Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205331 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2200 -: Януари 14, 2012, 01:55:23 pm »
Моля те да не взимаш присърце отговора ми, защото ранният градус на Асцендента може да показва и че не разполагаш с достатъчно информация, за да правиш извод по въпроса. Така да се каже, рано е да се каже има ли или няма деца човекът. Може би ти се прави на важен, не ти оказва внимание (неговият управител Сатурн е в знака на падение на твоя управител Слънцето).

« Отговор #2201 -: Януари 14, 2012, 02:27:46 pm »
Моля те да не взимаш присърце отговора ми, защото ранният градус на Асцендента може да показва и че не разполагаш с достатъчно информация, за да правиш извод по въпроса. Така да се каже, рано е да се каже има ли или няма деца човекът. Може би ти се прави на важен, не ти оказва внимание (неговият управител Сатурн е в знака на падение на твоя управител Слънцето).

Да , права си  :blink: наистина се опитва да се прави на важен  :blink:

« Отговор #2202 -: Януари 14, 2012, 09:05:50 pm »
До два месеца ще се видим ли с този човек на живо? София, 22.05 ч.

« Отговор #2203 -: Януари 14, 2012, 09:32:08 pm »

Поставям картата на въпроса ти. При липса на сходящ аспект между управителите на оста AC/DC, както и при налична сходяща опозиция на управителите на 3-тите ви домове и сходящ квадрат между Луна и Меркурий, Луна и Слънце, не бих разчитала на среща в указания период. Сега много искаш да се видите (Марс на АС, Луна в 1-ви дом), но скоро може да се разколебаеш по този въпрос (на твоя У3 Марс му предстои ретрограден период). Дано греша!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2204 -: Януари 14, 2012, 09:42:19 pm »
Ще си взема ли домашен любимец до края на годината? Въпроса може да ви се стори малко шантав, но от доста време искам да си взема куче, а да имаш малко дете и да гледаш куче в апартамент е леко казано сложно  :blink: Но е вероятно към края на лятото да се преместим да живеем в къща и за това питам  :blink:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2205 -: Януари 14, 2012, 09:59:05 pm »

Поставям картата на въпроса ти. При липса на сходящ аспект между управителите на оста AC/DC, както и при налична сходяща опозиция на управителите на 3-тите ви домове и сходящ квадрат между Луна и Меркурий, Луна и Слънце, не бих разчитала на среща в указания период. Сега много искаш да се видите (Марс на АС, Луна в 1-ви дом), но скоро може да се разколебаеш по този въпрос (на твоя У3 Марс му предстои ретрограден период). Дано греша!

Благодаря, Mirabella. Аз тази среща вече я чакам четири месеца, и ако така излиза както сте написали положението е отчайващо. Ще се опитам да задам друг въпрос с подобна тематика.

« Отговор #2206 -: Януари 15, 2012, 10:26:41 am »
Здравейте Stella и Mirabella :blink: Още веднъж искам да ви благодаря за бързите отговори, защото това ме измъчваше цял месец . оказа се, че момчето няма дете , но може би аз съм ви подвела, защото по принцип зададох въпроса си по-рано - в 15:30, но реших да го пусна в един форум по-късно и затова написах часа на публикуване

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2207 -: Януари 15, 2012, 10:51:00 am »
Неговия съуправител уран в разходящ квадрат с упр. му на 5-ти дом - меркурий. Това би трябвало да говори за Не. Все пак питаме за минало събитие, а не за бъдещо ...
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #2208 -: Януари 15, 2012, 11:05:36 am »
Ще си взема ли домашен любимец до края на годината? Въпроса може да ви се стори малко шантав, но от доста време искам да си взема куче, а да имаш малко дете и да гледаш куче в апартамент е леко казано сложно  :blink: Но е вероятно към края на лятото да се преместим да живеем в къща и за това питам  :blink:

Вярно, че IC-то попада в последните градуси на знака, но У4 Юпитер е във фиксиран знак. Сигурна ли си в преместването в къщата? В картата няма сходящ аспект между Меркурий или Луна (ти) и управителя на 6-тия дом Юпитер. Предстоят напрегнати аспекти на Луната. Дано греша, но това с любимеца не ми изглежда като положителен отговор. А и градусът на Асцендента спада към късните, управителят на 3-тия ти дом (намеренията) Марс ще стане скоро ретрограден - плановете ти може да се променят или поне забавят. Мисля, че засега ще оставиш тази идея с любимеца, защото може би не си я обмислила щателно, а прибързваш (Марс на АС).

« Отговор #2209 -: Януари 15, 2012, 11:08:53 am »
Здравейте Stella и Mirabella :blink: Още веднъж искам да ви благодаря за бързите отговори, защото това ме измъчваше цял месец . оказа се, че момчето няма дете , но може би аз съм ви подвела, защото по принцип зададох въпроса си по-рано - в 15:30, но реших да го пусна в един форум по-късно и затова написах часа на публикуване

Добре, радвам се за теб! Нека поставя картата за 15:30 с учебна цел. Асцендентът отново е ранен, неговият управител отново е екзалтиран Сатурн. Няма разходящ аспект между Сатурн и негов У5 Марс. Сатурн се намира в знака на заточение на Марс. Луната не е имала аспект с Марс.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2210 -: Януари 15, 2012, 11:11:13 am »

Засега сте изтървали една възможност. Има вероятност да се видите до 2 месеца при тригона на Марс в Дева към Юпитер в Телец около 15 март. Юпитер го управлява него, а Марс е елемент от твоя 1 дом и те характеризира теб. Инициативата трябва да е твоя, но Марс е ретро, а Юпитер - директен и се движат един към друг. На 12-ти март, Меркурий - твоят управител става ретрограден и обикновено тогава срещаме някои хора.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2211 -: Януари 15, 2012, 11:20:43 am »

Добре, радвам се за теб! Нека поставя картата за 15:30 с учебна цел. Асцендентът отново е ранен, неговият управител отново е екзалтиран Сатурн. Няма разходящ аспект между Сатурн и негов У5 Марс. Сатурн се намира в знака на заточение на Марс. Луната не е имала аспект с Марс.

Аз пък съм пропуснала да променя домификацията на Кох. Това е системата, която ползвам и според нея детето се управлява от Меркурий - няма връзка между Меркурий и сатурн, а предстои негативен.

По другата карта, за коато се твърди, че автентичната - детето се управлява от Марс, който също няма връзка с господаря човека, за когото се пита (Сатурн).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2212 -: Януари 15, 2012, 11:47:49 am »

Засега сте изтървали една възможност. Има вероятност да се видите до 2 месеца при тригона на Марс в Дева към Юпитер в Телец около 15 март. Юпитер го управлява него, а Марс е елемент от твоя 1 дом и те характеризира теб. Инициативата трябва да е твоя, но Марс е ретро, а Юпитер - директен и се движат един към друг. На 12-ти март, Меркурий - твоят управител става ретрограден и обикновено тогава срещаме някои хора.

Благодаря, много Stella. Това звучи много обнадеждаващо. :blink: За съжаление инициативата няма как да е моя, тъй като човека живее в чужбина и той трябва да вземе решение кога да си дойде. Остава ми да чакам...

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2213 -: Януари 15, 2012, 01:48:08 pm »

Вярно, че IC-то попада в последните градуси на знака, но У4 Юпитер е във фиксиран знак. Сигурна ли си в преместването в къщата? В картата няма сходящ аспект между Меркурий или Луна (ти) и управителя на 6-тия дом Юпитер. Предстоят напрегнати аспекти на Луната. Дано греша, но това с любимеца не ми изглежда като положителен отговор. А и градусът на Асцендента спада към късните, управителят на 3-тия ти дом (намеренията) Марс ще стане скоро ретрограден - плановете ти може да се променят или поне забавят. Мисля, че засега ще оставиш тази идея с любимеца, защото може би не си я обмислила щателно, а прибързваш (Марс на АС).
Благодаря, Мирабела  :blink: Наистина подхождам малко импулсивно, ако има развитие ще пиша  :blink:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Stella

• 7765
« Отговор #2214 -: Януари 15, 2012, 02:14:38 pm »

Когато се преместите, тогава питай за домашния любимец. Така поставения въпрос предполага преди това да бъде изпълнено друго условие - преместване в нов дом. Преди това трябва да се даде отговор на този въпрос и ако отговорът е "ДА", чак тогава да се пита за домашния любимец.

« Отговор #2215 -: Януари 15, 2012, 03:06:55 pm »
Stella, дали ще може да ми помогнете и с този въпрос: Ще създадем ли семейство с този човек? София, 23.12 ч. - 14.01.2012

*

Stella

• 7765
« Отговор #2216 -: Януари 15, 2012, 04:37:08 pm »
Stella, дали ще може да ми помогнете и с този въпрос: Ще създадем ли семейство с този човек? София, 23.12 ч. - 14.01.2012
Много съжалявам да ти го кажа, но между вашите сигнификатори - Венера и Марс предстои опозиция, а между светилата - квадратура. Освет това луната идва от опозиция с Уран по оста 1-7. Тези показатели, на този етап означават НЕ.

« Отговор #2217 -: Януари 15, 2012, 04:45:25 pm »
Благодаря много за отговора, а само да попитам какво означава на "този етап"?

*

Stella

• 7765
« Отговор #2218 -: Януари 15, 2012, 04:54:32 pm »
Благодаря много за отговора, а само да попитам какво означава на "този етап"?

Хорарната астрология действа от 1-3 месеца, някой казват до 6 месеца. но аз смятам, че можеш да зададеш отново въпроса при всяка промяна в обстоятелствата.

« Отговор #2219 -: Януари 15, 2012, 05:02:16 pm »
Много благодаря за разяснението, аз съм нова тук и не съм запозната.  :-[