Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206720 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2120 -: Декември 29, 2011, 09:24:12 am »
Ще си намеря ли,скоро подходяща работа,свързана със висшето ми образование?
10,24 ч. София

Az kakto vi,pisah predi rabotq kato kasier v magazin,no tam,no ot tozi grafik na rabota ,nqmma nikakvo vreme za mene i za moeto dete :(,a i za 3 mes.otslabnah kam 10 kg.Dogovora mi,e do mart,i ne se znae dali 6te go pradaljat.
« Последна редакция: Декември 29, 2011, 09:30:11 am от mimi-1977 »

*

Stella

• 7765
« Отговор #2121 -: Декември 29, 2011, 09:56:25 am »
Ще си намеря ли,скоро подходяща работа,свързана със висшето ми образование?
10,24 ч. София

Az kakto vi,pisah predi rabotq kato kasier v magazin,no tam,no ot tozi grafik na rabota ,nqmma nikakvo vreme za mene i za moeto dete :(,a i za 3 mes.otslabnah kam 10 kg.Dogovora mi,e do mart,i ne se znae dali 6te go pradaljat.

Девети дом се управлява от Марс, който е в твоя 7-ми дом. Луната, като елемент от 1-ви дом ще направи опозиция с него, което означава НЕ на този етап. Мисля, че ще ти подновят договора за тази работа - У1 и У10 са под управлението на Венера, а Луната - У6 е в 1 дом и прави сходящ секстил със Слънце, което съ-управлява 6-ти дом. Защо не пробваш нещо на свободна практика?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2122 -: Декември 29, 2011, 10:34:33 am »
Stella,mersi za barziq otgovor,za moqta rabota mi pomognaha da zapo4na,predi toga ne uspqh da si namerq druga.Kakvo imate v predvid,na svobodna praktika.A ko e udobno moje li da vi popitam za o6te edin moi,problem ot 5 godini e ve4e.
Ще имам ли сериозна връзка,тази година,която да доведе,до брак
11,34 Sofiq

*

Stella

• 7765
« Отговор #2123 -: Декември 29, 2011, 10:50:46 am »
Stella,mersi za barziq otgovor,za moqta rabota mi pomognaha da zapo4na,predi toga ne uspqh da si namerq druga.Kakvo imate v predvid,na svobodna praktika.A ko e udobno moje li da vi popitam za o6te edin moi,problem ot 5 godini e ve4e.
11,34 Sofiq

Аз си спомням много добре твоя казус и в хорара си показа, че ще ти помогне човек да започнеш и аз ти го казах тогава. После ти каза, че не ти излизали сметките в касата и беше доста стресирана. ..сещам се.
Под свободна практика имам предвид да работиш на хонорар или с твоя собствена фирма. Аз не зная какво е висшето ти образование. На втория въпрос ще ти отговоря в другата тема, понеже видях, че там си задала въпроса с друг час.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2124 -: Декември 29, 2011, 11:02:06 am »
11,34 Sofiq

Аз си спомням много добре твоя казус и в хорара си показа, че ще ти помогне човек да започнеш и аз ти го казах тогава. После ти каза, че не ти излизали сметките в касата и беше доста стресирана. ..сещам се.
Под свободна практика имам предвид да работиш на хонорар или с твоя собствена фирма. Аз не зная какво е висшето ти образование. На втория въпрос ще ти отговоря в другата тема, понеже видях, че там си задала въпроса с друг час.

Az sam inj.himik:)Obi4am si mnogo specialnostta ,i zatova se nadqvah,da si namerq takava rabota,ili pone nqkakva ,koqto e podobna za obrazovanieto mi.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2125 -: Декември 29, 2011, 05:35:25 pm »
11,34 Sofiq

Az sam inj.himik:)Obi4am si mnogo specialnostta ,i zatova se nadqvah,da si namerq takava rabota,ili pone nqkakva ,koqto e podobna za obrazovanieto mi.

Знаеш ли английски език? Мое познато момиче от Каварна е химик. Намери си работа в софия към една фармацевтична компания за 2000 лв. заплата. Обаче езикът беше първостепенен.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2126 -: Декември 29, 2011, 07:16:54 pm »
Mimi, вие ли работихте в "Кремиковци"?

« Отговор #2127 -: Декември 29, 2011, 10:32:42 pm »
Mersi Stella ,za sajalenie ne znam ezik,A i moqta specialnost e materialoznane,materiali na metalna osnova,i ve4e se sre6ta rqdko,za sajalenie :(.Az i za prepodavatel si tarsih rabota ,no bez uspeh.

« Отговор #2128 -: Декември 29, 2011, 10:35:16 pm »
Mimi, вие ли работихте в "Кремиковци"?

Da az raboteh,v Kremikovci ;D

Momi4eta,blagodarq vi mnogo,za otgovorite,nadqvam se v skoro vreme,da imam 6ans da smena rabotata si,ne 4e ne q haresvam,a rabotnoto vreme e ujasno,a deteto mi go gledam sama,sas pomo6tta na roditelite mi,a toi iska vnimanie.

« Отговор #2129 -: Декември 30, 2011, 08:43:53 pm »
Здравей и от мен Стелла  :blink:
Случайно попаднах на този форум търсейки отговор на един важен за мен въпрос. Тъй като вярвам в астрологията, те моля за помощ!
Набързо случаят е такъв: Денс разбрах че съм бременна, а не съм сигурна дали го искам. Първата ми реакция беше-Аборт! Но вече няколко пъти преминах през най-различни състояния на тъга, гняв и страх. Проблемът е че приятелят ми с когото сме заедно от почти 3г. съзнателно е свършил в мен без да ми каже. Той много иска да има бебе с мен. Но това не е оправдание да направи такава важна и за двама ни крачка без да ми каже и да има и моето съгласие!  :'(
Проблемът идва от там, че през тези години имахме финансови трудности и неуспехи и чак сега започнаха лека полека да се нареждат нещата, но става бавно. Той е датчанин и в момента аз уча датски. Без работа съм от дълго време. И това ми е мечта да започна работа. Даже имам интервю за работа най-после на 5-ти януари 2012 и днес разбирам, че съм бременна.
Някой ще си каже е и какво толкова нали сте заедно и се обичате, защо не.
Само че аз съм ядосана, за това, че той не ми каза и го направи един вид зад гърба ми, и така все едно аз не участвам в това.  :-\  Мисля си че и двамата трябва да сме наясно, че взимаме решение да правим дете и да го искаме, а не само единия.
Мисля си че ако беше станало без да иска така да кажа, бих го приела като съдба и че явно така е трябвало да стане. Но случаят не е такъв и това е което ме плаши, натъжава и ядосва, е че незнам дали това не е намеса в моята съдба от негова страна.
По нуменорология от 2012г влизам в 8-ца и това ще е енда успешна финансова година за мен. А и личното ми число е 8, което още повече увеличава смисъла на това че влизам в 8-ца. Което ме кара да мисля, че момента изобщо не е подходящ за бебе, а за кариера. Също така ние не сме женени все още, и исках всичко да си е по реда-свадба, дом и тогава бебе.
Опитах се накратко да опиша ситуацията, но не стана много кратко, а имам още толкова неща които ми минават през главата и бих искала да споделя, но стига съм те занимавала.., надявам се да ме разбираш и те моля да ми дадеш отговор на въпроса:  Дали е правилно моето решение да направя аборт?
Имам консултация с лекар на 3-ти януари 2012 и все още съм в много ранен стадий-първи месец може би.
Ще имам ли деца след това и дали това дете което е в мен сега е това което трябва да имам въпреки това как се чувствам?

В момента е 20.30ч.(датско време) или 21.30ч.(българско)
Датата е 30.12.2011
Мястото: Дания, гр. Скерн (Skjern на латиница)
Ако трябва мога да ти пратя рожд. дата на мен и на приятеля ми, пиши ми ако трябва.

Предварително ти благодаря Стелла!
Ще чакам..

*

abroad

• 2187
« Отговор #2130 -: Декември 30, 2011, 08:53:08 pm »
Опитах се накратко да опиша ситуацията, но не стана много кратко,

а, аз кратко и съвсем направо ще ти отговоря, без да намесвам каквато и да е астрология - забрави за аборт :blink:
ако се опитам да съчетая природата с астрологията резултатът едва ли ще е по-различен, но както и да е...

« Отговор #2131 -: Декември 30, 2011, 09:13:51 pm »
Здравей abroad,

Благодаря за отговора и мнението ти.

Но аз все пак ще изчакам отговора на Стелла.  :blink:

Весело посрещане на Новата Година!  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2132 -: Декември 30, 2011, 09:14:49 pm »
Здравей и от мен Стелла  :blink:
Случайно попаднах на този форум търсейки отговор на един важен за мен въпрос. Тъй като вярвам в астрологията, те моля за помощ!
Набързо случаят е такъв: Денс разбрах че съм бременна, а не съм сигурна дали го искам. Първата ми реакция беше-Аборт! Но вече няколко пъти преминах през най-различни състояния на тъга, гняв и страх. Проблемът е че приятелят ми с когото сме заедно от почти 3г. съзнателно е свършил в мен без да ми каже. Той много иска да има бебе с мен. Но това не е оправдание да направи такава важна и за двама ни крачка без да ми каже и да има и моето съгласие!  :'(
Проблемът идва от там, че през тези години имахме финансови трудности и неуспехи и чак сега започнаха лека полека да се нареждат нещата, но става бавно. Той е датчанин и в момента аз уча датски. Без работа съм от дълго време. И това ми е мечта да започна работа. Даже имам интервю за работа най-после на 5-ти януари 2012 и днес разбирам, че съм бременна.
Някой ще си каже е и какво толкова нали сте заедно и се обичате, защо не.
Само че аз съм ядосана, за това, че той не ми каза и го направи един вид зад гърба ми, и така все едно аз не участвам в това.  :-\  Мисля си че и двамата трябва да сме наясно, че взимаме решение да правим дете и да го искаме, а не само единия.
Мисля си че ако беше станало без да иска така да кажа, бих го приела като съдба и че явно така е трябвало да стане. Но случаят не е такъв и това е което ме плаши, натъжава и ядосва, е че незнам дали това не е намеса в моята съдба от негова страна.
По нуменорология от 2012г влизам в 8-ца и това ще е енда успешна финансова година за мен. А и личното ми число е 8, което още повече увеличава смисъла на това че влизам в 8-ца. Което ме кара да мисля, че момента изобщо не е подходящ за бебе, а за кариера. Също така ние не сме женени все още, и исках всичко да си е по реда-свадба, дом и тогава бебе.
Опитах се накратко да опиша ситуацията, но не стана много кратко, а имам още толкова неща които ми минават през главата и бих искала да споделя, но стига съм те занимавала.., надявам се да ме разбираш и те моля да ми дадеш отговор на въпроса:  Дали е правилно моето решение да направя аборт?
Имам консултация с лекар на 3-ти януари 2012 и все още съм в много ранен стадий-първи месец може би.
Ще имам ли деца след това и дали това дете което е в мен сега е това което трябва да имам въпреки това как се чувствам?

В момента е 20.30ч.(датско време) или 21.30ч.(българско)
Датата е 30.12.2011
Мястото: Дания, гр. Скерн (Skjern на латиница)
Ако трябва мога да ти пратя рожд. дата на мен и на приятеля ми, пиши ми ако трябва.

Предварително ти благодаря Стелла!
Ще чакам..

Изпрати ми твоите данни и тези на приятеля си на лично съобщение. Ще погледна синастрията и ще ти кажа дали това момче те заслужава. А за аборта аз не мога да давам съвети. Хорарът не може да ти каже дали ще имаш деца, ако абортираш. Опитай се първо да се справиш с чувствата си на гняв и на обида, защото те ще ти попречат да вземеш правилното решение. Помисли си дали си обичала човека до себе си и макар сега да си му ядосана, дали би искала да изживееш живота си с него. Остави настрани пресметливостта. Какво значение имат финансовите трудности. Едно хубаво детенце, отгледано с любим човек оправдава всякакви усилия. Не си ли готова да се посветиш на едно сладко същество? Все пак то е част от теб.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2133 -: Декември 30, 2011, 09:28:25 pm »
Скъпа, Рия, мисля, че ще запазиш детето - луната е без курс.
Виждам, че първата ти реакция е била на гняв - последният аспект на луната е бил опозиция с марс.
Самата опозиция означава "НЕ". Според мен недей да махаш детето.
Бащата изглежда сериозен и благонадежден - управлява се от сатурн във Везни.
Обаче, виждам, че твоят сигнификатор - Слънце клони към квадрат с него- бракът ми се вижда невъзможен, понеже
много си му обидена в момента - Слънцето (У1) е в съвпад с Плутон.

« Отговор #2134 -: Декември 31, 2011, 09:47:21 am »
Stella,blagodarq vi,za vsi4ko,ot sarce.Jelaq vi,veselo posre6tane na novata godina.Badete vinagi mnogo 6astliva  :58:

« Отговор #2135 -: Януари 03, 2012, 01:53:54 pm »
Много, много благодаря, Stella!
И Честита Нова година! Много здраве, щастие и любов!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2136 -: Януари 03, 2012, 04:30:12 pm »
Здравейте, момичета. Питах ще сключа ли брак през 2012 г.

Според мен отговорът е "Да". Много щастие ти желая. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #2137 -: Януари 03, 2012, 04:39:47 pm »
Много, много благодаря, Stella!
И Честита Нова година! Много здраве, щастие и любов!

Благодаря ти Драконова лейди, нека да ти се връщат хубавите пожелания. Пропуснала съм твоята карта. видях, че Мирабела ти е отговорила. Аз мисля, че е рано да се каже, заради ранния асцендент, но понеже Сатурн е класически управител и на двата асцендента, а сигнификаторът на децата прави сходящ секстил с твоя управител, можем да дадем отговор "ДА."

*

Asol

• 4140
« Отговор #2138 -: Януари 04, 2012, 05:05:09 pm »
А каква ти е специалността свързана с някакъв тъмен, таен бизнес ли ?  ;D (положението на Луната)

*

Asol

• 4140
« Отговор #2139 -: Януари 04, 2012, 05:20:46 pm »
Дали може да се счита картата за радикална в такъв вслучай ?! И с ранния асцендент ... :thinking: