Сатурн в 7-ми дом - картата е нерадикална, т.е. би трябвало да се въздържам от тълкуването й.
Трудно ми е да отговоря на този хорар. Ти се управляваш от Марс, те - от Венера. Между двете планети има взаимна рецепция по знаци - Венера е в знака на екзалтация на Марс (което потвърждава, че те протягат ръка към теб), но Марс е в знака на падение на Венера (може би ти нямаш желание да приемеш предложението им или може да показва, че нямаш особено добро мнение за тях, нямаш им доверие). Между двата сигнификатора няма сходящ аспект в рамките на знаците, в които се намират. А и Венера много скоро ще смени знака и ще спре да екзалтира Марс - това може да е последното им предложение. Луната е в знака на Венера - в момента изглежда, че развоят на събитията ще е в тяхна полза. Луната ще съвпадне със Сатурн, а последният й аспект е квадратура с Венера. Не виждам положителна връзка между управителите ви, за да кажа, че ще достигнете до разбирателство. Но има сходящ секстил между светилата (а не квадратура, както бях написала, моя грешка), която е положителен аспект и може да даде шанс на кверента за сключване на споразумение.