Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205872 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1480 -: Август 31, 2011, 02:50:47 pm »
Луната (У3) е без курс, както казваш, но пък е на трон и идва от съвпад с Марс, което може да бъде обяснение за проявената от теб инициатива. Странно, че той не е бил ентусиазиран - Юпитер е в рецепция по екзалтация с Луната, във фас на Луната и терма на Меркурий. Не е бил все още стационарен. Липсата на курс на Луната надделява обикновено в развитието на въпроса. Благодаря ти, че сподели с нас.

*

dobro

• 35
« Отговор #1481 -: Август 31, 2011, 07:05:02 pm »
Здравейте ,  пак ми е  нужна помощта ви  :blink:
Пускам един хорар , с който не  мога да се справя :( Въпроса задавам аз, и след това мисля да  запозная, човека , който касае ...
И ... Ще  се  ожени ли  скоро ДВД/ докато действа хорара, примерно/ ?  Той  е  един  мой млад колега и приятел , който  е  изпаднал в  някаква фаза, и  е  решил, че до м.май 2012 на  всяка  цена  трябва да  се  ожени. А  няма  до  него  сериозен обект за целта,  но грубо казано  той е  готов - куцо , сляпо и сакато  без да  мисли , буквално за  5 дни т.е. какво  падне- и  така  от  2 месеца, за 2 път го спирам  да  не сгреши с прибързване.  А  може  би  е  продиктувано  от  скоро  приклюла  дълга и бурна  негова  връзка от  която  не  може  да  се  оттърси. А аз имайки предвид, че Луната му е във Водолей в 7 дом, и  Уран  може  да  му погоди   номер ... много се  приснявам за  него  :unsure: Може  ли  някой да  помага?

« Отговор #1482 -: Август 31, 2011, 07:19:35 pm »
Млад колега и приятел, казваш. Значи да го поставим по 11-тия ти дом. Плутон в негов 1-ви дом - дам, разбързал се е, не го свърта на едно място, не може да се успокои. Той се управлява от ретрограден Юпитер в 5-тия си дом, в знака на екзалтация на Луната. Така е - мечтае да срещне любовта (или може би старата любов да се върне при него, заради ретроградността на управителя му го свързвам с това) и приема въпроса с брака много насериозно (преувеличава го направо). Потенциалната брачна партньорка е по неговия 7-ми дом (5-ти в картата) и се управлява от Меркурий. Няма сходящ аспект между Юпитер и Меркурий, нито Луната ще пренесе светлина между двете планети. Мисля, че тази работа с женитбата няма да стане в срок. Обаче последният аспект на Луната е секстил с Меркурий, а преди това ще съвпадне със Сатурн (негов У3). Освен това Меркурий ще съвпадне с антисата на Юпитер. Мисля, че може да се запознае с някоя интересна за него дама.

*

dobro

• 35
« Отговор #1483 -: Август 31, 2011, 07:44:34 pm »
Много  съм  ти  благодарна , 
дано  не  направи  някоя  щуротия  :blink: А  в  какъв  времеви  обхват  действа  хорара? :-[

« Отговор #1484 -: Август 31, 2011, 07:47:09 pm »
Някои го дават 3 месеца, други - дори 6.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1485 -: Август 31, 2011, 11:10:22 pm »
Странно, че той не е бил ентусиазиран - Юпитер е в рецепция по екзалтация с Луната, във фас на Луната и терма на Меркурий. Не е бил все още стационарен.
Mежду другото все се каня да попитам по коя школа/автор гледате за управителите на фас, терма, триплицитет?

