Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206719 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1940 -: Ноември 15, 2011, 06:18:53 pm »
Не мога да отговоря на този въпрос, Ласт Кис. Това е една карта, действителността може да е съвсем друга и зависи само от вас двамата. Предстоящият квадрат между управителите ви го тълкувам като предстоящи търкания, разногласия или просто трудно достигане до единомислие, различие в позициите, мненията, вкусовете ви. Може би ще ви е трудно да прекарате приятно времето заедно... Но, виж колко пъти казвам "да", а то излиза "не" и обратно. Затова писах, че се надявам, че отново греша. Успех! :wub:

Благодаря отново!  :wub:
Ще видим какво ще излезе.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1941 -: Ноември 15, 2011, 06:23:38 pm »
Мирабелла, моля те да кажеш нещо и по моя хорар. Ще ти бъда много благодарна... :-[

Извинявай, Мия. Пропуснах те защото съм съгласна с Да-то на Марая. Между У1 Луна (ти) и У7 Сатурн (той) има сходящ тригон. Това ако не е положителен отговор, не знам кое е. Дано стане. ;)

Благодаря ти, Мирабела! Ако не те затруднявам много би ли казала дали се виждат повече подробности. Да речем на каква основа ще е връзката, кога може да се случи...такива неща...Въобще нещо интересно ако намираш...

« Отговор #1942 -: Ноември 15, 2011, 08:52:25 pm »
Цитат
Да, Юпитер в 5-ти дом, смесената рецепция Луна/Юпитер, както и разходящия секстил на Луна с Юпитер са знаци за положителен отговор. Но наред с това има и показатели за отрицателен отговор - негативната рецепция по знаци (терми и фасове не съм гледала) между Юпитер (У7) и Марс (У5), както и липсата на разходящ хармоничен аспект между двата сигнификатора. Марс има апликиращ тригон към Юпитер, но въпросът не е дали квезитът ще забременее, а дали вече е бременна. Мисля, че квезитът силно желае да бъде бременна и то възможно най-скоро. Съдя за това по положението на Юпитер (У7) в знака на екзалтация на Луната (въпросът е особено важен за кверента) и от ъгловия Марс (У5 Марс е на върха на 10-тия дом на квезита - възможно е бременността да й е приоритет в момента). Плутон в 1-вия й дом също може да говори за силно желание.
Мерси Мирабела:)

« Отговор #1943 -: Ноември 16, 2011, 07:42:34 am »
Цитат
По първия въпрос смятам, че няма паралелна връзка в момента, тъй като неговият управител Луната току-що е сменила знака и поради тази причина все още не е имала разходящи аспекти, ако не броим квадратурата с Уран, който няма отношение към 5-тия и 8-мия му дом. Дори и да отчитаме този аспект, той е негативен, така че би трябвало да се тълкува като негативен отговор. Колкото до втория ти въпрос. Луната е на трон по знак, което би могло да се счита за знак за вярност, почтеност от негова страна. На Луната й предстоят секстили с Марс (негов У5) и Юпитер (втори У5). Управителят на 3-тия му дом (намеренията му) е Меркурий в 5-тия му дом. Може би има някакъв флирт около него, но не мисля, че има намерение да го трансформира в нещо повече. Между вас биха могли да възникнат дразги, тъй като между управителите ви - неговия Луна и твоя Сатурн предстои квадратура.

Много ти благодаря,Mirabella!
« Последна редакция: Ноември 16, 2011, 07:51:54 am от Maya_N »

« Отговор #1944 -: Ноември 16, 2011, 09:41:44 am »
Мирабела, може ли да погледнеш и моя хорар. Зададох вече този въпрос и на друго място, но ми е интересно твоето мнение. Ще ти бъда много благодарна. Попитах дали има шанс да започна нова връзка в период до 3 месеца. Прикачвам картата.

« Отговор #1945 -: Ноември 16, 2011, 10:12:03 am »
очертава се на 01.12.2011 да се върна на старата работа след 2,5 годишно прекъсване.Питането ми е как ли ще са нещата като безпроблемни или проблемни т.е тази дата и периода подходящ ли е в случая за ново начяло? въпросът е зададен на 08.11.2011 софия 08.05
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

« Отговор #1946 -: Ноември 16, 2011, 04:32:59 pm »
Мирабела, може ли да погледнеш и моя хорар. Зададох вече този въпрос и на друго място, но ми е интересно твоето мнение. Ще ти бъда много благодарна. Попитах дали има шанс да започна нова връзка в период до 3 месеца. Прикачвам картата.

