Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206737 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2320 -: Януари 20, 2012, 01:36:44 pm »
Добра работа... - не много изнервяща и прилично заплащане (по мои си разбирания  :blink:)
За високопоставената личност - поисках помощ от такъв човек, та да но стане  :blink:
Благодаря ти Стелла

*

Stella

• 7765
« Отговор #2321 -: Януари 20, 2012, 02:03:51 pm »
Добра работа... - не много изнервяща и прилично заплащане (по мои си разбирания   :blink:)

Много е субективно и не се ангажирам. Всеки си преценява сам.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2322 -: Януари 20, 2012, 06:13:46 pm »
Здравейте!Можете ли да ми отговорите на един въпрос: Ще спечели ли делото за попечителство това момиче, на което качвам картата?Изобщо като цяло благоприятен ли ще е изходът или не!Благодаря предварително!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2323 -: Януари 20, 2012, 06:23:21 pm »
Здравейте!Можете ли да ми отговорите на един въпрос: Ще спечели ли делото за попечителство това момиче, на което качвам картата?Изобщо като цяло благоприятен ли ще е изходът или не!Благодаря предварително!

Попечителстно над кого - собствени, чужди деца или нещо друго? Задай въпроса по конкретно, моля!
Не ми трябва рождена карта, а дата, място и час на задаване на въпроса. Тя ли задава въпроса или ти питаш за нея? Ако питаш за нея, дефинирай каква ти е тя! Ако тя задава лично въпроса, трябва да знам.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2324 -: Януари 20, 2012, 06:46:06 pm »

Попечителстно над кого - собствени, чужди деца или нещо друго? Задай въпроса по конкретно, моля!
Не ми трябва рождена карта, а дата, място и час на задаване на въпроса. Тя ли задава въпроса или ти питаш за нея? Ако питаш за нея, дефинирай каква ти е тя! Ако тя задава лично въпроса, трябва да знам.

20.01. 2012  19:45 гр.Бургас     Не аз го задавам (аз съм и близка приятелка) детето е нейно собствено да!Ще спечели ли делото за попечителство на детето си?
« Последна редакция: Януари 20, 2012, 06:57:01 pm от cvetencebs24 »

*

Stella

• 7765
« Отговор #2325 -: Януари 20, 2012, 06:58:57 pm »
Ще замина ли да уча в чужбина?

А подала ли си си документите?  ;D
Картата е нерадикална - сатурн е на десцендента и не може да се тълкува.
Изчакай около месец и си задай въпроса отново. Ако има промяна в обстоятелствата,
 можеш да зададеш нов въпрос и по-рано.

Съжалявам за объркването, явно аз съм се омотала нещо.Въпросът по-скоро трябваше да бъде"Да замина ли да уча в чужбина".Проблемът е, че трудно се решавам дали да направя толкова голяма крачка :(

както и да беше задала въпроса, със сатурн на десцендента, астрологът не може да ти отговори. А дали да учиш в чужбина може би ще се види в наталната ти карта с транзити и прогресии, можеш да я поставиш в темата "Натални карти-практикум"

*

Stella

• 7765
« Отговор #2326 -: Януари 20, 2012, 07:11:58 pm »

20.01. 2012  19:45 гр.Бургас     Не аз го задавам (аз съм и близка приятелка) детето е нейно собствено да!Ще спечели ли делото за попечителство на детето си?

Всичко зависи от мъжа и - много е силен. Гледах картата и с предишния час на публикуването на въпроса за пръв път във форума. Тя е в неговите ръце. По-добре да се споразумеят.

« Отговор #2327 -: Януари 20, 2012, 08:06:11 pm »
Благодаря за отговора

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2328 -: Януари 22, 2012, 12:58:47 am »
Интересува ме дали се изчерпаха чувствата ми към този човек, това ли е краят на влечението ми към него? Тоест освободих ли се от него? Назован е по име.
Може и малко странно да звучи въпроса, но не знаех по какъв друг начин да го задам.  :blink:

Интересно как се тълкува опозиция в 5/11дом между управителите ни в този случай...
Управителят на негов 5ти е в заточение в знака на упр. на мой 5ти. От там си мисля, че отговора клони към "Да" ...
« Последна редакция: Януари 22, 2012, 01:20:01 am от Freya »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2329 -: Януари 22, 2012, 01:20:42 am »
Ти и твоите чувства, доколкото виждам, сте силно поставени. Представена си от АС Везни, а Венера е в знак на екзалтация в 5 дом, Сатурн като у5 е екзалтирал също и се намира в дома на кверента. Възможно е още да ти държи влага  :blink:, макар че Сатурн в последния градус на знака предполага ориентация към приключване, но в същия градус той тръгва ретроградно.
По-скоро чувствата на квезита са под въпрос - неговият у5 е Слънце в 4 дом (в знак на заточение), а той самият е представен от Марс в 12 дом в предретроградна фаза. Юпитер в 7 дом, представящ квезита, също няма особени достойнства.

