Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206836 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1560 -: Септември 12, 2011, 03:08:32 pm »
Здравейте момичета, :blink:
имам едно въпросче : А. ще се премести ли в София?

Лули, като гледам как се е закотвил неговият сигнификатор в 4-тия му дом, доста се съмнявам. Той /Тя се управлява от Сатурн, който е силен във Везни и ъглов. За смяна на постоянното местожителство ли става въпрос? Ако питаш в този смисъл, мисля, че отговорът е по-скоро НЕ.
Да за постоянна смяна на местожителството имах впредвид. Отговорът ти само за София ли е , или по принцип? И друго да питам, отговорът ти е за действието на хорара - 3 месеца- или по дълъг?

Няма значение дали е София, Варна или Лондон. Отговорът предполага премесване в друг град. Не виждам такова. Човекът се управлява от Сатурн, а Сатурн е поставен в неговия 4-ти дом. Брой колко градуса има до напускането на неговия 4-ти дом от Сатурн - това би трябвало да е валидността на отговора. Но и при всяка промяна в обстоятелствата, можеш да зададеш отново въпроса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1561 -: Септември 12, 2011, 03:26:39 pm »
Здравейте Stella!

Много би ми помогнало, ако погледнете хорарната карта, която поставям! Пуснах друг хорар преди няколко дни по въпрос за евентуална работа  и преместване в чужбина. Отговорът беше отрицателен. Днес получих покана за интервю именно за работа в чужбина. Интервюто е след два дни. Въпросът е, ще получа ли тази позиция? Построих картата, в момента в който си видях имейла.

Благодаря предварително!

Здравей, Майско цвете, мисля, че този път картата казва "ДА". Ти и работата се управлявате от Марс. Изгрява Скорпион, който се управлява от Марс в 9-ти дом. Луната те съ-управлява тебе и чужбината (9-ти дом.). Луната прави сходящ тригон с Марс в 9-ти дом. Има много показатели, които дават положителен отговор.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1562 -: Септември 12, 2011, 03:39:29 pm »
Стела, в другата тема ми казаха, че днес не се гледали хорари и никой не ми отговори! Ще помоля да погледнеш - въпроса е дали ще се излекува детенцето?

« Отговор #1563 -: Септември 12, 2011, 05:15:21 pm »
Здравейте Стела,
Бих желала да Ви попитам кога ще започна работа и в каква сфера ще е .Благодаря Ви предварително!
София,17.15ч

« Отговор #1564 -: Септември 12, 2011, 08:08:23 pm »
Здравейте Стелла и Мирабелла,

моля Ви за помощ за този хорар. Въпросът ми е ще се получи ли нешо с В. (мисля, че трябва да го търсим по 5 или 7 дом, но май по скоро 5-ти, въпреки, че го назовавам по име)
Знам, че хорара май е нерадикален, но все пак.... Наистина е важно за мен.

Благодаря :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1565 -: Септември 12, 2011, 08:13:06 pm »
Здравейте момичета, :blink:
имам едно въпросче : А. ще се премести ли в София?

Лули, като гледам как се е закотвил неговият сигнификатор в 4-тия му дом, доста се съмнявам. Той /Тя се управлява от Сатурн, който е силен във Везни и ъглов. За смяна на постоянното местожителство ли става въпрос? Ако питаш в този смисъл, мисля, че отговорът е по-скоро НЕ.
Да за постоянна смяна на местожителството имах впредвид. Отговорът ти само за София ли е , или по принцип? И друго да питам, отговорът ти е за действието на хорара - 3 месеца- или по дълъг?

Няма значение дали е София, Варна или Лондон. Отговорът предполага премесване в друг град. Не виждам такова. Човекът се управлява от Сатурн, а Сатурн е поставен в неговия 4-ти дом. Брой колко градуса има до напускането на неговия 4-ти дом от Сатурн - това би трябвало да е валидността на отговора. Но и при всяка промяна в обстоятелствата, можеш да зададеш отново въпроса.
Извинявай Стела, но 4-я дом не е ли моя, на него трябва да му се пада 10 дом?