Ти си Юпитер в знака на екзалтация на Луната (въпроса). Потенциалната нова връзка (партньор) е представен от Меркурий в знака на твоя управител и 12-тия ти дом. Възможно е да имаш таен ухажор или около теб да се върти мъж, прехласнат от теб, който ти не забелязваш. Между двете планети няма сходящ аспект в рамките на знака, но смятам, че положителната смесена рецепция между твоя управител Юпитер и Луната и предстоящия тригон на Луната със Слънцето са достатъчни фактори (особено последния) за положителен отговор. Освен това Венера (твой У5) и Юпитер са във взаимна рецепция по знаци - възможно е да си влюбена или да ти предстои да се влюбиш.

« Отговор #1947 -: Ноември 16, 2011, 04:38:16 pm »
Моят въпрос е :Изневерява ли ми К.?
Колкото и да гледам хорара нищо не може да ми измъдри главата.Кой дом се гледа за сигнификатор? Упр.на 7 дом е слънцето,което се намира в мой девети и в негов трети дом в скорпион,прави аспект квадратура с АС т.е с мен.На луната и предстои да направи тригон със слънцето, не знам какво значи това.

Той е представен от Слънце в Скорпион. Възможно е да има високо либидо и да е доста привлекател за жените около него. Но тъй като става дума за минало и/или настоящо събитие (а не се пита за бъдещето), а Слънцето няма разходящи хармонични аспекти с неговия У5 Юпитер (любовни увлечения) и неговия У8 Марс (сексуални забежки), не виждам достатъчно фактори, за да кажа, че изневерява. Слънцето е имало разходяща опозиция с неговия У5 Юпитер и е в знака на неговия У8 Марс. Възможно е да е имал някакво увлечение, но то да е приключило преди време (разходяща опозиция). Но в съществуването му не дори не мога да съм сигурна. Слънцето е в 3-тия му дом - възможно е всичко да е останало само в рамките на флирта.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1948 -: Ноември 16, 2011, 07:56:32 pm »
Моля за помощ, въпросът ми е "За друга ли мисли..." назован е по име.
Май трябва да гледам упр. на негов 5 - Венера със Сатурн.. Разходящия секстил за какво трябва да говори? ...и нали питам в сегашно време.
А Луната като мой двоен управител в квадрат с него... и какво значение е че е в негов 11дом управителя му на 5ти?

*

Stella

• 7765
« Отговор #1949 -: Ноември 16, 2011, 07:57:16 pm »

Възможно е да имаш таен ухажор или около теб да се върти мъж, прехласнат от теб, който ти не забелязваш.

Разбира се, че има ухажор, само дето не е таен, а онзи Близнак за когото тя няма да се омъжи, защото не го иска. Или казано иначе: МОМИЧЕТО Е ВЛЮБЕНО В ДРУГ И СВАТБА НЯМА ДА ИМА, поне засега. Колкото и да им се искаше на някои хора "да я омъжат" за Близнака.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1950 -: Ноември 16, 2011, 08:09:04 pm »
Моля за помощ, въпросът ми е "За друга ли мисли..." назован е по име.
Май трябва да гледам упр. на негов 5 - Венера със Сатурн.. Разходящия секстил за какво трябва да говори? ...и нали питам в сегашно време.
А Луната като мой двоен управител в квадрат с него... и какво значение е че е в негов 11дом управителя му на 5ти?

Той на много важен ли ти се прави? Или на прекалено зает с работа/кариера? Негов У1 Сатурн в екзалтация по знак, в който Луната (твоя У1) няма есенциални достойнства, в 10-тия му дом. Ако другата е по 5-тия му дом, то положението на Сатурн в знак на Венера може и да е признак, че е подвластен на друга/и. От друга страна между Сатурн и Венера не е имало разходящ аспект. А и ти питаш за мислите му, които бих разгледала и по 3-тия му дом (не само по неговия У1). Негов У3 е Юпитер в знака на екзалтация на твоя управител Луната. Би трябвало в мислите му да заемаш важно място или поне да мисли добро за теб, да има добро мнение за теб.

