Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207052 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1960 -: Ноември 18, 2011, 11:58:03 pm »

Стела, какво искаш да кажеш със написаното. Мисля, че в станала някаква грешка. Това за моя въпрос ли се отнася?  :rolleyes:

Объркала съм казусите. Ставаше въпрос За въображаемата "сватба на Мия", която не се състоя и която няма намерение изобщо да се жени за въпросния кандидат, защото е влюбена в друг. Някой бързаха да я омъжат.

Кандидата е факт...предложението също...Влака спря на нейната гара...,а това , че тя не се качи на него не е проблем на някой...,а лично неин... ;D..Нещо повече познахме , че влака е зодия близнак... ;D :P...

Така , че ...извода е за твоя сметка... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1961 -: Ноември 19, 2011, 09:51:52 am »

Стела, какво искаш да кажеш със написаното. Мисля, че в станала някаква грешка. Това за моя въпрос ли се отнася?  :rolleyes:

Объркала съм казусите. Ставаше въпрос За въображаемата "сватба на Мия", която не се състоя и която няма намерение изобщо да се жени за въпросния кандидат, защото е влюбена в друг. Някой бързаха да я омъжат.

Благодаря, Стела. А ти как би тълкувала моя хорар, ако не те затруднявам. Прикачила съм картата по-горе. Интересно ми е и твоето мнение по въпроса.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1962 -: Ноември 19, 2011, 02:02:40 pm »
Малко ме притеснява този Сатурн в 7ми, но ето го и въпроса " Х. ли е мъжът на живота ми?"

Тъйй... да се пробвам и аз... Аз съм Марс и Луна в Дева, които май няма никакъв положителен аспект да направят с него - Венера. И все пак не съм сигурна дали да не гледам някой упр. на мой дом или на негов...  значи, управителя на негов 5ти (семейство) е Уран, който пак няма положителен аспект към мен. Но пък е в тригон със Слънце, управител на мой 5ти!

Дали въпроса не е прекалено субективен? Но това което аз имам в предвид по "мъжа на живота" е човека с когото ще имам много сериозна връзка/брак и с когото ще имам семейство.
« Последна редакция: Ноември 19, 2011, 02:11:50 pm от Freya »

« Отговор #1963 -: Ноември 19, 2011, 02:18:50 pm »
Цитат
Малко ме притеснява този Сатурн в 7ми, но ето го и въпроса " Х. ли е мъжът на живота ми?"
Определено въпросът е от тези на които хорарът не може да даде отговор, четох го в една книга, когато и аз се подлъгах да го задам. и беше много объркваща карта при това нерадикална. След седмица попитах "това ли е мъжът с главно М в живота ми?" и се получи чудесен хорар и отговор.....

*

Stella

• 7765
« Отговор #1964 -: Ноември 19, 2011, 07:37:35 pm »

Тъйй... да се пробвам и аз... Аз съм Марс и Луна в Дева, които май няма никакъв положителен аспект да направят с него - Венера. И все пак не съм сигурна дали да не гледам някой упр. на мой дом или на негов...  значи, управителя на негов 5ти (семейство) е Уран, който пак няма положителен аспект към мен. Но пък е в тригон със Слънце, управител на мой 5ти!

Дали въпроса не е прекалено субективен? Но това което аз имам в предвид по "мъжа на живота" е човека с когото ще имам много сериозна връзка/брак и с когото ще имам семейство.

Картата е нерадикална - със Сатурн в 7-ми дом не се гледа.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1965 -: Ноември 19, 2011, 08:08:49 pm »
Аха, ами добре. Но не се знае дали периода в който съм задала въпроса е причината за нерадикалност на картата. Тогава дори и да го задам по-късно... няма ли да е прекалено нагласена работата. Както когато зададеш въпрос и се окаже, че луната е без курс и си кажеш, ми добре после ще го задам.

Или може би въпросът е този, който прави картата нерадикална..
Ако беше до време, тогава предполагам асцендента щеше да е ранен.

Винаги ли можеш да зададеш същия въпрос повторно?
Някой може ли да даде възможни причини, които правят една карта нерадикална?

« Отговор #1966 -: Ноември 19, 2011, 09:25:06 pm »
И моята карта е нерадикална, но я пускам. Ще успея ли да си намеря подходяща работа през 2012-та?
С този Сатурн в 6-ти дом вероятно ще е трудно, но не мисля да се отказвам.

Благодаря :blink:

« Отговор #1967 -: Ноември 20, 2011, 12:33:25 am »
Н и Р ще заминат ли в Англия на бригада(работа) през 2012 януари,февруари?

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1968 -: Ноември 20, 2011, 03:01:17 pm »
 rostislavv, тук има хора занимаващи се с астрология, а не вселенски гадатели от ТВ Скат примерно  :-\
Направи карта с час на зададения въпрос и съответно населеното място в което го задаваш, качи картата тук и питай  ;)
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1969 -: Ноември 20, 2011, 04:08:49 pm »
Ростислав, правилния начин да зададеш въпроса е "Ще замина ли заедно с Н в Англия на бригада през 2012 януари/февруари?"
Защото мисля, че в случая Р. си ти и като не даваш тази информация на астролога, го объркваш.
Плюс трябва да кажеш датата, часа на задаване на въпроса ти и града, в случай, че не знаеш как да си направиш карта. А най-добре разучи и си направи сам.
« Последна редакция: Ноември 20, 2011, 04:13:17 pm от Freya »

« Отговор #1970 -: Ноември 20, 2011, 05:02:20 pm »
И моята карта е нерадикална, но я пускам. Ще успея ли да си намеря подходяща работа през 2012-та?
С този Сатурн в 6-ти дом вероятно ще е трудно, но не мисля да се отказвам.

Благодаря :blink:

Мисля, че би имала по-голям успех, ако се ориентираш към изграждане на кариера в сравнение с търсенето на някаква работа. Ти се управляваш от Венера в Стрелец, в 8-ми дом, имаш и Юпитер (У8) на АС във взаимна рецепция по знаци с Венера. Имаш широк кръгозор и по-нататъшното му разширяване (придобиване на нови знания, вкл. и такива, свързани с 8-ми дом) би трябвало да са ти от полза. Работата (условията на работа) се управляват от Меркурий, който бяга от Венера (между двете планети така и не се осъществи точен съвпад). Меркурий, ако не е стационарен в момента, му предстои да стане такъв много скоро. Това и Сатурн в 6-ти дом може би означава, че работа с нормирано работно време, свързана с поемане на отговорности, работа, в която ще си изпълнител/служител, не ти е много по сърце. Луната е в знака на падение на Венера и й предстои квадратура с Меркурий и Венера. В момента не попадаш на подходяща оферта за работа. Но Венера предстои да сключи точен секстил с твоя У10 Сатурн, екзалтиран в знака на твоя управител. Затова смятам, че положените усилия сега за развитие в кариерата ще донесът плод на по-късен етап... Срокът на действие на хорара е между 3 и 6 месеца. Така че не мисля, че картата важи за цялата 2012г... Транзитен Уран ще премине върху наталния ти У10 - бим могъл да ти даде внезапеш шанс за намиране на работа.

« Отговор #1971 -: Ноември 20, 2011, 05:06:20 pm »

Не съм сигурна, че този въпрос е подходящ за хорарен. И аз мисля, че е субективен... Двата ти управителя Марс и Луна са в знака на падение на неговия управител Венера. Може би ти самата не мислиш, че той е подходящият за теб. Той е Венера в Стрелец - би могъл да бъде твърде непостоянен, игрив. Забавен, но неблагонадежден. Предстоящият квадрат между Луна и Венера не помага особено на прерастването на връзката ви в нещо по-сериозно/стабилно.

П.П. Бих искала да те попитам дали Сатурн в 7-ми дом описва него, т.е. като би ли го определила като Сатурнов тип? Или в този случай Сатурн в 7-ми си е просто предпоставка за нерадикалност?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1972 -: Ноември 21, 2011, 02:34:12 pm »
Аз самата нямам сигурно/съзнателно мнение дали е или не е подходящ за мен. Двоумя се.
Цитат
Той е Венера в Стрелец - би могъл да бъде твърде непостоянен, игрив. Забавен, но неблагонадежден.
Странно, но по моите впечатления, той е точно обратното на тези неща, може би най-стабилния в това отношение мъж, на който съм попадала. Може и да греша, но така го виждам аз. Венера в Стрелец не ми звучи като него.
Сатурнов тип - не бих казала, стабилен да, но не е нито студен, нито сдържан. (не ме бива много в тези определения на типовете, може и да греша)
Предполагам картата е нерадикална, но благодаря Мирабела, ще помисля дали не мога да задам друг въпрос...

