Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206562 Прегледи
*

eaglet

• *
  • 411
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2020 -: Декември 02, 2011, 07:12:16 pm »
Проблемът ми е, че нямам постоянни доходи и въпросът е ще ме търпят ли да си продължавам да си работя от вкъщи, въпреки че няма сигурност :blink:

Можеш да пуснеш и нов хорар, след като преформулираш въпроса.

Имаш два варианта:
- да питаш дали ще си намериш нова работа (която да ти носи постоянен доход);
- или дали да продължиш да упражняваш сегашната си професия от дома (има ли перспективност?).

Много ти благодаря, второто е най-вярното за ситуацията ми, но ще се откажа да преформулирам и да задам нов въпрос. Извинявам се и на Стелла, просто мъжът ми напусна неочаквано новата си работа, защото ги следяха с камери, и две седмици търсеше нова. Вчера стана ясно, че от 12-ти този месец започва нова. От 2009 година всичко, свързано с кариерата ми, е пълна мъгла... и понякога се чувствам виновна, че не осигурявам постоянни приходи за семейството ни, а той ме успокоява, че съм жена...  Моля за извинение... :-[
The only distance is that which we create!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2021 -: Декември 02, 2011, 07:13:48 pm »
Здравейте,отново ви моля за малко помощ, защото съвсем се обърках.
Въпросът е на моя приятелка, тя лично си го е задавала, предстои и наистина важно решение.
Въпросът и е:
"Да ипотекирам ли имот с цел бизнес с Б?"
Благодаря ви предварително :blink:

ТВЪРДО "НЕ".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2022 -: Декември 02, 2011, 07:15:29 pm »
Проблемът ми е, че нямам постоянни доходи и въпросът е ще ме търпят ли да си продължавам да си работя от вкъщи, въпреки че няма сигурност :blink:

Можеш да пуснеш и нов хорар, след като преформулираш въпроса.

Имаш два варианта:
- да питаш дали ще си намериш нова работа (която да ти носи постоянен доход);
- или дали да продължиш да упражняваш сегашната си професия от дома (има ли перспективност?).

Много ти благодаря, второто е най-вярното за ситуацията ми, но ще се откажа да преформулирам и да задам нов въпрос. Извинявам се и на Стелла, просто мъжът ми напусна неочаквано новата си работа, защото ги следяха с камери, и две седмици търсеше нова. Вчера стана ясно, че от 12-ти този месец започва нова. От 2009 година всичко, свързано с кариерата ми, е пълна мъгла... и понякога се чувствам виновна, че не осигурявам постоянни приходи за семейството ни, а той ме успокоява, че съм жена...  Моля за извинение... :-[

Няма нужда да се извиняваш, просто задавай конкретни въпроси, за да те разбираме правилно и да сме ти полезни.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2023 -: Декември 02, 2011, 07:16:26 pm »
От 2009 година всичко, свързано с кариерата ми, е пълна мъгла...

В кой знак и градус ти е наталната Луна?
Любопитно ми е как се позиционира Сатурн спрямо нея, може на това да се дължи застоят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2024 -: Декември 02, 2011, 07:21:49 pm »
От 2009 година всичко, свързано с кариерата ми, е пълна мъгла...

В кой знак и градус ти е наталната Луна?
Любопитно ми е как се позиционира Сатурн спрямо нея, може на това да се дължи застоят.

Наталната Луна ми е в 8-ия градус на Стрелеца, а върху нея пак в осмия градус е и Нептун  :-[  В трети дом са  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2025 -: Декември 02, 2011, 07:24:03 pm »
Според мен "застоят" може да се дължи главно на У10 или У6 и аспектите към него.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2026 -: Декември 02, 2011, 07:27:51 pm »
Според мен "застоят" може да се дължи главно на У10 или У6 и аспектите към него.

Това беше за моя хорар нали Стела ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2027 -: Декември 02, 2011, 07:36:30 pm »
Наталната Луна ми е в 8-ия градус на Стрелеца...

Значи в сидералния Скорпион, накшатра Анурадха.

Мисля, че към средата на 2012 г. ще има раздвижване при теб, възможно е да се появи благоприятна възможност за смяна на работа, ориентировъчно в периода от края на май до края на юли.  :blink:

ПП. Не ти познавам цялата карта, тази информация е само по Луната.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2028 -: Декември 02, 2011, 07:48:29 pm »

Това беше за моя хорар нали Стела ?

Не, Елфи, не е за твоя! Ретро Меркурий си прави шега. :blink:

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2029 -: Декември 02, 2011, 07:52:36 pm »
Наталната Луна ми е в 8-ия градус на Стрелеца...

Значи в сидералния Скорпион, накшатра Анурадха.

Мисля, че към средата на 2012 г. ще има раздвижване при теб, възможно е да се появи благоприятна възможност за смяна на работа, ориентировъчно в периода от края на май до края на юли.  :blink:

ПП. Не ти познавам цялата карта, тази информация е само по Луната.

Дано, много се надяваме до тогава да укрепнем и да успеем да издадем поне две аудиокниги... Гледам у дома книгите, които съм правела до януари 2009, и искам да си продължа по същия път... Иначе не знам какви орбиси е правилно да взема, но от януари 2009 и все още Плутон дава опозиция към управителя на 10 и 1 дом - Меркурий, който е в края на 6-ия градус на Рака в съвпад със Сатурн, който е в края на 4-ия градус  :blink:  Още мъничко, значи  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2030 -: Декември 02, 2011, 08:08:25 pm »
Иначе не знам какви орбиси е правилно да взема, но от януари 2009 и все още Плутон дава опозиция към управителя на 10 и 1 дом - Меркурий, който е в края на 6-ия градус на Рака в съвпад със Сатурн, който е в края на 4-ия градус  :blink:  Още мъничко, значи  :blink:

Аха, значи неслучайно все за теб се "хващам", в същия градус ми е Луната (6 гр. Рак).  ;D

Опозицията на Плутон към твоя Меркурий ще става разходяща скоро, тя ти е донесла промени и в личностен, и в професионален план. След като Юпитер тръгне директно, му предстои секстил с нат. Меркурий, след навлизане в следващия знак ще ти мине по някое време през МС (и ще е в 7 дом от нат. Луна).

Ако Лунните възли още не са ти минали в съвпад с МС-ІС, то скоро предстои.  :blink:

Луната ти управлява 11 дом и се намира в 3 дом в съвпад с Нептун, така че не е изключено предстоящите аспекти на Юпитер (опозиция), Уран (тригон) и СЛВ (съвпад) към нея да ти донесат предложение за работа по някой интересен проект.

А Уран в квадрат към Меркурий/Сатурн може да донесе и промяна в начина/условията на работа, с които си свикнала, може да се наложи да минеш в друг режим на работа/натовареност.

« Последна редакция: Декември 02, 2011, 08:15:21 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2031 -: Декември 02, 2011, 08:57:44 pm »
"Аха, значи неслучайно все за теб се "хващам", в същия градус ми е Луната (6 гр. Рак).  ;D"

А на мен все ми носиш успокоение, като се появиш  ;D Луната ти е в секстил с осмодомната ми венера в Телец, а постингът ти ми подейства точно като транзитиращ Юпитер над Венера  :rolleyes: Вече си мислех, че нямам енергия и съм изчерпана, но се оказва, че не е така и не ми се спи, а ми се учи и обича  :mellow: Благодаря ти!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2032 -: Декември 02, 2011, 09:54:16 pm »
Вече ти разконспирирах датата на раждане  :P и затова ще добавя, че транзитът на Сатурн през последните 5 гр. на Везни трябва да донесе някаква реорганизация при теб (по Марс/Уран, сещай се).
Мисля, че летаргичният ти период вече отминава, после да не вземеш да ни се оплакваш, че ти е много натоварено.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2033 -: Декември 03, 2011, 10:24:05 pm »
Като се има предвид, че Х е представен от Марс в период на ретроградие, може да изпитва известни колебания и да не му е много изяснена позицията на въпросния към момента и относно естеството на въпроса ти. А приятеля ти има ли скорпионско или марсово Слънце или пък в аспект с Нептун, Марс, Плутон ?
Хорарът според мен по-скоро показва твоето желание за по-сериозна връзка - Луна във Везни, на която й предстои в знака съвпад със Сатурн - У10 и Венера в Стрелец, която представя теб в секстил със Сатурн.
Благодаря за вниманието!
Слънцето му е в опозиция с Марса. Марс му е в Скорпион.
Не разбрах, не му е известна моята позиция ли? Или на мен неговата?
Имам желание за л'бов предполагам ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #2034 -: Декември 04, 2011, 08:35:47 am »
Извинете ме за нахалството ама, имам един много важен и наболял въпрос, свързан с фирмата с която съм анагажирана. От няколко месеца се водя на работа в една фирма, която има много тежести и това изключително много пречи на дейността ѝ. Въпросът ми е ще има ли развързване на проблемите и излизане от положението, в се намира шефа  ? И кога ?
Че то само със стискане на палци не става  ;)