« Отговор #1951 -: Ноември 16, 2011, 08:15:20 pm »
Моят въпрос е :Изневерява ли ми К.?
Колкото и да гледам хорара нищо не може да ми измъдри главата.Кой дом се гледа за сигнификатор? Упр.на 7 дом е слънцето,което се намира в мой девети и в негов трети дом в скорпион,прави аспект квадратура с АС т.е с мен.На луната и предстои да направи тригон със слънцето, не знам какво значи това.

Той е представен от Слънце в Скорпион. Възможно е да има високо либидо и да е доста привлекател за жените около него. Но тъй като става дума за минало и/или настоящо събитие (а не се пита за бъдещето), а Слънцето няма разходящи хармонични аспекти с неговия У5 Юпитер (любовни увлечения) и неговия У8 Марс (сексуални забежки), не виждам достатъчно фактори, за да кажа, че изневерява. Слънцето е имало разходяща опозиция с неговия У5 Юпитер и е в знака на неговия У8 Марс. Възможно е да е имал някакво увлечение, но то да е приключило преди време (разходяща опозиция). Но в съществуването му не дори не мога да съм сигурна. Слънцето е в 3-тия му дом - възможно е всичко да е останало само в рамките на флирта.
Много ти благодаря Mirabella  :58:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1952 -: Ноември 16, 2011, 08:24:05 pm »
:) И аз ти благодаря Мирабела (hug)

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1953 -: Ноември 17, 2011, 02:11:23 am »
Нептун в 7-ми дали може да повлияе на разчитането на хорара? Всъщност Нептун удачно ли е въобще да се разглежда в хорарната астрология? Ако той е в дома на квезита, може да даде някакви насоки за него.

« Отговор #1954 -: Ноември 17, 2011, 08:46:14 am »

Възможно е да имаш таен ухажор или около теб да се върти мъж, прехласнат от теб, който ти не забелязваш.

Разбира се, че има ухажор, само дето не е таен, а онзи Близнак за когото тя няма да се омъжи, защото не го иска. Или казано иначе: МОМИЧЕТО Е ВЛЮБЕНО В ДРУГ И СВАТБА НЯМА ДА ИМА, поне засега. Колкото и да им се искаше на някои хора "да я омъжат" за Близнака.

Благодаря на Мирабела за отговора!

Стела, какво искаш да кажеш със написаното. Мисля, че в станала някаква грешка. Това за моя въпрос ли се отнася?  :rolleyes:

« Отговор #1955 -: Ноември 18, 2011, 05:15:54 pm »
Здравейте отново,
От доста време се опитвам да продам един апартамент, но вече времето ме притиска,та въпросът ми е "Ще се продаде ли скоро апартаментът?"
Предварително благодаря  ;)
« Последна редакция: Ноември 18, 2011, 07:29:21 pm от miriam80 »
Ако няма изход, излез през входа...

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1956 -: Ноември 18, 2011, 05:32:49 pm »
От доста време се опитвам да продам един апартамент, но вече времето ме притиска,та въпросът ми е "Ще се продаде ли скоро апартаментът?"

Ти май беше задавала въпрос за чужбина? какво стана? питам, за да си сверя отговора. моя беше че няма да заминеш октомври.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #1957 -: Ноември 18, 2011, 06:01:59 pm »

Ти май беше задавала въпрос за чужбина? какво стана? питам, за да си сверя отговора. моя беше че няма да заминеш октомври.
Здравей, действително не заминах никъде, нещата доста се объркхаха, но се надявам все пак по-нататък това да се случи  ;)
Ако няма изход, излез през входа...

*

Uran

• 6041
« Отговор #1958 -: Ноември 18, 2011, 08:16:33 pm »
Хорарът с апартамента ми изглежда като пропусната възможност.
Имало ли е такава?

*

Stella

• 7765
« Отговор #1959 -: Ноември 18, 2011, 09:31:41 pm »

Стела, какво искаш да кажеш със написаното. Мисля, че в станала някаква грешка. Това за моя въпрос ли се отнася?  :rolleyes:

Объркала съм казусите. Ставаше въпрос За въображаемата "сватба на Мия", която не се състоя и която няма намерение изобщо да се жени за въпросния кандидат, защото е влюбена в друг. Някой бързаха да я омъжат.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