Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206069 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1300 -: Юли 31, 2011, 09:16:29 pm »
Здравейте,може ли да видите този хорар "Влюбен ли е в мен Х?"...Благодаря ,предварително за вниманието. :blink:

Така зададен, въпросът предполага да го поставим в 7-ми дом. Той се управлява от Юпитер в Телец, а ти - от Меркурий в Лъв - падение. Знаците са в квадратура, което значи - "не". Но ти ще си промениш отношението към въпроса в съвсем скоро време - Меркурий сменя посоката и тръгва ретроградно, с което затяга квадратурата с Юпитер. Ако гледаме 5-тите ви домове - управителите са същите. Твоят дом на любовта се управлява от Меркурий, а той не е добре поставен в Лъв и прави квадрат с управителя на чувствата на въпросния субект. Насочи вниманието си другаде.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1301 -: Юли 31, 2011, 10:44:31 pm »
Stella,благодаря за вниманието...но Меркурий е в О*46' Дева... :blink:...това не прави ли сходящ тригон с Юпитер ,упр 7 дом?

Благодаря, че отбеляза - влязъл ли е вече в дева?
Меркурий те управлява тебе и твоите чувства.
Юпитер е по-тежката планета и го управлява него и той отдавна си е в Телец.
Искам да кажа 2 неща:
1. Меркурий излиза от негативен аспект с Юпитер, което не е порожителен знак
2. Меркурий ще се върне в Лъв преди тригонът му с Юпитер да е станал точен.
Много неща ще се променят при ретроградното движение на Меркурий. не се зареждай с високи очаквания - 0 гр. и найсет минути е критичен градус.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1302 -: Август 01, 2011, 02:42:47 am »
Здравей Стелла,
Може ли да те помоля да погледнеш и моя хорар?
Въпросът ми е: "Ще имам ли връзка с А?"
Предварително ти благодаря :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #1303 -: Август 01, 2011, 04:11:57 am »
Здравей Стелла,
Може ли да те помоля да погледнеш и моя хорар?
Въпросът ми е: "Ще имам ли връзка с А?"
Предварително ти благодаря :)

Основно от него зависи, а ти си много увлечена- Луна в 7-ми дом. Неговият сигнификатор клони към твоя сигнификатор. Сигнификаторите и на двама ви имат достойнства, така че е възможно да се осъществи добра и хармонична връзка между вас.

*

Vladi

• 10
« Отговор #1304 -: Август 01, 2011, 03:56:46 pm »
Здравейте,
Моля Ви, и  аз  за  малко  внимание!
И  аз  имам един въпрос - Ще се разведа ли ? 
Благодаря!

*

Uran

• 6041
« Отговор #1305 -: Август 01, 2011, 04:57:25 pm »
Гледайки хорара, трябва вече да сте в процес на развод. :-\

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1306 -: Август 01, 2011, 04:58:59 pm »
Аз съм от начинаещите. Но това, което ми прави впечатление е, че на твоя сигнификатор му предстои да мине в ретроградно движение. Дали няма да промениш решението си за развод? А според Асц Uran май е права.
« Последна редакция: Август 01, 2011, 05:05:07 pm от Shreya »

« Отговор #1307 -: Август 01, 2011, 05:08:15 pm »
Здравейте,
Благодаря!

Нещо ще се промени в решението ти като, че ли. Освен, че Мерка тръгва ретро и няма да изгради тригона си към Юпитер, Луната е разминала последния аспект с Марс и е без курс. ТОва означава, че нещата ще останат така, както са в момента - ако си подала документите вече се развеждаш, ако не си - за сега няма да се разведеш.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1308 -: Август 01, 2011, 05:21:07 pm »
Момичета,отскоро ми се въртят планове за второ дете...как ги виждате нещата?
Благодаря!
Опитвам се да си разтълкувам картата като чета нещата,които сте писали :-\но не се получава  :lol:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1309 -: Август 01, 2011, 05:54:33 pm »
Здравейте,
Благодаря!

Нещо ще се промени в решението ти като, че ли. Освен, че Мерка тръгва ретро и няма да изгради тригона си към Юпитер, Луната е разминала последния аспект с Марс и е без курс. ТОва означава, че нещата ще останат така, както са в момента - ако си подала документите вече се развеждаш, ако не си - за сега няма да се разведеш.