Има и един полуквадрат м/у Луна и Венера (мой У12) и мисля сработи - открих нещо, което не ми се нрави никак, а не го знаех до сега.
« Последна редакция: Август 31, 2011, 11:18:42 pm от Shreya »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1486 -: Август 31, 2011, 11:43:48 pm »
По античната.
Предполагам, че повечето колеги ползват табличката на Птолемей. Аз си имам друга от някаква антична книга, от курса на Румен Колев я ползвам още. Почти се припокриват нещата, има незначителни разминавания.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1487 -: Септември 01, 2011, 01:52:22 pm »
1/ 13:52
2/Sofia
3/Здравей Стела :) Може ли да те попитам дали скоро ще имам сериозен приятел:)
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #1488 -: Септември 01, 2011, 01:56:52 pm »
Въпросът е: Бременна ли съм? Според мен отговорът  е НЕ, защото няма аспект между питащата и У на 5 дом, Луната като косигнификатор също е зле аспектирана, какво мислите вие?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1489 -: Септември 01, 2011, 02:05:13 pm »
Мисля, че не би трябвало.
Луната има разходящ квадрат с Плутон и разходяща опозиция с Уран, а ако се гледа само септенерът, няма аспекти зад гърба си. Венера, управляваща знака на К5, е в падение и в лъчите на Слънцето (У8).
Луната ще направи съвпад с У1, но след това прави квадрат с Марс в 7 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1490 -: Септември 01, 2011, 03:24:54 pm »
Благодаря, Лили, но съвпадът на Луната е в бъдеще, а тук става въпрос за минал момент и не би следвало да има влияние, аз мисля, че тревогата е фалшива, но приятелката ми е много наплашена, защото, ако е бременна ще се наложи медицински аборт(ходи на рентген и е възможно плодът да е уведен, само да уточня, че когато ходи на изследванията въобще нямаше и представа, че има вероятност да носи бебе).
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1491 -: Септември 01, 2011, 03:41:13 pm »
За бременността, ако вече е факт, се гледат разходящите аспекти на Луната, но и сходящи би трябвало да има, за да покаже някакво развитие по-нататък.
А в тази карта разходящите аспекти не дават особено обнадеждаващ отговор за налична вече бременност.
Би могло да има два варианта - или въобще да не е бременна, или плодът, ако все пак има такъв, да не се окаже много жизнеспособен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1492 -: Септември 01, 2011, 03:43:05 pm »
ох, ние за това се молим, защото ако е бременна и направи аборт, ще го преживява и оплаква цял живот.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1493 -: Септември 01, 2011, 03:47:10 pm »
Да не е онова момиче с кистата в гръбнака?
Дано наистина тревогата да е фалшива.

Понякога цикълът закъснява при смяна на сезоните, при прием на ударна доза медикаменти и антибиотици, може и рентгеновите процедури да са оказали някакво влияние, да не забравяме и за стреса, който е обичайно явление при обикаляне на лекари и болници, особено ако те стреснат с някоя диагноза.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1494 -: Септември 01, 2011, 03:56:24 pm »
Да, Лили, тя е, много иска второ бебенце, но явно сега не е подходящ момента, тя си е правила вчера тест за ранна бременност и е излязъл отрицателен резултат, но тя ме помоли да построя карта и да видя какво "пише" там.
П.С. Отговорът от теста разбрах днес, след като картата беше построена и разтълкувана.

« Отговор #1495 -: Септември 01, 2011, 07:05:12 pm »
1/ 13:52
2/Sofia
3/Здравей Стела :) Може ли да те попитам дали скоро ще имам сериозен приятел:)

Асцендентът е доста късен, хорарът може да се счете за нерадикален. Според древните астролози това може да показва, че изходът е предрешен или отговорът вече е известен на кверента. Може би вече има някой младеж на хоризонта? Луната е на изгорения път в твоя 11-ти дом. Може би имаш предвид някой твой приятел, към който изпитваш чувства, които досега са останали без отговор или по-скоро незабелязани? Луната е без курс, ако не броим тригона с Нептун. Между твоя управител Марс и управителя на потенциалния партньор Венера има сходящ секстил. Двете планети не са в добро състояние - в падение по знак, а Венера е и изгорена от Слънцето.

Въпреки това, ако не беше късния градус на АС, щях да кажа ДА. Сега казвам "малко" да.

« Отговор #1496 -: Септември 01, 2011, 10:51:04 pm »
Аз имам 2 въпроса:
Първата карта е за днешния ден. От известно време си търся ново жилище, но така и не намирам нищо подходящо. Дали скоро ще намеря това, което търся?

Втората карта е за период през следващата година, изглежда доста интересен и позитивен. Бихте ли споделили и вашето мнение за картата?

« Отговор #1497 -: Септември 02, 2011, 11:39:33 am »
Здравейте,
Отдавна  не  съм  ви  навестявала :blink: р но  пак  имам  нужда  от  помощ :-[
Имам  връзка  с  един  момък , но  от  известно  време  нещо  не  върви ... нямога  да  разбера  какво  става ,  друга  ли  има , или  просто  така  е  трябвало  да  се  случи ... уж  всичко  е  както  преди  , но  не  е  -  започнахме  да  виждаме и чуваме  по - рядко, по - хладно  :-\
Въпроса ми е  Ще  продължи  ли  връзката ни ? Или  ще  се  разделим ? :unsure:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1498 -: Септември 02, 2011, 12:39:15 pm »
Ще се осъществили идеята ми за бизнес?

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1499 -: Септември 02, 2011, 12:41:58 pm »
starcounter, това не е ли транзитна карта, а не хорарна?