Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205191 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2140 -: Януари 04, 2012, 06:02:37 pm »
Здравей Стелла,ще се радвам да ми отговориш на въпрос за работа.След седмица съм на конкурс,ще имам ли успех?Тази година ще си намеря ли работа по специалността?Благодаря

Асол правилно е посочила, че градусът на Асцендента е доста ранен. Във втория си въпрос (и този, който мисля, че те вълнува повече) питаш за период от цяла година. В рамките на една година много неща могат да се променят. Може би поради тази причина Асцендентът в хорара ти е ранен, т.е. предстои развитие на въпроса ти. Управителят ти Меркурий не е в най-блестящото си положение - заточен е по знак и в 7-ми дом. Може би се оставяш в ръцете на другите прекалено много, вместо сама да хванеш юздите. Работата (и успеха ти) гледам по 10-тия дом в картата, т.е. се управлява от Сатурн. Между Меркурий и Сатурн няма рецепция, но предстои хармоничен аспект - секстил. Този аспект, който Меркурий не успя да завърши със Сатурн преди да започне ретроградната си фаза. Може би става дума за връщане към старо предложение за работа, която преди това не си успяла да получиш. Луната е в знака на собствената си екзалтация, което казват, че е добре за кверента. Излиза от квадратура с Венера в 10-ти дом (управител на 6-ти) - отново ми изглежда като някаква работа, която в миналото не си получила или си напуснала. Но на Луната й предстои тригон с Марс, което също би трябвало да се интепретира като още един фактор в твоя полза (заедно със сходящия секстил между сигнификаторите на кверента и въпроса - Меркурий и Сатурн).

Мисля, че отговорът е "да, ще си намериш работа".

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #2141 -: Януари 04, 2012, 06:11:52 pm »
Благодаря за отговора :blink: :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2142 -: Януари 04, 2012, 06:46:50 pm »
Здравей Стелла,ще се радвам да ми отговориш на въпрос за работа.След седмица съм на конкурс,ще имам ли успех?Тази година ще си намеря ли работа по специалността?Благодаря

Мисля, че ще си намериш работа, но за не много високо заплащане- меркурий няма никакви есенциални достойнства, но е с добри акцидентални - може да ти помогне друг човек и от друг човек ще зависи. Меркурий прави сходящ секстил към управителя на 9-ти дом - сатурн, който управлява специалността по висшето ти образование и се намира на К6.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2143 -: Януари 05, 2012, 07:45:09 am »
Mirabella, Stella - моля за помощ по тази карта, че съм под адско напрежение. Въпрос: Ще успея ли да взема всичките 9 изпита?
Благодаря ви!

« Отговор #2144 -: Януари 05, 2012, 09:57:50 am »
Луната е без курс и градусът на Асцендента отива към по-късните. Защо така? Какво би могло да показва това? Че каквото си научила вече, си научила и повече няма да се готвиш ли? Или няма да се явиш? Не знам. А и друго. Не съм сигурна дали може да се пита за всичките 9 изпита в един хорар. :-\

Управителят ти е силно поставен - екзалтиран Сатурн. Би трябвало да имаш солидна подготовка, да идваш със стабилни знания. Намира се в 9-тия ти дом, което отговаря на естеството на въпроса ти. Затова реших да разгледам подробно хорара въпреки липсата на курс на Луната. Луната също е екзалтирана по знак - казват, че е добре за кверента. Сатурн приема хармонични сходящи аспекти - секстил с Меркурий (мунданен управител на обучението) и тригон с Венера. Венера е управител на 9-тия ти дом (висшето образование) и е във взаимна рецепция със Сатурн.

Какво е против теб. Уран е в знака на падение на твоя управител. Може би трябва да се предпазваш от внезапни решения, необмислени действия. Да караш по план, както се казва. Слънцето (интерсептиран У7) в 12-тия ти дом се намира в знака на твоя управител и му предстои да направи квадратура с него. Възможни са неочаквани конфликти с хора от външното обкръжение - хора, които срещаш, колеги, преподаватели. Но ти ще бъдеш силната страна в тези неразбирателства и ще надделееш (Слънцето е под управлението на Сатурн).

Единственото, което не мога да впиша в общата картина, е Луната без курс. Всъщност, ако броим квинкокса със Сатурн и квадрата с Нептун, Луната хич не е без курс. Квинкоксът с твоя управител може да отново може да се тълкува като напрежение, породено от обстоятелствата. А квадратурата с Нептун като някакво разочарование.

Обаче положителните предпоставки надделяват.

Като цяло, мисля, че би трябвало да имаш успешна сесия. Успех от мен!!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2145 -: Януари 05, 2012, 10:13:48 am »
Mirabella, Stella - моля за помощ по тази карта, че съм под адско напрежение. Въпрос: Ще успея ли да взема всичките 9 изпита?
Благодаря ви!

Съжалявам, мила, няма да ги вземеш всичките. Луна без курс - ще ти остане някой невзет.
Ако някой изпит те притеснява, като му наближи времето, питай конкретно за него.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2146 -: Януари 05, 2012, 02:37:25 pm »
Мили  хора , ЧЕСТИТА  НОВА  ГОДИНА  НА  ВСИЧКИ Помагайте отново -  съпруга  ми  / на път  да  стане  бивш, но това е др. тема/ е  от  доста  време  безработен - след  дела  за  възстановяване на  работа  и т.н. ...  Сега обаче  има  свободно  работно  място  -  ръководител на  ученическа спортна школа .  Погладнете  и  ...  Ще  заеме  ли  тази  длъжност?
И ...  знаете  в  какъв  свят живеем  ...  говори  се ,  че  назначението  ще  е  политическо  ...  Да  опитам  ли  да търся  такава " подкрепа "?  Или ... ?

Благодаря    ;)

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #2147 -: Януари 05, 2012, 03:07:03 pm »
Здравейте, въпросът е ще намеря ли любовта тази година? Благодаря предварително.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2148 -: Януари 05, 2012, 03:13:34 pm »
Мили  хора , ЧЕСТИТА  НОВА  ГОДИНА  НА  ВСИЧКИ Помагайте отново -  съпруга  ми  / на път  да  стане  бивш, но това е др. тема/ е  от  доста  време  безработен - след  дела  за  възстановяване на  работа  и т.н. ...  Сега обаче  има  свободно  работно  място  -  ръководител на  ученическа спортна школа .  Погладнете  и  ...  Ще  заеме  ли  тази  длъжност?
И ...  знаете  в  какъв  свят живеем  ...  говори  се ,  че  назначението  ще  е  политическо  ...  Да  опитам  ли  да търся  такава " подкрепа "?  Или ... ?

Благодаря    ;)

В тази карта няма сигурни доказателства, че ще го вземат, но има малък шанс, понеже има връзка между неговия 10-ти дом и асцендента му. Господарят на 10-тия му дом е в негов първи. Обаче е слаб, струва ми се, че дори от началника му нищо не зависи.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2149 -: Януари 05, 2012, 03:15:02 pm »
Здравейте, въпросът е ще намеря ли любовта тази година? Благодаря предварително.

да, с помощта на друг човек - меркурий в съвпад със 7-ми дом и в сходящ секстил със сатурн -управител на МЦ.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2150 -: Януари 05, 2012, 03:53:32 pm »
Привет Стела, днес се чух с един стар приятел и ме налегна една носталгия....
Чудя се дали си струва да се разпалват стари страсти ?
Та въпроса е ще се развиваме ли с човека и ако да в каква сфера ? Назован е по име .
Моля те хвърли едно око  :wub:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2151 -: Януари 05, 2012, 04:16:50 pm »
Та въпроса е ще се развиваме ли с човека и ако да в каква сфера ? Назован е по име .

Ще се развивате, охооооо! И още как ще се развивате. Твоят сигнификатор в неговия 5-ти дом. неговият сигнификатор в твоя 5-ти дом. Двата сигнификатора са в сходящ тригон - надушвам романтична връзка. При това човекът е стабилен и на него може да се разчита.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2152 -: Януари 05, 2012, 05:24:51 pm »

Ще се развивате, охооооо! И още как ще се развивате. Твоят сигнификатор в неговия 5-ти дом. неговият сигнификатор в твоя 5-ти дом. Двата сигнификатора са в сходящ тригон - надушвам романтична връзка. При това човекът е стабилен и на него може да се разчита.

Охооооо......    Стела,
Това е мноооого добре, брейййй...
Ми ша видим.....па знае ли се ???
Определено имам нужда от нещо подобно.....
Благодаря ти  :wub:

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2153 -: Януари 05, 2012, 05:53:23 pm »
Стела, Луната и Сатурна ли гледаш ? Не са ли много далеч от предстоящ тригон ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Stella

• 7765
« Отговор #2154 -: Януари 05, 2012, 06:37:28 pm »
Стела, Луната и Сатурна ли гледаш ? Не са ли много далеч от предстоящ тригон ?

Няма значение колко са далеч. Гледат се аспектите на луната преди да напусне знака, а последният и аспект е положителен - тригон със сатурн (без да гледаме транссатурновите. При това Сатурн управлява човека, за когото се пита (назовала си го по име). Брой колко градуса има и вземи под внимание факта, че луната е в подвижен знак и смятай. Все пак фиксираните знаци са по-бавни, кардиналните са най-бързи, а мутабелните са по средата.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2155 -: Януари 05, 2012, 06:58:03 pm »
Stella, задавам въпроса, който ме измъчва, и спирам да се терзая. Благодаря ти предварително за това, което ще разчетеш....

Ще печеля ли достатъчно пари, за да издържам семейството си, ако си остана вкъщи?
The only distance is that which we create!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2156 -: Януари 05, 2012, 07:12:05 pm »
Stella, задавам въпроса, който ме измъчва, и спирам да се терзая. Благодаря ти предварително за това, което ще разчетеш....

Ще печеля ли достатъчно пари, за да издържам семейството си, ако си остана вкъщи?

Смяташ да работиш у дома ли?

*

Stella

• 7765
« Отговор #2157 -: Януари 05, 2012, 07:13:53 pm »

Мисля, че отговорът е да - Марс, който е У4 се намира във втори дом - спечелените със собствен труд пари и прави положителен аспект със Слънце - управител на асцендента. Пари и печалба ще има - друг е въпроса дали ще са достатъчни.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2158 -: Януари 05, 2012, 07:14:19 pm »

Смяташ да работиш у дома ли?

От три години си работя у дома на хонорари, оставането у дома означава чакане на поръчка, а излизането - редовна заплата  :blink:
The only distance is that which we create!

« Отговор #2159 -: Януари 05, 2012, 07:19:21 pm »
Mirabella и Stella, благодаря ви!

Ами днес чаках отговор от една колежка по-горен курс, за насока по една курсова работа, но не получих такъв.
Писах и на още един човек, уж професионалист в тази област, но той не можеше да ми отговори на въпроса. Това е единственият изпит, който ми е най-големият проблем. Може и това да означава, не знам.
А и още нещо, преди малко видях, че един от изпитите е преместен с доста по-късна дата, тъй че вероятно няма да го взема на сегашната изпитна сесия, а на поправката или ликвидацията през септември :(

Mirabella, много ти благодаря, дано да успея :blink: