Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206541 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1320 -: Август 02, 2011, 10:35:43 pm »
Здравей Стела,качих карта на въпрос относно любовна раздяла,с приятеля ми живеем на семейни начала от една година. В момента сме пред раздяла,дали ше се разделим или има развитие връзката?

Отговарям на въпроса "Ще се разделим ли?" Ако от теб зависи няма да има промяна в отношенията ви - луната, която те съуправлява тебе е в сходящ квадрат с Марс - сигнификаторът на човека, с когото имаш връзка. Това означава "НЕ". Неговият управител (Марс) обаче скоро ще смени знак, а и Меркурий, който управлява марс в Близнаци става ретро, така че около този човек ще има много промени и те няма да са благоприятни - марс отива в падение в Рак.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

zuzi

• 38
« Отговор #1321 -: Август 02, 2011, 11:03:08 pm »
Мерси,Стела

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1322 -: Август 03, 2011, 07:31:35 pm »
 Имам днес една питанка и аз   :blink:
 Да прескоча ли до Бургас за уйкенда? Там канибали нали се мотат та за това да попитам  :rolleyes:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

« Отговор #1323 -: Август 03, 2011, 07:56:43 pm »
Не, няма канибал в Бургас, просто поредните ромски легенди, които се разказват в махалата.

Сега по хорара. Градусът на АС, градусът на У1 Марс и на Луната е много ранен. На Луната й предстои опозиция с Уран. Мисля, че плановете ти за уикенда ще се променят до уикенда и то неведнъж. Пътуването до Бургас го гледам по 3-ти дом и се управлява от Сатурн във Везни. Марс (У1) е в Рак. Така двата сигнификатора са в негативна взаимна рецепция - Сатурн е в знака на заточение на Марс, Марс е паднал в знака на заточение на Сатурн. Освен това двете планети отиват към квадрат. Луната е в знака на заточение на Марс и идва от квадрат с него - обстоятелствата не са те улеснявали досега по този въпрос. Но Марс първо ще завърши секстил с ретрограден Меркурий (У11, Луната е в 11-ти дом). Така че ако е дълго отлагано пътуване за среща с приятели, например, мисля, че ще се получи. Приятен уикенд каквото и да решиш. :wub:

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1324 -: Август 03, 2011, 08:22:22 pm »
 Вече три седмици го отлагам  :'(
Значи има време до петък да го измисля, благодаря ти Mirabella да ти се връща двойно  :wub:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Stella

• 7765
« Отговор #1325 -: Август 04, 2011, 02:42:24 am »
Имам днес една питанка и аз   :blink:
 Да прескоча ли до Бургас за уйкенда? Там канибали нали се мотат та за това да попитам  :rolleyes:

Няма индикации да пътуваш. Всички отговори клонят към "НЕ". Тука изцяло се абтрахирам от слуховете за някакъв канибал. Просто У1 е в квадрат с господаря си - Луна и в квадратиращи знаци с управителите на 3-ти и 9-ти дом (оста на пътуванията). Ретрограден Меркурий често води до объркване на планове, свързани с пътуване, особено ако ти управлява 3-ти или 9-ти дом в натала. Кажи сетне какво си решил.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Vladi

• 10
« Отговор #1326 -: Август 04, 2011, 07:34:22 pm »
Стела ,  може  ли  един  въпрос - Има  ли  в момента друга сексуална  връзка Х освен с мен ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1327 -: Август 04, 2011, 08:06:52 pm »
Не съм Стела, но мисля, че притесненията ти могат да не се потвърдят.
Не знам какви са ви отношенията с господина, но автоматично го разглеждам по 7 дом. В този случай той е представен от Юпитер и Венера, ти си по Марс.
Ако разглеждаме 5 дом на господина за евентуална любовна авантюра, той се управлява от ретрограден Меркурий в Дева. Според мен в момента човекът не е с нагласа за търсене на забавления, а и съвсем скоро Меркурий (упр. на неговия 5 дом) ще направи секстил с Марс - сигнификатора на питащата. Може да те потърси отново, ако е имало някакво отдръпване от негова страна.
Луна без курс не дава утвърдителен отговор на въпроса и показва, че в близко бъдеще промяна в тази насока не предстои.
Основният проблем може да се състои в това, че ви се разминават по някакъв начин романтичните очаквания, някак липсва синхроничност към този момент - управителят на неговия 5 дом (Меркурий) ще направи опозиция с управителя на твоя 5 дом (Нептун), и двамата са ретроградни. Може и двамата да не се чувствате сигурни в чувствата си, да има известно колебание и неувереност от двете страни към този момент.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1328 -: Август 04, 2011, 09:30:40 pm »
Стела ,  може  ли  един  въпрос - Има  ли  в момента друга сексуална  връзка Х освен с мен ?