Да, права си. объркала съм се...вечер се чувствам вече много уморена, ама пуста страст.
Значи, неговият сигнификатор е в неговия 10-ти дом - домът на кариерата. Той се е състредоточил върху кариерата. А има един уран в 4-ти дом, който се тълкува коренно противоположно на Сатурн  ;D може спонтанно у него да възникне идея за промяна на местожителството...Обаче квадратурата в Плутон в 7-ми дом не ми дава положителен отговор на въпроса. По-скоро ме навежда на "не", поради независещи от него причини.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1566 -: Септември 12, 2011, 08:17:52 pm »
Здравейте Стелла и Мирабелла,

моля Ви за помощ за този хорар. Въпросът ми е ще се получи ли нешо с В. (мисля, че трябва да го търсим по 5 или 7 дом, но май по скоро 5-ти, въпреки, че го назовавам по име)
Знам, че хорара май е нерадикален, но все пак.... Наистина е важно за мен.

Благодаря :wub:

Ако беше изгрял вече асц. Риби, щях да кажа категорично "да" и по 7-ми и по 5-ти дом да го гледаме.

« Отговор #1567 -: Септември 12, 2011, 09:04:58 pm »
А сега... "не" ли е   :(

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1568 -: Септември 12, 2011, 10:47:18 pm »
Благоддаря ти Стела, много си мила, но все пак искрено се надявам да не си права  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1569 -: Септември 12, 2011, 11:02:03 pm »
А сега... "не" ли е   :(

Сега е нито "да" нито "не", защото хорарът е нерадикален. Нерадикална карта не дава отговор "не". Нерадикалната карта означава въздържане от какъвто и да било отговор.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1570 -: Септември 12, 2011, 11:03:03 pm »
Благоддаря ти Стела, много си мила, но все пак искрено се надявам да не си права  :blink:

И аз се надявам да не съм права всеки път, когато давам "неудобни" отговори.

« Отговор #1571 -: Септември 12, 2011, 11:14:47 pm »
Мога ли да помоля за помощ при тълкуването на този хорар,чийто отговор за мен е положителен за мой ужас - ще напълнея ли?Спирам да пуша,та затова :blink:

« Отговор #1572 -: Септември 13, 2011, 12:27:52 pm »
Здравейте, моля  за  малко спешна  помощ  - дано да не  е  късно :(
Съпруга  ми е преподавател  и  въпреки  най - високата  му  квалификация  от  всичките , трима  колеги- един от тях трябва да си тръгне  везните  клонят  към  него  :angry: Другите  двама  са  се  запасили  с  медицински и " връзки",  а  най - висока  квалификация  не  важииииии :angry:  Но  ...

Кажете моля ,  по  хорара  видно  ли  е  дали  ще  го  съкратят? Ако  може  и  дали  ще  се  стигне  до съд ?

Ще  сложа  и  солара  му  може  да  е  ориентир :-\
Благодаря  предварително

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1573 -: Септември 13, 2011, 12:45:17 pm »
По хорара - струва ми се, че няма да го съкратят, макар да е в последните градуси на знака и да предстои промяна при него - все пак Венера влиза след това в знака си на управление, а е и диспозитор на Сатурн - управител на негов десети дом. Би трябвало след два-три дни да се почувства по-силен, уверен и напълно в свои води. Каквато и промяна да му предстои, е за негово добро.

Между другото, му препоръчвам да се съмнява силно в мотивите на колегите си, които са му снесли "новината" за предстоящото му съкращение - не са му точно безкористни фенове.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #1574 -: Септември 13, 2011, 12:45:54 pm »
Стела,утре ми е първия работен ден,наистина длъжността е друга,а не тази която о4аквах.Въпросът ми е-ще се развие ли вси4ко добре на новата работа или ще имам проблеми,много ти благодаря предварително -12.44h. -Плевен.Досега вси4ко,което интерпретира по хорарите се слу4и.

« Отговор #1575 -: Септември 13, 2011, 12:49:43 pm »
По хорара - струва ми се, че няма да го съкратят, макар да е в последните градуси на знака и да предстои промяна при него - все пак Венера влиза след това в знака си на управление, а е и диспозитор на Сатурн - управител на негов десети дом. Би трябвало на 15 да се почувства по-силен, уверен и напълно в свои води. Каквато и промяна да му предстои, е за негово добро.

Благодаря ти  много !  :blink:  Ще  дам  обратна  връзка около 15 . 

*

Uran

• 6041
« Отговор #1576 -: Септември 13, 2011, 03:06:07 pm »
В солара 3 дом (начално образование) е пълен и попада в 5-ти радикален.
Възможно ли е да започне работа в начално училище?

п.п.На каква възраст са настоящите му "питомци"? :blink:

« Отговор #1577 -: Септември 13, 2011, 03:11:19 pm »
В солара 3 дом (начално образование) е пълен и попада в 5-ти радикален.
Възможно ли е да започне работа в начално училище?

п.п.На каква възраст са настоящите му "питомци"? :blink:
Ако го съкратят-може
Среден курс са учениците
« Последна редакция: Септември 13, 2011, 03:33:33 pm от valski »

« Отговор #1578 -: Септември 13, 2011, 03:37:41 pm »
Здравейте Стела,
Бих желала да Ви попитам кога ще започна работа и в каква сфера ще е .Благодаря Ви предварително!
София,17.15ч

Ето картата по въпроса. Луната (Вашият втори управител и управител на въпроса) има сходящ тригон с Марс (управител на работата) след малко повече от 5 гр. Луната е в мутабелен знак и следващ дом, така че 5 градуса може би означават 5 седмици или 5 месеца. Позицията на Луната във 2-рия дом може да загатва, че работата ще бъде започната поради нужда от материално обезпечаване. Марс (работата) се намира на върха на 7-мия дом, в знака на своето падение Рак. Работата може да не изглежда престижна в очите на питащия. Марс идва от квадрат със Сатурн (първия управител на питащата) - този аспект може да показва, че такава работа или на подобна позиция е била отхвърлена от питащата или й е била отказана. Колкото до естествето на работата - Рак се свързва със земеделие, хранително-вкусова промишленост, надомна, домакинска работа също така, а 7-ми дом - работа в екип. Тъй като 7-ми дом мунданно съответства на Везни, може да се свърже с козметика, парфюмерия, мода, дизайн, дипломация, посредничество и т.н. Марс като сигнификатор на работата пък може да говори, че става дума за динамична работа, може би по-мъжка професия (което обаче не се връзва с повечето от изброеното дотук), работа с режещи предмети, огън. Надявам се, че някой от опитен от мен ще се включи по въпроса Ви. Успех!

« Отговор #1579 -: Септември 13, 2011, 03:55:08 pm »
Мога ли да помоля за помощ при тълкуването на този хорар,чийто отговор за мен е положителен за мой ужас - ще напълнея ли?Спирам да пуша,та затова :blink:

Луната в Риби лесно се поддава на изкушения, използва ги като средство за бягство от реалността. Първият й сходящ аспект е тригон с Марс, който се свързва с физическото натоварване и изразходването на калории. Освено това Марс е управител на 7-мия ти дом. Следва опозиция с твоя управител Венера, който се намира в знака и дома на Девата - здравословно хранене и физически упражнения. Мисля, че картата показва какво би могла да направиш, за да не се сбъднат страховете ти (Луна в Риби има доста вътрешни страхове, доста от тях - неоснователни) от напълняване. Можеш да заложиш на движението, контакти с хора, повече динамичност в ежедневието (тригонът с Марс). Марс се намира в 4-тия ти дом - би могла успешно да тренираш и у дома. Двата ти управителя Венера и Луна ще бъдат в опозиция - внимавай с кулинарните изкушения и желанието за нищо-правене, dolce farniente, както казват италианците (АС Телец, Юпитер в 1-ви дом обича да се храни добре и да си угажда), залагай повече на упражнения и здравословно хранене (Венера в Дева и 6-ти дом). Опозицията Луна-Венера може да показва, че някакъв супер тежък режим няма да ти е присърце и няма да имаш желание да се придържаш стриктно към него дори и да си го изработила в момента.