Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206541 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1500 -: Септември 02, 2011, 01:25:53 pm »
Да, точно.
Май съм пуснала въпроса си не където трябва май.

« Отговор #1501 -: Септември 02, 2011, 01:30:48 pm »
Здравейте,
Отдавна  не  съм  ви  навестявала :blink: р но  пак  имам  нужда  от  помощ :-[
Имам  връзка  с  един  момък , но  от  известно  време  нещо  не  върви ... нямога  да  разбера  какво  става ,  друга  ли  има , или  просто  така  е  трябвало  да  се  случи ... уж  всичко  е  както  преди  , но  не  е  -  започнахме  да  виждаме и чуваме  по - рядко, по - хладно  :-\
Въпроса ми е  Ще  продължи  ли  връзката ни ? Или  ще  се  разделим ? :unsure:

здрасти, според мен по-скоро ДА, имам предвид, че връзката ще продължи, сега забелявзвам 2 въпрос.
« Последна редакция: Септември 02, 2011, 02:59:57 pm от issidorra »
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #1502 -: Септември 03, 2011, 09:50:02 am »
Благодаря ти за  вниманието :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1503 -: Септември 03, 2011, 08:14:22 pm »
Ще се осъществили идеята ми за бизнес?

какъв бизнес ? Самостоятелен ли е и в коя сфера?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1504 -: Септември 03, 2011, 08:19:21 pm »
Здравейте,
Отдавна  не  съм  ви  навестявала :blink: р но  пак  имам  нужда  от  помощ :-[
Имам  връзка  с  един  момък , но  от  известно  време  нещо  не  върви ... нямога  да  разбера  какво  става ,  друга  ли  има , или  просто  така  е  трябвало  да  се  случи ... уж  всичко  е  както  преди  , но  не  е  -  започнахме  да  виждаме и чуваме  по - рядко, по - хладно  :-\
Въпроса ми е  Ще  продължи  ли  връзката ни ? Или  ще  се  разделим ? :unsure:

И двамата сте в падение (марс и венера), неговият сигнификатор е и изгорен на всичкото отгоре. Иначе Венера е в сходящ секстил с Марс, а луната - със слънцето. Това са добри показатели, но луна в Скорпион въобще нее подходяща за взаимоотношения. Може да има известно затопляне, но то ще бъде временно. Последният аспект на л,уната е квадрат с нептун.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1505 -: Септември 03, 2011, 08:26:56 pm »
1/ 13:52
2/Sofia
3/Здравей Стела :) Може ли да те попитам дали скоро ще имам сериозен приятел:)

Картата е нерадикална. Луната е на изгореният път на Слънцето, а асцендентът е късен. задай си въпроса отново не по-рано от месец.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1506 -: Септември 03, 2011, 08:39:02 pm »
самостоятелен и в сферата на туризъм, недвижими имоти

*

Stella

• 7765
« Отговор #1507 -: Септември 03, 2011, 08:50:48 pm »
Ще се осъществили идеята ми за бизнес?

Може да стане, ако здраво работиш и го направиш с партньор. Но тук в страната. Управителят на 2-ри дом е в опозиция с У9, така че за успех в чужбина не може да се говори на този етап.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1508 -: Септември 03, 2011, 10:25:42 pm »
Тука е, да! Обаче имам едни такъв момент - двама се натискат да помагат, ама не се дишат. Кого да избера? Как да преценим?

*

Stella

• 7765
« Отговор #1509 -: Септември 03, 2011, 10:39:46 pm »
Тука е, да! Обаче имам едни такъв момент - двама се натискат да помагат, ама не се дишат. Кого да избера? Как да преценим?

Подходящият за теб партньор се Телец и ще дойде по Слъцето и по Венера в 10-ти дом. А те са в Дева. Ако това може да ти даде някаква инфорвация? Трябва ти земен знак - Телец или Дева.

ПП. Пък как си улучила точно тригона на Слънцето с Юпитер!? Това е много благодатен аспект, предпоставящ материално благополучие в елективната астрология.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1510 -: Септември 03, 2011, 10:48:37 pm »
телец не познавам, а другите двама са Козирог и Дева, ама козирога и асцендент телец.