Сексуалното му отдръпване ли е причина за въпроса ти? :-\...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vladi

• 10
« Отговор #1329 -: Август 04, 2011, 10:55:23 pm »

Да  това  ме  накара  да  попитам  -  а  иначе  наистина  няма ,  като  че  ли  индикации -  но  знае  ли  човек  :rolleyes:

Благодаря  ви

*

Vladi

• 10
« Отговор #1330 -: Август 04, 2011, 10:59:56 pm »
Не съм Стела, но мисля, че притесненията ти могат да не се потвърдят.
Не знам какви са ви отношенията с господина, но автоматично го разглеждам по 7 дом. В този случай той е представен от Юпитер и Венера, ти си по Марс.
Ако разглеждаме 5 дом на господина за евентуална любовна авантюра, той се управлява от ретрограден Меркурий в Дева. Според мен в момента човекът не е с нагласа за търсене на забавления, а и съвсем скоро Меркурий (упр. на неговия 5 дом) ще направи секстил с Марс - сигнификатора на питащата. Може да те потърси отново, ако е имало някакво отдръпване от негова страна.
Луна без курс не дава утвърдителен отговор на въпроса и показва, че в близко бъдеще промяна в тази насока не предстои.
Основният проблем може да се състои в това, че ви се разминават по някакъв начин романтичните очаквания, някак липсва синхроничност към този момент - управителят на неговия 5 дом (Меркурий) ще направи опозиция с управителя на твоя 5 дом (Нептун), и двамата са ретроградни. Може и двамата да не се чувствате сигурни в чувствата си, да има известно колебание и неувереност от двете страни към този момент.

Лили ,  сега  като  се  замисля  -  май  си  абсолютно  права  и май  моята  глава  не  ме  слуша :-[ Той  наистина  се  дръпна  малко  и  аз ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1331 -: Август 04, 2011, 11:00:34 pm »

Да  това  ме  накара  да  попитам  -  а  иначе  наистина  няма ,  като  че  ли  индикации -  но  знае  ли  човек  :rolleyes:

Благодаря  ви

Има доза съмнения , които за съжаление биват оправдани... :blink:...Разгледай наталните Ви карти....Там е отговора... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vladi

• 10
« Отговор #1332 -: Август 04, 2011, 11:16:47 pm »

Благодаря  ви

Има доза съмнения , които за съжаление биват оправдани... :blink:...Разгледай наталните Ви карти....Там е отговора... :blink:

Марая ,  а  в  наталните  къде  са  индикациите ? :unsure:

« Отговор #1333 -: Август 05, 2011, 12:23:44 am »
Момичета, не мога да ми излязат сметките за едни пари, не мога да ги открия, моля помогнете ми, въпросът е:
Откраднати ли са парите ми?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Марая

• 28287
« Отговор #1334 -: Август 05, 2011, 12:31:35 am »
Луната е без курс! Не бих отговорила на въпроса.... :-\

Съжалявам.... :(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1335 -: Август 05, 2011, 12:44:44 am »
Че Луната е без курс няма значение, тъй като става дума за свършена история.

Изидора, не смятам, че са откраднати, по-скоро помисли добре какво може да е станало с тях по твоя вина, свързано е с твои действия, някъде другаде да си ги сложила или грешка, нещо такова, върни лентата ясно назад, може и да изскочи нещо.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1336 -: Август 05, 2011, 12:47:09 am »
Откраднати ли са парите ми?

не, трябва да ги "намериш" скоро, положи усилие :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1337 -: Август 05, 2011, 02:56:00 am »
Че Луната е без курс няма значение, тъй като става дума за свършена история.

Изидора, не смятам, че са откраднати, по-скоро помисли добре какво може да е станало с тях по твоя вина, свързано е с твои действия, някъде другаде да си ги сложила или грешка, нещо такова, върни лентата ясно назад, може и да изскочи нещо.  

Отлично! Тука се пита за минало време - гледат се разходящите аспекти.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1338 -: Август 05, 2011, 02:58:56 am »
Не ми е приятно да го кажа, но аз мисля малко по различно от Съни. Седми дом и луната управляват крадците, а тя е направила разходящ съвпад с управителя на втори дом - парите. Може и партньор да ги е взел. Силно се надявам да не съм права.

« Отговор #1339 -: Август 05, 2011, 08:30:53 pm »
Здравейте момичета, направих си сметка, оказа се, че грешката е моя и парите не са откраднати, а просто съм забравила едни разходи, много благодаря за съдействието, няма причина за притеснение.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."