Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206829 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1580 -: Септември 13, 2011, 07:48:01 pm »
Здравейте Стелла и Мирабелла,

моля Ви за помощ за този хорар. Въпросът ми е ще се получи ли нешо с В. (мисля, че трябва да го търсим по 5 или 7 дом, но май по скоро 5-ти, въпреки, че го назовавам по име)
Знам, че хорара май е нерадикален, но все пак.... Наистина е важно за мен.

Благодаря :wub:

Изпепелряваща, Стела е права, че картата е нерадикална. Въпрос на секунди или минутка и АС е в друг знак. Нерадикалните хорари подсказват, че в момента времето не е особено благоприятно за взимане на решение, че обстоятелствата могат да се променят. Освен това Нептун в съвпад с АС може да показва, че може да се самозаблуждаваш по отношение на естеството на въпроса. Може би е по-добре да зададеш въпроса си отново. С този АС се управляваш от Сатурн в екзалтация, към който няма сходящи аспекти. Луната (твой У5) току-що се е разделила от секстил с Юпитер, с който са в смесена рецепция - изпълнена си с надежди, големи надежди. Но следващият й аспект не е никак сладък - опозиция със Слънцето в 7-мия ти дом (дома на момчето и негов управител при този АС). Така ми изглежда, че ще бъдеш свалена от облаците. Съжалявам... дано не съм права, картата е нерадикална. :( Напрактика Луната ще пренесе светлина между Сатурн (теб) и Слънцето (него), но ще го направи с дисхармонични аспекти - квинкокс и опозиция. Обстоятелствата не изглеждат благоприятни за вас двамата.

« Отговор #1581 -: Септември 13, 2011, 08:05:59 pm »
Здравейте СТЕЛА.   Dobar ili losch za men schte bade rezultatat ot deloto koeto mi predstoi.

« Отговор #1582 -: Септември 13, 2011, 08:27:29 pm »
Мога ли да помоля за помощ при тълкуването на този хорар,чийто отговор за мен е положителен за мой ужас - ще напълнея ли?Спирам да пуша,та затова :blink:

Луната в Риби лесно се поддава на изкушения, използва ги като средство за бягство от реалността. Първият й сходящ аспект е тригон с Марс, който се свързва с физическото натоварване и изразходването на калории. Освено това Марс е управител на 7-мия ти дом. Следва опозиция с твоя управител Венера, който се намира в знака и дома на Девата - здравословно хранене и физически упражнения. Мисля, че картата показва какво би могла да направиш, за да не се сбъднат страховете ти (Луна в Риби има доста вътрешни страхове, доста от тях - неоснователни) от напълняване. Можеш да заложиш на движението, контакти с хора, повече динамичност в ежедневието (тригонът с Марс). Марс се намира в 4-тия ти дом - би могла успешно да тренираш и у дома. Двата ти управителя Венера и Луна ще бъдат в опозиция - внимавай с кулинарните изкушения и желанието за нищо-правене, dolce farniente, както казват италианците (АС Телец, Юпитер в 1-ви дом обича да се храни добре и да си угажда), залагай повече на упражнения и здравословно хранене (Венера в Дева и 6-ти дом). Опозицията Луна-Венера може да показва, че някакъв супер тежък режим няма да ти е присърце и няма да имаш желание да се придържаш стриктно към него дори и да си го изработила в момента.

Благодаря то много :wub:Доста съм притеснена,тъй като съм предлажположена към напълняване :(Започвам да вървя по много и намалям храната,та се надявам този период да премине нормално.Исках да попитам - венера в дева не се чувства добре и си мисля,дали има отношение към отговора на въпроса ми - в смисъл - може и да не се разплуя ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #1583 -: Септември 13, 2011, 10:08:51 pm »
Stella,обещах да дам отговор на хорара ,който бях пуснала.Ти даден правилен отговор-наистина ми се размина пътуването. :blink:

Да, сетих се...дали ще ходиш на море...а аз казах, че не виждам показания за пътуване. Ее, жалко!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1584 -: Септември 13, 2011, 10:12:02 pm »
Мога ли да помоля за помощ при тълкуването на този хорар,чийто отговор за мен е положителен за мой ужас - ще напълнея ли?Спирам да пуша,та затова :blink:

Извини ме, но аз не мога да отговоря на този въпрос. В момента си в падение, но изтрява Телеца и Юпитер - и двете предразполагат към угаждане и надебеляване. Но Юпитер в първи дом е в тригон с Меркурий, който е У6 - пази диети.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1585 -: Септември 13, 2011, 11:29:26 pm »
Здравейте СТЕЛА.   Dobar ili losch za men schte bade rezultatat ot deloto koeto mi predstoi.