Трудно ще е положението още известно време - ретрограден Юпитер в 10-ти дом, когато стане директен може да се получи глътка въздух.

Обаче Марс , който управлява шефа ти дълго време ще транзитира в Дева и ще сменя посоката. В момента се управлява от ретрограден Меркурий и трябва да е оправи кашата в документацията. Няма да е лесно. Но Локус фортуна е в 10-ти, така че късметът е на страната на шефа ти.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2035 -: Декември 04, 2011, 10:26:26 am »
"Връзката ни с Х. ще стане ли по-сериозна?"

Freya, възможно е ти да гледаш по-сериозно на нещата от него. Това имам предвид. Предполагам има любов между вас щом споменаваш, че имате връзка.  А като е представен от ретрограден Марс може да предполага, че самия той вероятно е в някакъв период на преосмисляне.

« Последна редакция: Декември 04, 2011, 10:32:10 am от Asol »

*

Vladi

• 10
« Отговор #2036 -: Декември 04, 2011, 01:03:08 pm »
Здравей - Стела - Много  те  моля , кажи и  по моята карта !  Има  ли друга  Д.В.? :( Да  знам се  надявам  ли  още  или да слагам край :unsure:
Мерси

*

Stella

• 7765
« Отговор #2037 -: Декември 04, 2011, 01:39:10 pm »
Здравей - Стела - Много  те  моля , кажи и  по моята карта !  Има  ли друга  Д.В.? :( Да  знам се  надявам  ли  още  или да слагам край :unsure:
Мерси

Някаква му се слага, но зависи единствено от него. Нещата са в неговите ръце. Управителят на неговия 5-ти дом - Сатурн е в 1-вия му дом.  не мога да ти отговоря на втората част от въпроса, защото не си го формулирала така, че на него да може да се отговори еднозначно с Да или Не. но аз те съветвам да си събереш мозъка и да разговаряте, когато Меркурий стане директен. Не ме слушай мен, картата е нерадикална със Сатурн в 7-ми дом.

« Отговор #2038 -: Декември 04, 2011, 03:28:05 pm »
Здравей Стела :blink: Много се радвам,че намерих този форум,правя първите си стъпки в астрологията и няколко съфорумци много ми помагат. И аз се включвам,да попитам дали нещата между мен и моя съпруг ще се оправят  :-[ Напоследък преминаваме през много труден период  :'(
Надявам се правилно да съм направила картата и да съм задала въпроса  :'(
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2039 -: Декември 04, 2011, 04:40:36 pm »
Здравей Стела :blink: Много се радвам,че намерих този форум,правя първите си стъпки в астрологията и няколко съфорумци много ми помагат. И аз се включвам,да попитам дали нещата между мен и моя съпруг ще се оправят  :-[ Напоследък преминаваме през много труден период  :'(
Надявам се правилно да съм направила картата и да съм задала въпроса  :'(

Здравей, Валя! Засега не виждам начин, с разговори няма да стане. Ти си зависима от него - твоят сигнификатор е в неговия първи дом, при това изгорен. И двата сигнификатора - твоя  и неговия са ретроградни. Изчакай да дойде края на годината, когато Юпитер и Меркурий ще тръгнат директно и отново си задай въпроса. Мисля, че тогава може да има промяна в обстоятелставата. Но има шанс - Луната клони към тригон със Слънцето, а Венера - към тригон с Марс.