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1973 -: Ноември 21, 2011, 03:30:36 pm »
Този път реших да задам, по-непретенциозен въпрос..
"Връзката ни с Х. ще стане ли по-сериозна?"
Този път аз съм неблагонадеждната Венера в Стрелец  ;D
Отново тригон м/ду управителите на 5тите ни домове и той е в моя 5 дом... А между мен и него май предстои квадрат...  :unsure:

П.С. Сега се сетих, че преди месец съм задала същия въпрос, както предния (с нерадикалната карта) ..."Х. ли е мъжа за мен?"
Чудно, между два хорара с един и същ въпрос дали има прилики.. поствам го просто за сравнение. (вторият)
там нещата не ми изглеждат обещаващи, въпреки че не съм сигурна как да тълкувам предстоящата опозиция м/ду мен и него... сякаш има и положително и отрицателно значение..
« Последна редакция: Ноември 22, 2011, 10:42:40 pm от Freya »

*

Stella

• 7765
« Отговор #1974 -: Ноември 21, 2011, 04:26:55 pm »
Мирабела, може ли да погледнеш и моя хорар. Зададох вече този въпрос и на друго място, но ми е интересно твоето мнение. Ще ти бъда много благодарна. Попитах дали има шанс да започна нова връзка в период до 3 месеца. Прикачвам картата.

Не! Ти си готова, но искаш сериозна връзка, която да доведе до брак - Луната в 7-ми дом в сходящ тригон със Слънцето. Обаче няма аспект между У1-Юпитер и У7 - Меркурий. А и Юпитер е ретрограден, което означава, че тръгне ли директно, много неща в твоите възприятия за света ще се променят. Изчакай Юпитер да тръгне директен и отново задай въпроса. Сега, по-скоро ми се струва, че чакаш другия да те намери или в мислите ти е стара връзка.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1975 -: Ноември 22, 2011, 08:11:25 am »
Благодаря, Стела, че ми отговори. Права си за това, което пишеш. наистина искам сериозна връзка. Ще задам пак въпроса по късно.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #1976 -: Ноември 22, 2011, 06:31:57 pm »
Един хорарен въпрос и от мен:
" Ще съборят ли дома за сираци на отец Николай
в село Нови хан ? "
19.26 часа София, 22.11.2011

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4321891

P.S. Не искам да коментирам това, само се чудя дали
се свършиха незаконните постройки, че посред зима
ще събарят точно тази   :-X
Естествени минерали и амулети

« Отговор #1977 -: Ноември 24, 2011, 05:24:56 pm »
18.23"
Перник
23.11.2011
Изпитва ли чуства към мен

Благодаря

« Отговор #1978 -: Ноември 25, 2011, 09:36:27 am »
Цитат
Gereme, тази работа с парите и НАП ми идва малко сложна. ;D За да опростя ситуацията, ето как аз разбирам въпроса: "Ще му върнат ли на Н. парите?". Но... как ще му ги "върнат", като те не са негови? Както и да е... Може би по-скоро: "Ще получи ли Н. парите?".
Н. се управлява от Слънцето (У7), парите му са по втория му дом, т.е. се управляват от У2 Меркурий. Дълговете към него са по 8-мия му дом - У8 Юпитер (това са и парите на "другите"). Луната е във 2-рия му дом, което потвърждава, че въпросът действително има отношение към парите на Н. Меркурий няма хармонични сходящи аспекти с Юпитер или Луната. Съвпадът с Венера (мунданен управител на парите и ценностите) няма да се осъществи в този знак (Венера ще напусна знака преди това). Всъщност, съвпад няма да има и в следващия знак - Меркурий ще гони Венера, почти ще завърши точния аспект с нея, след което тя ще му избяга, защото той ще забави своя ход и ще стане стационарен, а след това ретрограден (като ще бъде и изгорен от Слънцето по-късно). Изобщо дръпнах прекалено напред в бъдещето...
Луната в хорара все пак има два хармонични сходящи аспекта - секстил с Марс и съвпад със Сатурн (и тригон с Нептун - модерен У8 на Н.). Дано свършат работа... особено тригонът с Нептун, който дава връзка между Н. и парите. На мен ми изглежда повече като "не", но дано е "да".

Gereme, радвам се, че здравето ти се оправя!
- От Мирабела.
Малко ще поразкажа за развитието с НАП. В крайна сметка не върнаха парите. Парите(меркурий) се усвоиха от запорираната от нап сметка два дни преди меркурий да стане ретрограден, т.е. излезе ревизионен акт(слънцето изгори меркурий) и нап ги дръпнаха от сметката без да уважат молбата и искането, понеже тези пари са грешно преведени. Сега по всяка вероятност ще заведем дело, но ще изчакам меркурий да стане директен и тогава ще действаме и ще задам въпрос ще спечелим ли делото:) И тук позна, че е по-скоро "не" Мирабела,браво на теб.

« Отговор #1979 -: Ноември 25, 2011, 12:00:55 pm »
Не ги е срам тия нападжии. :angry: Успех в делото!