Не мога да отговоря на този въпрос, Ласт Кис. Това е една карта, действителността може да е съвсем друга и зависи само от вас двамата. Предстоящият квадрат между управителите ви го тълкувам като предстоящи търкания, разногласия или просто трудно достигане до единомислие, различие в позициите, мненията, вкусовете ви. Може би ще ви е трудно да прекарате приятно времето заедно... Но, виж колко пъти казвам "да", а то излиза "не" и обратно. Затова писах, че се надявам, че отново греша. Успех! :wub:
Цитат на: Mia21 в Ноември 15, 2011, 05:59:56 pmМирабелла, моля те да кажеш нещо и по моя хорар. Ще ти бъда много благодарна... Извинявай, Мия. Пропуснах те защото съм съгласна с Да-то на Марая. Между У1 Луна (ти) и У7 Сатурн (той) има сходящ тригон. Това ако не е положителен отговор, не знам кое е. Дано стане.
Мирабелла, моля те да кажеш нещо и по моя хорар. Ще ти бъда много благодарна...
Да, Юпитер в 5-ти дом, смесената рецепция Луна/Юпитер, както и разходящия секстил на Луна с Юпитер са знаци за положителен отговор. Но наред с това има и показатели за отрицателен отговор - негативната рецепция по знаци (терми и фасове не съм гледала) между Юпитер (У7) и Марс (У5), както и липсата на разходящ хармоничен аспект между двата сигнификатора. Марс има апликиращ тригон към Юпитер, но въпросът не е дали квезитът ще забременее, а дали вече е бременна. Мисля, че квезитът силно желае да бъде бременна и то възможно най-скоро. Съдя за това по положението на Юпитер (У7) в знака на екзалтация на Луната (въпросът е особено важен за кверента) и от ъгловия Марс (У5 Марс е на върха на 10-тия дом на квезита - възможно е бременността да й е приоритет в момента). Плутон в 1-вия й дом също може да говори за силно желание.
По първия въпрос смятам, че няма паралелна връзка в момента, тъй като неговият управител Луната току-що е сменила знака и поради тази причина все още не е имала разходящи аспекти, ако не броим квадратурата с Уран, който няма отношение към 5-тия и 8-мия му дом. Дори и да отчитаме този аспект, той е негативен, така че би трябвало да се тълкува като негативен отговор. Колкото до втория ти въпрос. Луната е на трон по знак, което би могло да се счита за знак за вярност, почтеност от негова страна. На Луната й предстоят секстили с Марс (негов У5) и Юпитер (втори У5). Управителят на 3-тия му дом (намеренията му) е Меркурий в 5-тия му дом. Може би има някакъв флирт около него, но не мисля, че има намерение да го трансформира в нещо повече. Между вас биха могли да възникнат дразги, тъй като между управителите ви - неговия Луна и твоя Сатурн предстои квадратура.Код: [Маркирай кода]Много ти благодаря,Mirabella!
Мирабела, може ли да погледнеш и моя хорар. Зададох вече този въпрос и на друго място, но ми е интересно твоето мнение. Ще ти бъда много благодарна. Попитах дали има шанс да започна нова връзка в период до 3 месеца. Прикачвам картата.
Моят въпрос е :Изневерява ли ми К.?Колкото и да гледам хорара нищо не може да ми измъдри главата.Кой дом се гледа за сигнификатор? Упр.на 7 дом е слънцето,което се намира в мой девети и в негов трети дом в скорпион,прави аспект квадратура с АС т.е с мен.На луната и предстои да направи тригон със слънцето, не знам какво значи това.
Цитат на: vanina в Ноември 16, 2011, 09:41:44 amМирабела, може ли да погледнеш и моя хорар. Зададох вече този въпрос и на друго място, но ми е интересно твоето мнение. Ще ти бъда много благодарна. Попитах дали има шанс да започна нова връзка в период до 3 месеца. Прикачвам картата.Възможно е да имаш таен ухажор или около теб да се върти мъж, прехласнат от теб, който ти не забелязваш.
Моля за помощ, въпросът ми е "За друга ли мисли..." назован е по име.Май трябва да гледам упр. на негов 5 - Венера със Сатурн.. Разходящия секстил за какво трябва да говори? ...и нали питам в сегашно време.А Луната като мой двоен управител в квадрат с него... и какво значение е че е в негов 11дом управителя му на 5ти?
Цитат на: lubov в Ноември 15, 2011, 12:24:23 pmМоят въпрос е :Изневерява ли ми К.?Колкото и да гледам хорара нищо не може да ми измъдри главата.Кой дом се гледа за сигнификатор? Упр.на 7 дом е слънцето,което се намира в мой девети и в негов трети дом в скорпион,прави аспект квадратура с АС т.е с мен.На луната и предстои да направи тригон със слънцето, не знам какво значи това.Той е представен от Слънце в Скорпион. Възможно е да има високо либидо и да е доста привлекател за жените около него. Но тъй като става дума за минало и/или настоящо събитие (а не се пита за бъдещето), а Слънцето няма разходящи хармонични аспекти с неговия У5 Юпитер (любовни увлечения) и неговия У8 Марс (сексуални забежки), не виждам достатъчно фактори, за да кажа, че изневерява. Слънцето е имало разходяща опозиция с неговия У5 Юпитер и е в знака на неговия У8 Марс. Възможно е да е имал някакво увлечение, но то да е приключило преди време (разходяща опозиция). Но в съществуването му не дори не мога да съм сигурна. Слънцето е в 3-тия му дом - възможно е всичко да е останало само в рамките на флирта.
Цитат на: Mirabella в Ноември 16, 2011, 04:32:59 pmЦитат на: vanina в Ноември 16, 2011, 09:41:44 amМирабела, може ли да погледнеш и моя хорар. Зададох вече този въпрос и на друго място, но ми е интересно твоето мнение. Ще ти бъда много благодарна. Попитах дали има шанс да започна нова връзка в период до 3 месеца. Прикачвам картата.Възможно е да имаш таен ухажор или около теб да се върти мъж, прехласнат от теб, който ти не забелязваш. Разбира се, че има ухажор, само дето не е таен, а онзи Близнак за когото тя няма да се омъжи, защото не го иска. Или казано иначе: МОМИЧЕТО Е ВЛЮБЕНО В ДРУГ И СВАТБА НЯМА ДА ИМА, поне засега. Колкото и да им се искаше на някои хора "да я омъжат" за Близнака.
От доста време се опитвам да продам един апартамент, но вече времето ме притиска,та въпросът ми е "Ще се продаде ли скоро апартаментът?"
Цитат на: miriam80 в Ноември 18, 2011, 05:15:54 pmОт доста време се опитвам да продам един апартамент, но вече времето ме притиска,та въпросът ми е "Ще се продаде ли скоро апартаментът?" Ти май беше задавала въпрос за чужбина? какво стана? питам, за да си сверя отговора. моя беше че няма да заминеш октомври.
Стела, какво искаш да кажеш със написаното. Мисля, че в станала някаква грешка. Това за моя въпрос ли се отнася? :rolleyes: