Ти казваш, че местенията са започнали преди около два месеца и понеже си дала данните си, погледнах наталната ти карта. Имаш мутабелни оси (вкл. К4 в мутабелен знак - Близнаци) и У4 Меркурий в последния градус на Риби - отново мутабелен знак. Мисля, че такова натално положение предполага чести смени на местожителството. В началото на годината транзитен Уран е преминал през наталния Меркурий, затова преди да прочета, че нещата са започнали преди 2 месеца, помислих, че тенденцията се е отключила през зимата на 2011. В началото на пролетта на 2012 имаш прогресивно новолуние в Телец (Луната по прогресии е управител на 4-тия дом), подкрепето от Сатурн със секстил. Мисля, че най-късно тогава ще уседнеш на постоянно място и ще закрепиш позициите си и в работата/кариерата (Сатурн е У10 по прогресии).
Ето и хорарната карта, в която осите повтарят наталната. Твоят управител Юпитер и управителят на 4-тия ти дом Меркурий ще имат тригон след по-малко от градус. Луната е подминала опозицията със Сатурн (липса на стабилност) и се е насочила към квадратура с Марс. Може би ще ти е напрегнато още известно време, нервно, но мисля, че ще се установите на постоянно място.