Здравей, не си посочил мястото на задаване на въпроса и по възможност опиши за какво е делото.
Моля преформулирай го така, че на въпроса да може да се отговори само с "да" и "не". Останалите подробности се описват след това.

« Отговор #1586 -: Септември 14, 2011, 12:01:35 pm »
Здарвейте отново,  :blink:
тъй като въпросът е наистина важен за мен и Мирабелла ме посъветва да пусна нова карта на въпроса, пък им има малка промяна в обстоятелствата... Мисля и че стана това което подсказваше нерадикалната карта - да "падна от високо".
Въпросът ми е възможно ли е да имам сериозна връзка с В.

« Отговор #1587 -: Септември 14, 2011, 01:26:59 pm »
Ти си Марс в падение, той е Венера в последния градус на Дева (където е в падение и изгорена от Слънцето). Аспектът между вас е вече разходящ - случило се е нещо, имали сте приятен първоначанен контакт (аспектът е секстил). И двете планети скоро напускат не особено приятното положение, в което се намират в момента. Венера ще влезе в своя знак, а Марс ще бъде в Лъв - знак, където се чувства добре. Марс и Луната (въпросът) са в рецепция, което може да подказва, че ти все още имаш възможност да решиш въпроса в своя полза. Но също така би могло и да е потвърждение, че въпросът е от изключителна важност за теб, както ти пишеш. Венера е в знак, в който нито Марс, нито Луната имат есенциални достойнства. Не ми изглежда, че той се вълнува по дълбок същия начин от въпроса като теб. Луната няма нито един хармоничен аспект в рамките на знака - предстои й опозиция със Сатурн (ограничение, разочарования) и квадрат с твоя управител Марс (трудности, неблагоприятно стечение на обстоятелствата). Мисля, че двамата сте се разминали в очакванията си и по-скоро ще ти е трудно да направляваш събитията в желаната от теб посока. Марс е в 9-тия ти дом на надеждите - имаш високи очаквания и може би изискавания към него. Венера е в неговия 5-ти дом - той по-скоро приема нещата като игра, иска да се забавлява. Не съм сигурна, струва ми се, че и двамата продължавате по своя път. Отговорът ми изглежда повече като не. Извинявай, Изпепеляваща. :(
« Последна редакция: Септември 14, 2011, 07:59:02 pm от Mirabella »

« Отговор #1588 -: Септември 14, 2011, 04:52:03 pm »
Здравейте на всички  :blink:
Имам отново въпрос  :-[В момента работя ,но работата е сезонна и приключва края на месеца, та въпросът ми е: ще си намеря ли нова работа скоро
Въпросът е зададен днес 14 09 2011 в 14 и 48 мин в Несебър
Не мога да качам карти :-[
Благодаря предварително

Качвам картата по въпроса. И по този хорар ми е трудно да дам еднозначен отговор, защото в картата има две тенденции. Първо У1 Юпитер е ретгрограден, което съответства на връщане към стари позиции и получава хармоничен аспект от Меркурий, който е У6 - управител на сегашната работа. Следващата работа, ако я гледаме по 6-ти от 6-ти дом, ще се управлява от Марс. Марс и Юпитер са във взаимна рецепция - Марс е в знака на екзалтация на Юпитер, но Юпитер е в знака на заточение на Марс. Няма сходящ аспект между двете планети. Луната има предстоящи дисхармонични аспекти. Ако гледаме работата по 10-ти дом, тя се управлява от Венера. Предстоящата смяна на знака на Венера може да е показател за смяна на работата, но в следващия знак Венера няма връзка с Юпитер - няма взаимна рецепция, нито мажорен аспект между двете (ако не броим квинкокса)... Добре, все пак заради тригона Меркурий-Юпитер мисля, че ще получиш някаква информация относно работа. Успех и дано и други се изкажат по въпроса ти!