Подкрепям мнението на Аурора. така бих отговорила и аз.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1310 -: Август 01, 2011, 05:56:14 pm »
Момичета,отскоро ми се въртят планове за второ дете...как ги виждате нещата?
Благодаря!
Опитвам се да си разтълкувам картата като чета нещата,които сте писали :-\но не се получава  :lol:

Луната е без курс. Ситуацията остава без промяна.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1311 -: Август 01, 2011, 08:47:03 pm »
1/ 14:44
2/Sofia
3/Здравей Стела :) Може ли да те попитам дали скоро ще имам сериозен приятел:)
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Vladi

• 10
« Отговор #1312 -: Август 01, 2011, 10:42:03 pm »
Здравейте,
Благодаря!

Благодаря Ви - положението  е  подобно -  от  миналия декември живеем  разделени ,  но не  сме  подали  документи за  развода , неможем да  се  разберем :(

« Отговор #1313 -: Август 01, 2011, 11:41:18 pm »
2/Sofia

Слагам картата по въпроса.

Мейл, според мен се задава влюбване на хоризонта (Луна в апликиращ тригон с У5 Юпитер). Но тъй като между Марс (ти) и Венера (сериозната връзка) няма сходящ аспект, не съм сигурна относно връзката. Марс е на път да смени знака, така че обстоятелствата около теб може да се променят скоро. Успех!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1314 -: Август 02, 2011, 12:57:52 am »
Здравейте,
Благодаря!

Благодаря Ви - положението  е  подобно -  от  миналия декември живеем  разделени ,  но не  сме  подали  документи за  развода , неможем да  се  разберем :(

Значи остава такова засега.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1315 -: Август 02, 2011, 01:06:51 am »
2/Sofia

Според мен скоро "не". Марс те управлява, но той е в критичен градус и скоро ще смени знака - отива в падение в Рак - лошо поставен. На етапа не се очертава връзка между твоя сигнификтор и сигнификатора на 7-ми и 5-ти дом. Луна в 10-ти не ми се връзва много с естеството на въпроса. мислиш за кариера. може да има някой флирт на работното място - луна в тригон с Юпитер в 6-ти (Юпитер е У5), но не и сериозна връзка. Това е само един период. 

« Отговор #1316 -: Август 02, 2011, 01:14:33 am »
Здравей,Стела!
Може ли да те попитам за два хорара тук,понеже се притеснявам и ще съм ти благодарна на теб и ако някой друг също реши да се включи да каже как вижда нещата.
Аз задавам въпросите.
Първия хорар е "Ще си намери ли скоро майка ми работа за повече пари и повече часове". - Тя в момента ходи много за малко на две места,обаче не са много сигурни тези работи и са за един,два пъти в седмицата.

Втория хорар е "Ще си намери ли скоро баща ми работа?" - той в момента е на бюрото по труда.

Благодаря!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1317 -: Август 02, 2011, 03:48:15 am »
За мама: скоро няма да стане. Транзитна луна прави квадрат с нейния сигнификатор-Марс и това е последният аспект на Луната. Слънцето - У6 няма да стигне точният секстил с Марс (У4)- предстои марс да смени знак. Именно промяната на знака на Марс го поставя в по-неблагоприятна позиция - падение в Рак. Обстоятелствата около майка ти ще се променят. Изчакай 3-4 седмици и пак задай въпроса.

За тати: По-скоро "да". ще стане работата, макар самият той да се управлява от изгорена Венера, но съвпадът и със Слънце вече е разходящ. В неговият 1-ви дом (на Бащата) има екзалтирал Сатурн - У6. Вероятно това е работата, както и посредника. След като излезе от ореола на Слънцето, Венера ще направи секстил с У6, което означава "да".  Венера е във фиксиран знак и до точния аспект със Сатурн има 8 градуса - в най-добрият случай може да означава 8 седмици или 8 месеца.

« Отговор #1318 -: Август 02, 2011, 04:41:51 am »
Много ти благодаря, Стела!!!  :58: :88:

*

zuzi

• 38
« Отговор #1319 -: Август 02, 2011, 05:22:24 pm »
Здравей Стела,качих карта на въпрос относно любовна раздяла,с приятеля ми живеем на семейни начала от една година. В момента сме пред раздяла,дали ше се разделим или има развитие връзката?