Не съм Стела, но мисля, че притесненията ти могат да не се потвърдят.
Не знам какви са ви отношенията с господина, но автоматично го разглеждам по 7 дом. В този случай той е представен от Юпитер и Венера, ти си по Марс.
Ако разглеждаме 5 дом на господина за евентуална любовна авантюра, той се управлява от ретрограден Меркурий в Дева. Според мен в момента човекът не е с нагласа за търсене на забавления, а и съвсем скоро Меркурий (упр. на неговия 5 дом) ще направи секстил с Марс - сигнификатора на питащата. Може да те потърси отново, ако е имало някакво отдръпване от негова страна.
Луна без курс не дава утвърдителен отговор на въпроса и показва, че в близко бъдеще промяна в тази насока не предстои.
Основният проблем може да се състои в това, че ви се разминават по някакъв начин романтичните очаквания, някак липсва синхроничност към този момент - управителят на неговия 5 дом (Меркурий) ще направи опозиция с управителя на твоя 5 дом (Нептун), и двамата са ретроградни. Може и двамата да не се чувствате сигурни в чувствата си, да има известно колебание и неувереност от двете страни към този момент.