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1589 -: Септември 14, 2011, 05:05:34 pm »
Мирабела благодаря ти от сърце за времето което отделяш на всеки и за подробните разяснения Научавам много неща от теб и Стела :58:

« Отговор #1590 -: Септември 14, 2011, 07:32:34 pm »
Въпросът ми е преди около 2 месеца назад започнаха едни проблеми едно чудо свързано с дома т.е постоянно местене от един дом на друг.скоро очертава ли се за постоянно да се установим и дали най накрая ще си имаме собствено жилище?04.04.1975  04,55 софия.Стела благодаря ти предварително ако ми дадеш отговор.
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

« Отговор #1591 -: Септември 14, 2011, 07:33:46 pm »
Анима, за поставяне на хорарен въпрос трябва дата, час и място на задаване на въпроса.

« Отговор #1592 -: Септември 14, 2011, 07:43:04 pm »
ок.след като е така нека да бъде с днешна дата и час в което съм пуснала предишното съобщ.

« Отговор #1593 -: Септември 14, 2011, 07:43:47 pm »
забравих софия

« Отговор #1594 -: Септември 14, 2011, 07:53:31 pm »
Ти казваш, че местенията са започнали преди около два месеца и понеже си дала данните си, погледнах наталната ти карта. Имаш мутабелни оси (вкл. К4 в мутабелен знак - Близнаци) и У4 Меркурий в последния градус на Риби - отново мутабелен знак. Мисля, че такова натално положение предполага чести смени на местожителството. В началото на годината транзитен Уран е преминал през наталния Меркурий, затова преди да прочета, че нещата са започнали преди 2 месеца, помислих, че тенденцията се е отключила през зимата на 2011. В началото на пролетта на 2012 имаш прогресивно новолуние в Телец (Луната по прогресии е управител на 4-тия дом), подкрепето от Сатурн със секстил. Мисля, че най-късно тогава ще уседнеш на постоянно място и ще закрепиш позициите си и в работата/кариерата (Сатурн е У10 по прогресии).

Ето и хорарната карта, в която осите повтарят наталната. Твоят управител Юпитер и управителят на 4-тия ти дом Меркурий ще имат тригон след по-малко от градус. Луната е подминала опозицията със Сатурн (липса на стабилност) и се е насочила към квадратура с Марс. Може би ще ти е напрегнато още известно време, нервно, но мисля, че ще се установите на постоянно място.

« Отговор #1595 -: Септември 14, 2011, 08:13:41 pm »
мирабелла много ти благодаря за разясненията и надеждите които ми даваш ще устискам до прлетта на 2012 както казваш а по принцип как ми виждаш наталната карта питам защото досега не ми е правен хороскоп и евентуално да ми нахвърляш някои насоки които по принцип да си ги имам в предвит за в бъдеще.

« Отговор #1596 -: Септември 14, 2011, 08:14:44 pm »
Здравей.Мирабелла,
Благодаря.наистина.много.за.отговора.Има.доста.истина.в.написаното.Той.наистина.не.приема.мисля.така.дълбоко.въпроса.като.мен,но.аз.не.искам.да.е.така :(Аз.май.пък.също.имам.високи.о4аквания.
Незнам.дали.ще.мога.да.променя.нещата,пък.и.незнам.дали.си.струва.
Ако.го.гледаме.по.5.дом? ;)

« Отговор #1597 -: Септември 14, 2011, 08:26:39 pm »
мерабелла прати ми ги моляте на имейла.благодаря ти предварително и очаквам отговорите с нетърпение.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1598 -: Септември 14, 2011, 08:51:40 pm »
ок.след като е така нека да бъде с днешна дата и час в което съм пуснала предишното съобщ.

Часовникът на форума нее точен, така че не се осланяйте на него, а си записвайте часа и мястото.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1599 -: Септември 14, 2011, 08:57:08 pm »
Въпросът ми е преди около 2 месеца назад започнаха едни проблеми едно чудо свързано с дома т.е постоянно местене от един дом на друг.скоро очертава ли се за постоянно да се установим и дали най накрая ще си имаме собствено жилище?04.04.1975  04,55 софия.Стела благодаря ти предварително ако ми дадеш отговор.

Видях картата, зависи от партньора ти- Меркурий - У4 е и негов управител. Той е силен и е в неговия 12-ти дом. Има нещо, което той не казва, пази тайна от тебе, но ще спре местенето съвсем скоро. Не мога да ти кажа дали ще имате свое жилище, защото много зависи кой ще го придобива - той или ти.