ПП. Пък как си улучила точно тригона на Слънцето с Юпитер!? Това е много благодатен аспект, предпоставящ материално благополучие в елективната астрология.

А какво е елективна астролоция!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1511 -: Септември 03, 2011, 10:57:14 pm »
телец не познавам, а другите двама са Козирог и Дева, ама козирога и асцендент телец.

А какво е елективна астролоция!

Астрология при която се избира подходящо време за събитие.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1512 -: Септември 04, 2011, 12:04:45 am »
Значи съм улучила момента за действие? В натала имам такъв тригон и първоначално раших, че за това иде реч.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1513 -: Септември 04, 2011, 08:12:30 am »
Извинявай, но се опитах да си отговоря какво значи да дойде по Слънцето и по Вренера в 10 дом, ама не можах?

*

Stella

• 7765
« Отговор #1514 -: Септември 04, 2011, 12:58:51 pm »
Извинявай, но се опитах да си отговоря какво значи да дойде по Слънцето и по Вренера в 10 дом, ама не можах?

Нали искаш да знаеш кой е най-подходящия за теб партньор? Ами според хорара - той трябва да е земен знак, защото Телец е на върха на 7-ми дом. Телец се управлява от Венера, която е в Дева и в 10-ти дом в момента на задаване на въпроса и прави съвпад със Слънцето. А е подходящ, понеже Венера прави сходящ секстил с Марс, който те управлява питащата, т.е. тебе.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1515 -: Септември 04, 2011, 01:00:53 pm »
Значи съм улучила момента за действие? В натала имам такъв тригон и първоначално раших, че за това иде реч.

Хехеее, ти имаш големи шансове за успех с този натален тригон между Юпитер и Слънце. Забелязала съм, че често хората задават хорарни въпроси, когато се повторят идентични звездни аспекти, като в наталната карта.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1516 -: Септември 04, 2011, 06:25:01 pm »
Стела, те и двамата са земни знаци, единия Козирог с асцендент Телец, другия Дева с асцендент Скорпион. Аз като порасъждавах по думите ти преди да прочета отговора ти, реших, че явно си искала да кажеш, че трябва да е Дева и слънцето му да е в 10 дом - дали има такова нещо, може ли и така да се тълкува?

*

Stella

• 7765
« Отговор #1517 -: Септември 04, 2011, 06:41:34 pm »
Стела, те и двамата са земни знаци, единия Козирог с асцендент Телец, другия Дева с асцендент Скорпион. Аз като порасъждавах по думите ти преди да прочета отговора ти, реших, че явно си искала да кажеш, че трябва да е Дева и слънцето му да е в 10 дом - дали има такова нещо, може ли и така да се тълкува?

Не съм конкретизирала така нещата. Казах, че подходящият за теб партньор във връзка с въпроса, трябва да има нещо от Девата и от Телеца - дали Слънце или асцендент - все е земен знак. Аз не мога да ти кажа кого да избереш, но очевидно съм на прав път, че ти трябва земен, практичен партньор, ориентирайки се само по хорара, след като в действителността вече си ги намерила. Кого от тях да избереш, ти ще решиш. Според мен везните натежават към знака Дева, след като У7 е там. Козирогът не е ключов в хорарната карта...... Но този избор трябва да си го направиш ти сама. Ти би могла да погледнеш синастрията си с тези хора, за да си направиш допълнителни изводи.

« Отговор #1518 -: Септември 04, 2011, 07:19:11 pm »
 :'( zdravei stela ve4e 20 dni ia niama moiata sestra iz4ezna besledno nito policia ia nameri nito nie vaprosat mi e 6te ia vidim li otnovo niakoga ? :'(

*

Stella

• 7765
« Отговор #1519 -: Септември 04, 2011, 08:10:28 pm »
:'( zdravei stela ve4e 20 dni ia niama moiata sestra iz4ezna besledno nito policia ia nameri nito nie vaprosat mi e 6te ia vidim li otnovo niakoga ? :'(

Много ти съчувствам. това е ужасно. Кога и къде е зададен въпроса? Къде се намираш? Понякога часовникът на форума не е верен. Спомняш ли си в колко часа зададе въпроса? Много е важно да посочиш къде се намираш.