Благодаря ти, Stella . :88: Може ли само последно едно въпросче...т.е какво означаваше това " /освен, ако последната не е сигнификатор на единия от двама ви/ "
Момичета, качвам един хорар. Моля, да кажете нещо по него. Въпросът е: "Ще възобновим ли любовната си връзка с Х.?
Благодаря ви, Дия е Стела. Ще дам обратна връзка. То стажа е само 4 дни, но пак е нещо, ако стане изобщо
Цитат на: Mia21 в Февруари 01, 2012, 09:13:38 pmМомичета, качвам един хорар. Моля, да кажете нещо по него. Въпросът е: "Ще възобновим ли любовната си връзка с Х.?кога отиде на 1 март, пък ти?
Нямаш грижи относно картата.
На среща ли отиваш, Мия? Ти не го обичаш, за какво ти е?
Преди няколко дни малко се посдърпахме и сега и той се е оттеглил и аз.
Мия, на него май хем му се иска, хем не му стиска. Нещо не му се излиза на светлина. Устройва го там в дванайстият ти дом и си тъпче на едно място. Ти обаче си се засилила към прожекторите (първият му дом). Да не си предявила претенции в тая насока?
Цитат на: Mia21 в Февруари 01, 2012, 09:41:19 pmПреди няколко дни малко се посдърпахме и сега и той се е оттеглил и аз.Добре де, сърдит ти е, много, но е тръгнал да се връща към теб. Ама то тук е същото като с всички днешни карти. Ти решаваш, ти си силната. Искаш ли го?
Мисля, че ще го вземеш. не само, че си силна - управляваш се от екзалтирана Венера в Риби, но и в знакът, в който се намира Сатурн, управителят на 9-тия ти дом-Венера има достойнства - намира се на трон. Мисля, че добре ще се представиш. горе главата и успех!
Либра, и двата ти управителя (Венера и Луната) са много силно поставени - екзалтирани. Но със сходящи квинкокси към У9 Сатурн (по Кох) не бих разчитала само на късмет. Изпитът е утре, така ли? Значи имаш време да прегледаш отново въпросите, по които не се чувстваш уверена. Успех и от мен!