Луната е без курс и градусът на Асцендента отива към по-късните. Защо така? Какво би могло да показва това? Че каквото си научила вече, си научила и повече няма да се готвиш ли? Или няма да се явиш? Не знам. А и друго. Не съм сигурна дали може да се пита за всичките 9 изпита в един хорар.
Управителят ти е силно поставен - екзалтиран Сатурн. Би трябвало да имаш солидна подготовка, да идваш със стабилни знания. Намира се в 9-тия ти дом, което отговаря на естеството на въпроса ти. Затова реших да разгледам подробно хорара въпреки липсата на курс на Луната. Луната също е екзалтирана по знак - казват, че е добре за кверента. Сатурн приема хармонични сходящи аспекти - секстил с Меркурий (мунданен управител на обучението) и тригон с Венера. Венера е управител на 9-тия ти дом (висшето образование) и е във взаимна рецепция със Сатурн.
Какво е против теб. Уран е в знака на падение на твоя управител. Може би трябва да се предпазваш от внезапни решения, необмислени действия. Да караш по план, както се казва. Слънцето (интерсептиран У7) в 12-тия ти дом се намира в знака на твоя управител и му предстои да направи квадратура с него. Възможни са неочаквани конфликти с хора от външното обкръжение - хора, които срещаш, колеги, преподаватели. Но ти ще бъдеш силната страна в тези неразбирателства и ще надделееш (Слънцето е под управлението на Сатурн).
Единственото, което не мога да впиша в общата картина, е Луната без курс. Всъщност, ако броим квинкокса със Сатурн и квадрата с Нептун, Луната хич не е без курс. Квинкоксът с твоя управител може да отново може да се тълкува като напрежение, породено от обстоятелствата. А квадратурата с Нептун като някакво разочарование.
Обаче положителните предпоставки надделяват.
Като цяло, мисля, че би трябвало да имаш успешна сесия. Успех от мен!!!