Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205264 Прегледи
*

dI8

• 6
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2180 -: Януари 11, 2012, 09:25:40 am »
Да предприема ли ин витро?
10:23
софия
11.01.2012

Не знам дали правилно съм задала въпроса? Благодаря предварително!
« Последна редакция: Януари 12, 2012, 07:44:56 am от dI8 »

« Отговор #2181 -: Януари 12, 2012, 09:31:54 am »
Здравей Стела,
Веднъж ми помогна много и реших отново да се обърна към теб за един много наболял проблем.
от около 4 години имам един доста сериозен проблем с мъжа ми. Той има полутайна връзка с колежка (всички работим на едно място). Казвам полутайна защото аз знам за нея от 4 години и не мога да се примиря с това. Та по много начини сме опитали да разрешим този проблем - и сме се разделяли за дълъг период и сме опитвали да оправим нещата живеейки заедно, и ме е лъгал и е бил честен и сме били добри, лоши, обвиняващи, разбиращи..абе минали сме почти през всичко. Аз упорито се инатях и не исках да вземам решения вместо него исках той да реши какво иска и с коя го иска, но ситуацията непрекъснато се повтаря и повече не мога да живея с този товар. А почвам да се притеснявам и за психическото му състояние вече...както и за моето
Та въпроса ми е - Ще се разреши ли този проблем някога? Това е наистина въпроса който крещи в главата ми, а ако се вижда и КАК? ще се радвам да науча защото се изчерпах откъм  варианти. Картата е извадена в часа, в който зададох въпроса.
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride"

*

Stella

• 7765
« Отговор #2182 -: Януари 12, 2012, 01:59:47 pm »
Цитат
Та въпроса ми е - Ще се разреши ли този проблем някога? Това е наистина въпроса който крещи в главата ми, а ако се вижда и КАК? ще се радвам да науча защото се изчерпах откъм  варианти.

Това е много деликатен въпрос и неправилно формулиран от астрологична гледна точка, защото няма одушевен подлог, който да извърши действието.  Въпросът ти предполага ситуацията да се разреши сама от само себе си. Какво всъщност трябва да стане - някой да умре ли? Извини ме за грубия израз.  :-[

Според мен, прехвърляйки решението върху него, ти всъщност отказваш сама да вземеш решение. А всъщност въпросът има много лесно решение -оставяш го и си продължаваш живота напред. Винаги когато затваряме една врата, пред нас се отваря друга, но докато продължаваме да гледаме към предишната, ние не можем да видим следващата. ;)

Вашите управители са в квадратура, което означава НЕ. А луната (колежката) буквално е в неговия 1 дом и прави секстил с твоя сигнификатор. Дали и жената не се пита същото.
« Последна редакция: Януари 12, 2012, 02:04:57 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2183 -: Януари 12, 2012, 03:28:29 pm »
Абе оставям го аз, ама той не ме оставя..
А и исках той да си вземе решението защото не ме е питал като е започвал връзка:)
Благодаря ти за отговора - разбирам, че така ще си и върви, ако аз не направя нещо категорично по въпроса..
Поздрави !

*

Stella

• 7765
« Отговор #2184 -: Януари 12, 2012, 04:00:41 pm »
Абе оставям го аз, ама той не ме оставя..
А и исках той да си вземе решението защото не ме е питал като е започвал връзка:)
Благодаря ти за отговора - разбирам, че така ще си и върви, ако аз не направя нещо категорично по въпроса..
Поздрави !

На него му е удобно с две жени да си живее в един удобен триъгълник. не оставя тебе, ама не оставя и другата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2185 -: Януари 12, 2012, 04:55:04 pm »
Мда... Така е! То това всъщност е и проблема.
Абе изход винаги има в крайна сметка:)

« Отговор #2186 -: Януари 13, 2012, 09:29:32 pm »
Здравейте,

Мога ли да задам и аз един въпрос , разбира се, ако Ви е удобно да ми отговорите, защото в момента се чувствам ужасно   :( :( :(

Има ли дете момчето, от което се интересувам ( Тихомир ) ? 17.57 г.София 13.1.2012

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2187 -: Януари 14, 2012, 12:59:30 am »
Доста дълго си търпяла това положение...цели 4 г...аз лично не го намирам за приемливо, но ти си знаеш...Поне и ти да си беше хванала някой за това време.. Третият ти вариант е да го зарежеш, защото
ако той наистина те цени, досега да се беше отказал от другата.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Stella

• 7765
« Отговор #2188 -: Януари 14, 2012, 11:31:07 am »
Привет! Имам един съпрос. Той е "Ще се срещнем ли с Е някога и ако да, скоро ли ще е?".

По тази карта изглежда така, все едно сте се срещнали вече - Твоят сигнификатор Меркурий в Телец е в разходящ тригон с Юпитер в Телец. Няма предстоящи астекти между сигнификаторите ви.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2189 -: Януари 14, 2012, 11:41:47 am »
Да предприема ли ин витро?
10:23
софия
11.01.2012

Не знам дали правилно съм задала въпроса? Благодаря предварително!

Съгласно тази карта, не е сега момента. Луната - управител на 5 дом излиза от квадратура с господаря на асцендента.  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2190 -: Януари 14, 2012, 11:46:01 am »
Благодаря много  :blink: . Имах едно вътрешно чувство, че няма да станат нещата...
Работа не виждам как ще ме възпрепятсва, но заболяване е по-възможно :). Т.е мислиш, че има вероятност да не се явя на някой изпит поради пречка, а не да се проваля поради слаба оценка ?

да, по-скоро първото - виждам физическа пречка. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2191 -: Януари 14, 2012, 11:47:52 am »
Доста дълго си търпяла това положение...цели 4 г...аз лично не го намирам за приемливо, но ти си знаеш...Поне и ти да си беше хванала някой за това време.. Третият ти вариант е да го зарежеш, защото
ако той наистина те цени, досега да се беше отказал от другата.

Той ако е ценеше въобще нямаше да допусне връзката му да стане явна и да поддържа паралелна връзка пред очите на всички.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2192 -: Януари 14, 2012, 11:53:30 am »
Добър Ден!  :blink:
От година поддържам отношения с един мъж. През цялото време, един от нас е имал връзка, отначало той, после аз. За последните 7-8 месеца година аз бях обвързаната. Истината е, че предприех връзката си защото цитираният мъж, беше обвъран и "нямаше място за мен в неговият живот". Скоро след това, той се раздели с приятелката си и започна интензивно да ме търси. Аз се виждах с него.... но ме беше страх да се откажа от вече създадена връзка, за да не ме разочарова.... Въпреки всичко 7-8 месеца, докато аз имах връзка, сравнително постоянно се виждахме... Към днешна дата и двамата сме необвързани.... И си задавам въпроса : Ще има ли най-накрая връзка между нас? От снощи гледам хорарната карта, мисля че отговорът е да.... но все пак ми се иска професионално тълкуване ... Ето и картата:

Засега няма да се получи - няма връзка между сигнификаторите ви - венера и марс . той е в твоя 12-ти дом и в знак, в който венера няма достойнства. Лу,ната -съ-управител на въпроса клони към съвпад с неговия сигнификатор, т.е. ти си активната страна, но мисля, че е нуждо малко повече време.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2193 -: Януари 14, 2012, 11:57:16 am »
Здравейте,

Мога ли да задам и аз един въпрос , разбира се, ако Ви е удобно да ми отговорите, защото в момента се чувствам ужасно   :( :( :(

Има ли дете момчето, от което се интересувам ( Тихомир ) ? 17.57 г.София 13.1.2012

Съгласно тази карта отговорът е ДА - може би, момиче.
Той се управлява от Сатурн във Везни, а неговият 5-ти дом -от Венера във водолей.
Съществува напълно действащ тригон между тях. Моля те, дай обратна връзка като разбереш.
Много ми е любопитно. Дано не съм права, рабзбира се, че виждам, че въпросът много те тревожи.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2194 -: Януари 14, 2012, 12:02:04 pm »
Той ако е ценеше въобще нямаше да допусне връзката му да стане явна и да поддържа паралелна връзка пред очите на всички.
По принцип е така, но ...за един мъж поддържащ паралелна връзка е начин да се докаже като мъж. Проблемът му най-вероятно е от възприет модел в семейството, начин на възпитание /примерно властна майка, липса на баща и т.н. / Той не осъзнава каква е причината за поведението му и едва ли би се променил, защото възприетите модели са несъзнавани и силни. Но ако наистина  цени и обича жена си,  би  могъл да се промени. Промяната при такъв мъж може да стане само при осъзнаване на проблема и с много силно лично желание...а това се случва рядко...
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #2195 -: Януари 14, 2012, 12:36:52 pm »
Лули, от картата оставам с впечатление, че досега си била по-скоро ОК с това той да има друга връзка и ти също (твоят управител Венера е в свободолюбивия Водолей). Но Венера е в последния градус на Водолей и ѝ предстои ингрес в Риби, където ще бъде в екзалтация. От друга страна неговият управител Марс се намира в Дева - знака на падение на Венера. Между двете планети предстои опозиция. Мисля, че ще започнеш да цениш себе си доста повече от сега, ще искаш да си единствената и така ще забележиш, че той не те цени достатъчно (според твоите изисквания). Засега може би ще формирате някакви взаимоотношения, защото на втория ти управител Луната ѝ предстои съвпад с Марс и тригон със Слънцето (както каза Стела, ти си активната страна). Но е възможно тази връзка да не се афишира и да не е съвсем по вкуса ти (съвпадът Луна/Марс се намира в 12-тия ти дом, в знак, в който Венера не се чувства добре, а Луната няма есенциални достойнства). Той също е възможно да се отдръпне от първоначалните си намерения за връзка (на Марс му предстои ретрограден период много скоро).

*

Stella

• 7765
« Отговор #2196 -: Януари 14, 2012, 12:45:07 pm »
По принцип е така, но ...за един мъж поддържащ паралелна връзка е начин да се докаже като мъж. Проблемът му най-вероятно е от възприет модел в семейството, начин на възпитание /примерно властна майка, липса на баща и т.н. / Той не осъзнава каква е причината за поведението му и едва ли би се променил, защото възприетите модели са несъзнавани и силни. Но ако наистина  цени и обича жена си,  би  могъл да се промени. Промяната при такъв мъж може да стане само при осъзнаване на проблема и с много силно лично желание...а това се случва рядко...

Най-голямата заблуда на жените. Казвали са ми го мъже  :57:
Това е "загубена кауза" Не, не може да се промени
Може да прави каквото си иска, но без да наранява околните.

« Отговор #2197 -: Януари 14, 2012, 01:24:36 pm »
Здравейте,

Асцендентът на картата е ранен. Интересно в този конекст какво би могло да показва това. Че детето още не е родено? :unsure: :-\

Този въпрос с детето и на мен ми стана доста интересен. Поставям картата. Луна (сигнификаторът на въпроса) идва от тригон с Меркурий (негов У5 в знака на Сатурн). Така ми изглежда, че би трябвало да има дете. Неговият управител Сатурн е екзалтиран. Ако ти е казал, че има дете, не би трябвало да те е излъгал, защото управителят му има есенциални достойнства.

« Отговор #2198 -: Януари 14, 2012, 01:36:24 pm »
Здравейте,

Съгласно тази карта отговорът е ДА - може би, момиче.
Той се управлява от Сатурн във Везни, а неговият 5-ти дом -от Венера във водолей.
Съществува напълно действащ тригон между тях. Моля те, дай обратна връзка като разбереш.
Много ми е любопитно. Дано не съм права, рабзбира се, че виждам, че въпросът много те тревожи.

благодаря много Stella, веднага щом разбера ще пиша .

« Отговор #2199 -: Януари 14, 2012, 01:39:23 pm »
Здравейте,

Асцендентът на картата е ранен. Интересно в този конекст какво би могло да показва това. Че детето още не е родено? :unsure: :-\

Този въпрос с детето и на мен ми стана доста интересен. Поставям картата. Луна (сигнификаторът на въпроса) идва от тригон с Меркурий (негов У5 в знака на Сатурн). Така ми изглежда, че би трябвало да има дете. Неговият управител Сатурн е екзалтиран. Ако ти е казал, че има дете, не би трябвало да те е излъгал, защото управителят му има есенциални достойнства.

Благодаря ти Mirabella , той не ми е казвал нищо, не знам защо в мен се прокрадна такова съмнение. Като разбера със сигурност ще кажа