Луната, която съуправлява питащия и има отношение към въпроса, също е в слаба есенциална позиция. Сходящият й квадрат със Сатурн (това ще е последният аспект преди да напусне знака) би могъл да предположи отрицателен отговор, но в случая може да говори и за това, че отношенията ви на този етап не търпят развитие.

« Последна редакция: Януари 22, 2012, 01:25:52 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2330 -: Януари 22, 2012, 01:32:09 am »
Цитат
По-скоро чувствата на квезита са под въпрос - неговият у5 е Слънце в 4 дом (в знак на заточение), а той самият е представен от Марс в 12 дом в предретроградна фаза. Юпитер в 7 дом, представящ квезита, също няма особени достойнства.
В такъв смисъл, че квезита няма чувства?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2331 -: Януари 22, 2012, 01:33:29 am »
Не виждам в тоя хорар чувствата на квезита да са силно представени.
Теб те интересуват твоите чувства, така е зададен въпросът, но твоите сигнификатори са силни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2332 -: Януари 22, 2012, 01:36:08 am »
Мхм... те силни силни.. ама да вземат да се ориентират към приключване вече! аман  ;D
Благодаря ти!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2333 -: Януари 22, 2012, 10:09:59 am »
Интересува ме дали се изчерпаха чувствата ми към този човек, това ли е краят на влечението ми към него? Тоест освободих ли се от него? Назован е по име.
Може и малко странно да звучи въпроса, но не знаех по какъв друг начин да го задам.  :blink:

Интересно как се тълкува опозиция в 5/11дом между управителите ни в този случай...
Управителят на негов 5ти е в заточение в знака на упр. на мой 5ти. От там си мисля, че отговора клони към "Да" ...

Точно "НЕ" означава тази опозиция, според мен. негативните аспекти дават негативен отговор, оке повече, че луната пренася светлина между Марс и Венера. Опозицията ще стане точна в рамките на знаците, защото Марс тръгва ретро.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2334 -: Януари 22, 2012, 10:15:08 am »

Не, все още си му в триплицитета. Не е лудо увлечение или хлътване, но все още си във властта на навика да го обичаш. По-силна си, така че може и да ти мине постепенно. Той също е в твой триплицитет. И при него положението е подобно.

Между впрочем, ако наскоро си забърсала някой колега, може и той да е лечението. И от негова страна интересът към теб е силен и стабилен.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #2335 -: Януари 22, 2012, 10:25:53 am »

Не, все още си му в триплицитета. Не е лудо увлечение или хлътване, но все още си във властта на навика да го обичаш. По-силна си, така че може и да ти мине постепенно. Той също е в твой триплицитет. И при него положението е подобно.

Между впрочем, ако наскоро си забърсала някой колега, може и той да е лечението. И от негова страна интересът към теб е силен и стабилен.
Извинявам се за тъпия въпрос ,ама какво е това триплицитет и за кои планети важи в случая :blink:Искам да схвана нещо, само че не се получава :-[

« Отговор #2336 -: Януари 22, 2012, 10:56:57 am »
Аз използвам тази табличка http://www.skyscript.co.uk/essential_dignities.html за справка на терми и фасове. Има и за триплицитите.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #2337 -: Януари 22, 2012, 11:02:47 am »
Аз използвам тази табличка http://www.skyscript.co.uk/essential_dignities.html за справка на терми и фасове. Има и за триплицитите.
Благодаря ти Мирабела  :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2338 -: Януари 22, 2012, 09:58:10 pm »
Благодаря ви момичета!
Цитат
Точно "НЕ" означава тази опозиция, според мен. негативните аспекти дават негативен отговор, оке повече, че луната пренася светлина между Марс и Венера. Опозицията ще стане точна в рамките на знаците, защото Марс тръгва ретро.
Ами поне да съм наясно. А на мен ми се струваше, че вече е към края..
Стела, а как се тълкува това, че Луната пренася светлина между управителите в този случай?
Цитат

Мдам, може би си права, навика ме държи още. Само не знам за какъв колега говориш...  :unsure: И чий интерес към мен е стабилен?
« Последна редакция: Януари 23, 2012, 12:44:58 am от Freya »

« Отговор #2339 -: Януари 23, 2012, 07:34:55 am »
Добро утро, отдавна умувам над този въпрос и ще съм много благодарна да погледнете хорара .Ще заминем ли в Кипър със съпруга ми и детето ни?
Общо взето аз много искам за да можем да си купим жилище и за да може да го изплатим за няколко години,но мъжът ми не е особено ентусиазиран.
Благодаря ви предварително  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.