 pm »

И двамата сте силни и добре поставени - Луна в екзалтация и Сатурн в екзалтация. И двавата сте в знак на Венера. И макар да сте разделени и да няма пряка връзка между вашите сигнификатори в момента, Венера е връзката. Мисля че се обичате има шанс за вас.

А У7, т.е. Сатурн на ИЦ как се разглежда? Обичаме се, но и препятствията, а и страховете не са малко...

« Отговор #1250 -: Юни 29, 2011, 11:06:52 pm »
Цитат

Вероятно това показва пренасянето на светлина, чрез луната - временна работа. Защото по принцип нямаше връзка между Марс и Венера, а само чрез луната.
izvinyvai stela blagoodary ti za vsi4ko oste malko ste te pritesny,no sam mnogo pritesnena sega pak se poyviha novi tri vazmoxnosti za utre trybva da ida na intervuta-kakvo li ste stane mnogo me e strah BLAGODARY ti za vnimanieto-strahuvam se ot uranovata opozizia po natal i predstoystata saturnova sled 2 meseza,poloxenieto mi ne e nicak dobro-pritiskat me obstoytelstvata i nymam pravo na svoboden izbor

« Отговор #1251 -: Юни 29, 2011, 11:46:24 pm »
Ще взема ли устния си държавен изпит на 04.07.2011 - София?

Карта: http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2at_20_izpit_hp.36834.15785.gif&res=63&va=&cid=5kvfileVHkaam-u1288987737

Който може, да помага!
« Последна редакция: Юни 30, 2011, 07:14:29 pm от Oceanborn »

« Отговор #1252 -: Юни 30, 2011, 07:17:15 pm »
Ще взема ли устния си държавен изпит на 04.07.2011 - София?

Карта: http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2at_20_izpit_hp.36834.15785.gif&res=63&va=&cid=5kvfileVHkaam-u1288987737

Който може, да помага!

С тоя екзалтиран Сатурн в 10 дом направо отговора си е НЕ...:(

« Отговор #1253 -: Юли 01, 2011, 05:21:36 pm »
Да докладвам, за съжаление, на първия изпит съм скъсана, така че устния отпада... Пак Януари :(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1254 -: Юли 01, 2011, 07:53:05 pm »
Да докладвам, за съжаление, на първия изпит съм скъсана, така че устния отпада... Пак Януари :(

Ако наталната карта казва друго...хорара каквото и да каже е заблуда....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1255 -: Юли 02, 2011, 12:23:37 am »

Когато зададох хорара към Стела, ти каза че знаеш отговора,но не каза какъв е,затова няма смисъл да коментираме след дъжд качулка :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1256 -: Юли 02, 2011, 12:37:12 am »
Хорарът не противоречи на никоя техника, както и всяка друга в астрологията, нещата винаги само се потвърждават, не си противоречат, ако някога ние грешим в прогнозите си, това е друго вече.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1257 -: Юли 02, 2011, 12:38:49 am »
Хорарът не противоречи на никоя техника, както и всяка друга в астрологията, нещата винаги само се потвърждават, не си противоречат, ако някога ние грешим в прогнозите си, това е друго вече.

Съгласна съм... ;D...Така е!
Причина архивите да бъдат живи... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1258 -: Юли 02, 2011, 12:41:09 am »

Когато зададох хорара към Стела, ти каза че знаеш отговора,но не каза какъв е,затова няма смисъл да коментираме след дъжд качулка :)

Соори...Да си си научила уроците...,а не да философстваш.... ;D ;D ;D....
А и не ти е за първи път да те късат...

Хубаво е понякога по-малко да ни зная ;Dт устите...,ама пусто стрелци....

*

Марая

• 28287
« Отговор #1259 -: Юли 02, 2011, 02:22:56 am »
СПЕШНО!

Ще си взема ли писмения държавен изпит на 27.06.2011 от 9 часа с оценка по-висока от 4?
Мерси Стела!

Оушън, не мога да ти кажа с каква оценка ще си вземеш изпита. Мога само да кажа, че ще започне непредвидимо и изненадващо за теб - Уран на върха на 9-ти дом в квадрат с У1-Слънце, но ще завърши добре - последният аспект на Луната е секстил с Меркурий.

Въпроса не е да кажем онова което искат да чуят...,а да прочетем и кажем това което ни казва картата....Дори и някой да ни се разсърди...В противен случай астрологията отива в кофата за боклук...където смятам , че не и е мястото! :blink: