Ще има ли сериозна връзка с другата жена? София, 09.41
какъв ти е този човек на тебе? по кой дом да го търсим, защото ситуацията става сложна, ако ти си питащата, а сериозната му връзка я търсим по негов 7-ми дом излиза той съвпада с първи, т.е. че питащата и сериозната връзка съвпадат. Трябва първо да дефинираш отношенията си с него.
Благодаря, Стела. Видях, че сте погледнали и синастриалната ни карта, аз тогава съм питала за съвместно съжителство, но с тази любовница, която излезе се съмнявам да се получи нещо.
хаха, ми тя любовницата може и да си ти, нли връзката ви е тайна? колко любовници има този човек, че и съпруга?
Благодаря, Стела. Видях, че сте погледнали и синастриалната ни карта, аз тогава съм питала за съвместно съжителство, но с тази любовница, която излезе се съмнявам да се получи нещо.
Стела, вече съвсем се обърках - любовници, съпруги....
В момента поддържаме отношения от разстояние и го чакам да си дойде. Синастриалната карта, която сте погледнали е за него и мен, там не знам какво излиза.... интересуваше ме дали имат бъдеще взаимоотношенията ни, тъй като в момента съм развод и ми е адски трудно, тъй като не знам по кой път да поема (моите взаимоотношения с него също са тайни). Доколкото знам, човека за когото питам е имал съпруга и дете, но са се разделили, но знае ли се къде е истината... Когато съм го питала дали има сериозна връзка ми е отговарял - не. Май ще спра да задавам въпроси, че така обърквам и себе си, и и вас.
Виж сега, нас можеш да объркваш, себе си - не! Имам чувството, че се филмираш.
Не питам от женско любопитство, а защото трябва наистина да му "намерим мастото, да го поставим спрямо теб - питащата". Това означава, че трябва да определя в кой дом да го сложа него. Първоналните ти сведения бях неточни. Тайната връзка ме наведе на мисълта, че поне единият от вас е женен. Аз предположих, че той. Ти задаваш въпроса безлично, не казваш приятеля, любимия и т.н.
Ако ти е съпрут, непознат или го назовеш по име го търсим в 7-ми дом. Обаче когато кажеш моят любим, гадже или приятел „в смисъл на романтична връзка“ го търсим в 5 дом. При сложни въпроси, където са земесени 3-ма и повече души това дефиниране на отношенията може много да улесни астролога. Вземи се в ръце, защото наистина от теб зависи животът ти оттук нататък.
Преживяла съм развод и зная как се чувстваш. Животът тепърва започва. Един съвет от мен, макар, че всеки сам си взема решенията: "Не се вкопчвай в този човек като за спасителна сламка, защото твоите очаквания, нетърпение или претенции за съвместен живот в стил "сега и веднага" може много да го натоварят и това да го изплаши.