Здравей и от мен Стелла :blink:
Случайно попаднах на този форум търсейки отговор на един важен за мен въпрос. Тъй като вярвам в астрологията, те моля за помощ!
Набързо случаят е такъв: Денс разбрах че съм бременна, а не съм сигурна дали го искам. Първата ми реакция беше-Аборт! Но вече няколко пъти преминах през най-различни състояния на тъга, гняв и страх. Проблемът е че приятелят ми с когото сме заедно от почти 3г. съзнателно е свършил в мен без да ми каже. Той много иска да има бебе с мен. Но това не е оправдание да направи такава важна и за двама ни крачка без да ми каже и да има и моето съгласие!

Проблемът идва от там, че през тези години имахме финансови трудности и неуспехи и чак сега започнаха лека полека да се нареждат нещата, но става бавно. Той е датчанин и в момента аз уча датски. Без работа съм от дълго време. И това ми е мечта да започна работа. Даже имам интервю за работа най-после на 5-ти януари 2012 и днес разбирам, че съм бременна.
Някой ще си каже е и какво толкова нали сте заедно и се обичате, защо не.
Само че аз съм ядосана, за това, че той не ми каза и го направи един вид зад гърба ми, и така все едно аз не участвам в това.

Мисля си че и двамата трябва да сме наясно, че взимаме решение да правим дете и да го искаме, а не само единия.
Мисля си че ако беше станало без да иска така да кажа, бих го приела като съдба и че явно така е трябвало да стане. Но случаят не е такъв и това е което ме плаши, натъжава и ядосва, е че незнам дали това не е намеса в моята съдба от негова страна.
По нуменорология от 2012г влизам в 8-ца и това ще е енда успешна финансова година за мен. А и личното ми число е 8, което още повече увеличава смисъла на това че влизам в 8-ца. Което ме кара да мисля, че момента изобщо не е подходящ за бебе, а за кариера. Също така ние не сме женени все още, и исках всичко да си е по реда-свадба, дом и тогава бебе.
Опитах се накратко да опиша ситуацията, но не стана много кратко, а имам още толкова неща които ми минават през главата и бих искала да споделя, но стига съм те занимавала.., надявам се да ме разбираш и те моля да ми дадеш отговор на въпроса: Дали е правилно моето решение да направя аборт?
Имам консултация с лекар на 3-ти януари 2012 и все още съм в много ранен стадий-първи месец може би.
Ще имам ли деца след това и дали това дете което е в мен сега е това което трябва да имам въпреки това как се чувствам?
В момента е 20.30ч.(датско време) или 21.30ч.(българско)
Датата е 30.12.2011
Мястото: Дания, гр. Скерн (Skjern на латиница)
Ако трябва мога да ти пратя рожд. дата на мен и на приятеля ми, пиши ми ако трябва.
Предварително ти благодаря Стелла!
Ще чакам..