Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205042 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1340 -: Август 05, 2011, 09:54:43 pm »
Здравейте момичета, направих си сметка, оказа се, че грешката е моя и парите не са откраднати, а просто съм забравила едни разходи, много благодаря за съдействието, няма причина за притеснение.

За това аз на луна без курс...винаги мълча.... ;D
Радвам се , че всичко е наред.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1341 -: Август 05, 2011, 10:19:41 pm »
Стелла, отново съм аз.
Въпрсът е възникнал в 16.54 на 03.07.2011 в гр.София

Извинявай, Зоро, но за бремемнност предпочитам да не гледам хорар. Не е надежден метод. Направи си фазови лунари и се съобразявай с датите.

Гледала си много такива...,и това го казвам...защото съм била свидетел...
В картата на Зоро..отговора е ДА!

Много, много благодаря:)))))

*

Stella

• 7765
« Отговор #1342 -: Август 06, 2011, 02:20:20 am »
Здравейте момичета, направих си сметка, оказа се, че грешката е моя и парите не са откраднати, а просто съм забравила едни разходи, много благодаря за съдействието, няма причина за притеснение.

радвам се за теб. Всичко е добре, когато свършва добре.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1343 -: Август 06, 2011, 02:21:52 am »

А аз млъквам на ретрограден Меркурий...Че всеки да си оправи сам грешките..Тъкмо сега му е времето.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1344 -: Август 06, 2011, 09:49:56 pm »
Имам днес една питанка и аз   :blink:
 Да прескоча ли до Бургас за уйкенда? Там канибали нали се мотат та за това да попитам  :rolleyes:

Няма индикации да пътуваш. Всички отговори клонят към "НЕ". Тука изцяло се абтрахирам от слуховете за някакъв канибал. Просто У1 е в квадрат с господаря си - Луна и в квадратиращи знаци с управителите на 3-ти и 9-ти дом (оста на пътуванията). Ретрограден Меркурий често води до объркване на планове, свързани с пътуване, особено ако ти управлява 3-ти или 9-ти дом в натала. Кажи сетне какво си решил.
В крайна сметка ще пътувам, но не за Бургас а за Пловдив. Хубав уйкенд на всички  :wub:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Stella

• 7765
« Отговор #1345 -: Август 06, 2011, 10:41:36 pm »
Имам днес една питанка и аз   :blink:
 Да прескоча ли до Бургас за уйкенда? Там канибали нали се мотат та за това да попитам  :rolleyes:

Няма индикации да пътуваш. Всички отговори клонят към "НЕ". Тука изцяло се абтрахирам от слуховете за някакъв канибал. Просто У1 е в квадрат с господаря си - Луна и в квадратиращи знаци с управителите на 3-ти и 9-ти дом (оста на пътуванията). Ретрограден Меркурий често води до объркване на планове, свързани с пътуване, особено ако ти управлява 3-ти или 9-ти дом в натала. Кажи сетне какво си решил.
В крайна сметка ще пътувам, но не за Бургас а за Пловдив. Хубав уйкенд на всички  :wub:

Чудесно. можеше да зададеш нов въпрос. при всяка промяна в намеренията или в обстоятелствата си е резонно. Приятно пътуване, Детер!

« Отговор #1346 -: Август 07, 2011, 08:11:28 am »
Здравейте, :blink:

Чудех се къде да попитам най-баналния въпрос сигурно, но в момента ме вълнува: Ще срещна ли скоро любовта?

Гледам ретро Мерк ми е У5  :-\ Да не би да се върна към нещо старо? Обаче У3 е Марс в падение. У7 е в 7-ми, на трон - много егоцентричен ми се вижда този евентуален г-дин. Имало е секстил с моя управител. Неговият У3 - Венера, пък е изгорена, което ме кара да си мисля, че няма да се срещнем. Луната Ще направи квадрат с моя У5 - Мерк. Май сама си отговорих в крайна сметка :)
« Последна редакция: Август 07, 2011, 08:30:53 am от Provocatrice »

*

Stella

• 7765
« Отговор #1347 -: Август 07, 2011, 08:13:54 pm »
Здравейте, :blink:

Чудех се къде да попитам най-баналния въпрос сигурно, но в момента ме вълнува: Ще срещна ли скоро любовта?

Гледам ретро Мерк ми е У5  :-\ Да не би да се върна към нещо старо? Обаче У3 е Марс в падение. У7 е в 7-ми, на трон - много егоцентричен ми се вижда този евентуален г-дин. Имало е секстил с моя управител. Неговият У3 - Венера, пък е изгорена, което ме кара да си мисля, че няма да се срещнем. Луната Ще направи квадрат с моя У5 - Мерк. Май сама си отговорих в крайна сметка :)

Защо гледаш  У3, щом питаш за любов?

*

Stella

• 7765
« Отговор #1348 -: Август 07, 2011, 08:35:15 pm »
Ти се управляваш от Сатурн, който е силен в екзалтация във Везни-имаш много високи очаквания. Но няма кой да отговори на очакванията ти - управителят на твоя 5-ти дом - човекът, когото търсиш и който определяме засега като твоя идеал на търсения човек, се управлява от Меркурий, който също е силен на трон в Дева, но в критичен градус, при това ретрограден. Рано е. Засега има вероятност да изскочи някой сред бившите ти познати, но скоро няма да започнеш с нов човек. Освен това, Луната, която съ-управлява въпроса е в падение в Скорпион и последният и аспект е квадрат с Нептун. Имаш да "чистиш" стари чувства и не си готова. Обстоятелствата ще претърпят промяна при ретроградното движение на Меркурий.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1349 -: Август 07, 2011, 08:39:51 pm »

Предлагам ти да се върнеш назад и да видиш отново дали луната НАИСТИНА е без курс.
Малко преди да напусне знака Везни, Нептун се е върнал във Водолей и е направил точен тригон с нея.

