Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206273 Прегледи
*

dobro

• 35
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2080 -: Декември 14, 2011, 09:30:59 am »
Поздрави,  Стела  и  компания , ;)
Малко  късно ,  но  ...  ако  може  някой  да  каже  нещо ...
Съпруга / малко  клони  към бивш, но  все  още  не  е / ми  днес е  на  първо  дело  / в 14,30 ч /  за  неправомерно  съкращение.
Може  ли  някой  да  каже  какъв  ще  е  изхода  от  делото  т.е.  Ще  го  възстанови  ли  съда  на  работа ?  Ще  бъде  ли  решението  на  съда  в  негова  полза . Всъщност  може  и  да  не  се  реши  на  първо  дело,  но  ...  Който  може  да  помага - МОЛЯ  :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2081 -: Декември 14, 2011, 12:01:44 pm »
Съпруга / малко  клони  към бивш, но  все  още  не  е / ми  днес е  на  първо  дело  / в 14,30 ч /  за  неправомерно  съкращение.

Може да му възстановят правата, но не е изключено да има още едно разглеждане на делото, да го викнат в съда повторно.

Днес Меркурий е тръгнал директно, но ти си задала въпроса, докато е бил стационарен. А ретроградният Юпитер управлява 9ти дом от 7ми и се намира в дома, представящ съпруга.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2082 -: Декември 14, 2011, 05:36:27 pm »

Може да му възстановят правата, но не е изключено да има още едно разглеждане на делото, да го викнат в съда повторно.

Днес Меркурий е тръгнал директно, но ти си задала въпроса, докато е бил стационарен. А ретроградният Юпитер управлява 9ти дом от 7ми и се намира в дома, представящ съпруга.

Подкрепям казаното от Лили. Щом съдията е в дома на ищеца, значи делото ще се реши в негова полза. Но поради ретроградността на планетите, ще има забавяне.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2083 -: Декември 14, 2011, 06:05:29 pm »
Между другото, работодателят, ако го разглеждаме по 10ти от 7ми, също е силно представен. Сатурн се намира в знак на екзалтация и в 7ми от 7ми, т.е. опонентът, има рецепция с Венера. Обаче на Луната й предстоят само положителни аспекти, така че според мен делото би трябвало да се реши в полза на ищеца, дори ако случайно има забавяне, евентуално на второ явяване.

Но ако по 7ми от 7ми разглеждаме адвоката, който ни защитава интересите в съда, тогава позицията на Сатурн и рецепцията му с Венера благоприятства интересите на ищеца. Чудя се работодателя към кой дом да го отнесем - 6ти или 10ти? В случая той се явява и опонент в съда, в ролята си на ответник в спора.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2084 -: Декември 17, 2011, 05:50:13 pm »
И аз да задам един въпрос. Ще заминат ли за Англия дъщеря ми и приятеля и?
Много се надявам да отидат на студентска бригада през лятото, както си избраха.
Има много желаещи, преминаха интервюто, сега чакат отговор дали ще бъдат избрани.
Нея я гледам по 5-ти дом, а него по 7-ми от 5-ти, тъй като двамата съжителстват като семейство.
Търся връзка между нейния сигнификатор и управителя на 9-тия и дом, а след това между неговия сигнификатор и управителя на 9-тия му дом. на прав път ли съм?

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2085 -: Декември 17, 2011, 06:25:24 pm »
И аз бих разсъждавала като теб. Объркват ме две неща. Първо, че връзката между нейния управител Марс и управителя на 9-тия й дом Луна е вече разходяща. Но това може би не трябва да ме обърква изобщо, защото би могло да потвърждава постъпките, които е направила по този въпрос (подаването на документите) и че тя е инициаторът на заминаването. Второто е, че Луната (развоят на събитията) е в сходящ тригон с Венера (управител на приятеля й), но също така Венера е в сходящ квадрат с неговия У9 Сатурн. Венера и Сатурн са във взаимна рецепция, а и Венера е в 9-тия му дом, т.е. той също би трябвало да харесва идеята за заминаването. Сходящият квадрат на Луната със Слънцето може да предвещава спънки по пътя към осъществяване на намеренията им, но последният й аспект е благоприятен. Освен това Меркурий в 1-вия й дом е вече директен, т.е. ако това е отлагана идея, сега работата би трябвало да се е задвижила в правилната посока. Ретроградността на мунданния управител на задграничните пътувания Юпитер ме смущава също така. Може би работата ще се реши чак след Нова година.

Като рекапитулирам, залагам на положителен отговор заради сходящия тригон на Луна към управителя на приятеля й Венера.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2086 -: Декември 17, 2011, 06:52:16 pm »
Благодаря, Мирабела. наистина тя е инициатор на заминаването,а той приветства идеята и двамата решиха да кандидатстват заедно. Възможно е да има забавяне, да. Явили са се 1300 желаещи. Те нямат колебание относно това дали искат да заминат, но само ако са заедно. Иначе тя не би заминала без него. На интервюто са ги питали по тези въпроси. Казали са им, че хора, които са ходили миналата година сега няма да бъдат предпочитани, ще се даде шанс на такива, които отиват за пръв път.

*

kk_kk

• 21
« Отговор #2087 -: Декември 18, 2011, 10:36:45 am »
Здравей Стела,
Съпругът ми изневерява ли ми? Напоследък сме в много напрегнати взаимоотношения, тъй като той твърди, че подозренията ми са неоснователни. Имаме ли бъдеще заедно?

*

Stella

• 7765
« Отговор #2088 -: Декември 18, 2011, 10:52:27 am »
Здравей Стела,
Съпругът ми изневерява ли ми? Напоследък сме в много напрегнати взаимоотношения, тъй като той твърди, че подозренията ми са неоснователни. Имаме ли бъдеще заедно?

Има положителна връзка между неговия и твоя сигнификатор -ще останете заедно.
За изневярата се разберете помежду си. И ако ти кажа - кво?

*

kk_kk

• 21
« Отговор #2089 -: Декември 18, 2011, 08:57:42 pm »
Благодаря ти за бързия отговор Стела.
Само още един въпрос; Тези дни ще правя инсеминация, ще бъде ли успешна?
Качвам и натална карта, за да се види имам ли шансове за скорошно забременяване. Благодаря предварително.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2090 -: Декември 18, 2011, 09:34:17 pm »
Ето ти фертилните карти от астроком. Фертилните дни са отбелязани с червено.

« Отговор #2091 -: Декември 19, 2011, 09:10:14 am »
Здравей, Стела,
Моля те да погледнеш и мойта карта - въпросът ми е: Децата при мен ли ще останат след евентуален развод?
Предварително благодаря!

« Отговор #2092 -: Декември 19, 2011, 11:24:41 am »
По класическите правила - нерадикална карта и мога да сбъркам в тълкуването й. Ранен АС - нещата тепърва предстоят да се развиват, събитията още не са започнали. А след като написах това, се сетих, че става дума за "евентуален" развод, така че в този смисъл ранният АС отговаря на естеството на въпроса. Дали АС се управлява от Козирог (ако си задала въпроса малко по-рано) или от Водолей, по класическата астрология твой управител е екзалтиран Сатурн - ти си в силна позиция. Децата ти са по 5-тия ти дом, т.е. се управляват от Меркурий. Меркурий е заточен в Стрелец - децата ти може би страдат от събитията между теб и съпруга ти. Меркурий ще направи секстил с твоя управител, затова мисля, че децата ще останат при теб при евентуална раздяла. Луната (ходът на събитията) също се намира в знака екзалтация на твоя управител - засега събитията може би се развиват в твоя полза.

Ако приемем Слънцето за управител на съпруга ти, не мисля, че тръгвате още сега веднага към развод. Слънцето ще направи секстил със Сатурн. Ако съпругът ти се управлява от Луната (при АС Козирог), отново имаме апликиращ аспект между двата сигнификатора. Мисля, че още имате възможност да стабилизирате връзката си, като е възможно инициативата да дойде от негова страна. Успех!
« Последна редакция: Декември 20, 2011, 09:25:48 am от Mirabella »

« Отговор #2093 -: Декември 19, 2011, 12:06:41 pm »
Сатурн в 7-ми дом - картата е нерадикална, т.е. би трябвало да се въздържам от тълкуването й.

Трудно ми е да отговоря на този хорар. Ти се управляваш от Марс, те - от Венера. Между двете планети има взаимна рецепция по знаци - Венера е в знака на екзалтация на Марс (което потвърждава, че те протягат ръка към теб), но Марс е в знака на падение на Венера (може би ти нямаш желание да приемеш предложението им или може да показва, че нямаш особено добро мнение за тях, нямаш им доверие). Между двата сигнификатора няма сходящ аспект в рамките на знаците, в които се намират. А и Венера много скоро ще смени знака и ще спре да екзалтира Марс - това може да е последното им предложение. Луната е в знака на Венера - в момента изглежда, че развоят на събитията ще е в тяхна полза. Луната ще съвпадне със Сатурн, а последният й аспект е квадратура с Венера. Не виждам положителна връзка между управителите ви, за да кажа, че ще достигнете до разбирателство. Но има сходящ секстил между светилата (а не квадратура, както бях написала, моя грешка), която е положителен аспект и може да даде шанс на кверента за сключване на споразумение.
« Последна редакция: Декември 20, 2011, 09:29:01 am от Mirabella »

« Отговор #2094 -: Декември 19, 2011, 01:48:38 pm »
Благодаря ти за отговора, Mirabella!
Много надежда ми даде. Права си, че нещата не са стигнали дотам още, но аз се чувствам доста подтисната и не знам дали си струва да се опитвам да оправям нещата между нас.
Най-малко ми се иска децата ми да страдат. И това е сложно за мен..
Още веднъж благодаря! :blink:

« Отговор #2095 -: Декември 20, 2011, 03:58:34 pm »
Здравей, Стела ;)
Искам да те попитам дали ще има шанс връзката, която май стартира сега?
Благодаря!
« Последна редакция: Декември 20, 2011, 04:55:28 pm от d1d1t0 »

*

Uran

• 6041
« Отговор #2096 -: Декември 20, 2011, 05:17:35 pm »
Ранният асцендент и току разходящият съвпад на вашите сигнификатори подсказват, че сте на старта. Повече сексуална е отколкото връзка, но е рано за прогнози. :blink:

« Отговор #2097 -: Декември 20, 2011, 07:21:54 pm »
Uran, благодаря! За момента наистина е на 100% така, просто ми беше любопитно ще има ли развитие... :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #2098 -: Декември 20, 2011, 08:12:10 pm »
Здравей, Стела,
Моля те да погледнеш и мойта карта - въпросът ми е: Децата при мен ли ще останат след евентуален развод?
Предварително благодаря!

При всички случаи ти се управляваш от Сатурн, който е силно поставен в сравнение с противниковата страна. сатурн не само, че е в екзалтация във Везни, но се намира и в дома на съда - 9-ти дом. Освен това - Венера , която управлява съда се намира на асцендента. Имаме двойно подчертаване. Ако зависи от съда - "да". Важно е обаче да се чуе и мнението на децата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2099 -: Декември 20, 2011, 08:15:03 pm »
Става въпрос за съдебни раправии с чужденци. Днес сутринта получих писмо за последен опит за извънсъдебно споразумение. Случая се влачи близо две години и така не можем да се разберем, не знам какво ще става, но явно ще се съдим :(

Въпросът ми е, ще постигнем ли извънсъдебно споразумение или случаят ще влезе официално в съда?

Благодаря предварително!

картата е нерадикална.