Хорарът показва точно и ясно, че парите са били взети или дадени и то се вижда от съвпада на Луната - У7 с управителя на втори дом - Сатурн. Това, че питащата е пропуснала да ги осчетоводи, е отделна работа.
« Последна редакция: Август 07, 2011, 08:46:25 pm от Stella »

« Отговор #1350 -: Август 07, 2011, 09:22:37 pm »
Стела, много ти благодаря! :blink: Гледах У3, защото нали трябва да се срещнем някак. Няма нищо обещаващо в картата. А това, което също виждам е, че Мерка ще съвпадне със Слънцето и Венера към 18 август, но ще видим какво ще излезе. Има един марс в 5-ти, но не знам дали да му обръщам внимание. Другото, което ми прави впечатление е, че слънце и венера са в знака на заточение на моя управител, както и аз съм в знака на падение на слънцето, което май не е добре. Въобще не ги разбирам тези "врътки".
« Последна редакция: Август 07, 2011, 09:35:07 pm от Provocatrice »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1351 -: Август 07, 2011, 09:29:57 pm »

Предлагам ти да се върнеш назад и да видиш отново дали луната НАИСТИНА е без курс.
Малко преди да напусне знака Везни, Нептун се е върнал във Водолей и е направил точен тригон с нея.

Хорарът показва точно и ясно, че парите са били взети или дадени и то се вижда от съвпада на Луната - У7 с управителя на втори дом - Сатурн. Това, че питащата е пропуснала да ги осчетоводи, е отделна работа.

Interesno mi e , защо в един случай се гледат планети до Сатурн при техниките които коренспондират с хорара точно до Сатурн...,а в други случай се намесват различни техники.... :rolleyes: :-\
Спорен е въпроса с връщането на Нептун.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1352 -: Август 07, 2011, 09:50:09 pm »
По въпроса на Issidora ли продължавате да спорите?  :-\

Луната наистина е без курс, ако гледаме само планетите от септенера.
В случая Нептун не управлява 7 дом, нито се намира там, за да дефинира крадците и да даде потвърждаващ отговор - "да, парите са откраднати".
А позицията му във 2 дом по-скоро ще загатва за това (и Съни го каза по-рано), че е станала някаква грешка по невнимание. Луната управлява 7 дом - в случая не е ясно къде, по коя счетоводна сметка отиват парите, затова можем да дефинираме по 7 дом получателя им.
Последният аспект на Луната преди задаване на въпроса е съвпад със Сатурн, а той е сигнификатор на кверента и се намира в силна позиция. Може да се интерпретира, че кверентът е бил последният човек, който е държал парите преди да изчезнат. А непосредствено преди това има секстил със Слънцето, което е У8 в картата - чуждите пари.

Освен това питащата не уточнява дали намира впоследствие търсената сума в кеш или просто открива по коя сметка са заминали и ги осчетоводява. Дали парите липсват в касата или на хартия, т.е. не излизат в разходната част на счетоводните книги? Пък може и аз нещо да не съм разбрала, прочитайки въпроса й.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1353 -: Август 08, 2011, 03:35:49 am »
Моля ви, да кажете мнението си по този хорар, че в последно време изпадам в едни житейски драми...Въпросът е : "Вървим" ли с X. към връзка?

*

Stella

• 7765
« Отговор #1354 -: Август 08, 2011, 04:18:41 am »
Моля ви, да кажете мнението си по този хорар, че в последно време изпадам в едни житейски драми...Въпросът е : "Вървим" ли с X. към връзка?

Вече отговорих на скайп.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1355 -: Август 08, 2011, 04:32:46 am »

Вече отговорих на скайп.

Да, благодаря!  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1356 -: Август 08, 2011, 11:00:31 pm »
Да махна ли от екипа на проекта една шматка от 1 юли ?

Бясна съм и не е хубаво да задавам хорарни въпроси в такова състояние, но не можах да се сдържа и го зададох .

Има едно, НО. Кандидатурите за нейната длъжност се одобряват от националния координатор по проекта.
Тази жена започна да създава проблеми и да върти интриги, спрямо други колеги. Трябва да реша дали сега да повдигна въпроса или да изчакам догодина. Нейният договор съм го сключила до 30 юни и сега имам възможност да не го подновя, ако действам веднага. И разбира се, важно е дали от София ще одобрят тази промяна.

Освобождаването на тази госпожа беше одобрено, но аз реших смяната да стане от догодина, макар да усетих, че са готови да се съгласят и ако я бах махнала по-рано. Аз реших тя да си приключи нещата и от догодина просто няма да я наема отново.

На практика проблем ми е дали ще ми одобрят новия кандидат, който съм си харесала?
Въпросът го зададох току що в 16,59 ч. в гр. Варна.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1357 -: Август 08, 2011, 11:11:17 pm »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1358 -: Август 08, 2011, 11:14:57 pm »
Небето е изключително подходящо за хорари днес... ;D
Огнен и земен мунданен тригон...какво по-добро от това? :-\ ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #1359 -: Август 08, 2011, 11:18:11 pm »

Освен това питащата не уточнява дали намира впоследствие търсената сума в кеш или просто открива по коя сметка са заминали и ги осчетоводява. Дали парите липсват в касата или на хартия, т.е. не излизат в разходната част на счетоводните книги? Пък може и аз нещо да не съм разбрала, прочитайки въпроса й.

Ученото си е учено.. ;D