Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207297 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2480 -: Февруари 01, 2012, 09:11:46 pm »
Благодаря ти, Stella . :88: :(
Може ли само последно едно въпросче...т.е какво означаваше това "   /освен, ако последната не е сигнификатор на единия от двама ви/ "

В случая луната не е сигнификатор на никой от двама ви, така че играе второстепенна роля като съ-управител на питащата. А това, че без курс в момента само потвърждава, че статусът ви се запазва такъв какъвто и бил преди задаването на въпроса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2481 -: Февруари 01, 2012, 09:13:38 pm »
Момичета, качвам един хорар. Моля, да кажете нещо по него. Въпросът е: "Ще възобновим ли любовната си връзка с Х.?

« Отговор #2482 -: Февруари 01, 2012, 09:21:36 pm »
Месеца си превъртяла малко напред... Ако Венера и Марс са управители на оста AC/DC, работата не изглежда да отива на добре. Но пък Луната може да е преминала вече в следващия знак, където ще има тригон със Слънцето.
« Последна редакция: Февруари 01, 2012, 09:26:12 pm от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #2483 -: Февруари 01, 2012, 09:21:54 pm »
Момичета, качвам един хорар. Моля, да кажете нещо по него. Въпросът е: "Ще възобновим ли любовната си връзка с Х.?

кога отиде на 1 март, пък ти?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2484 -: Февруари 01, 2012, 09:24:52 pm »
Благодаря ви, Дия е Стела. Ще дам обратна връзка. То стажа е само 4 дни, но пак е нещо, ако стане изобщо ;D
Дори не предполагах, че съществуват толкови кратки практики/стажове.

*

Divna

• 2478
« Отговор #2485 -: Февруари 01, 2012, 09:26:41 pm »

кога отиде на 1 март, пък ти?

;D Мия е пословична с хорарите си. Все нещо не е наред.  ;D Я Луна без курс, я Сатурн на ДЦ ... сега и с датата.  ;D

Мия, какво става бе момиче?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2486 -: Февруари 01, 2012, 09:30:09 pm »
Нещо ми дава бъг астрото и не мога да постоя картата правилно. Въпросът го зададох тази вечер в 22.07, Бургас. Може ли някой да я качи, аз не мога.

« Отговор #2487 -: Февруари 01, 2012, 09:31:40 pm »
Нямаш грижи относно картата.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2488 -: Февруари 01, 2012, 09:33:45 pm »
Нямаш грижи относно картата.

Мерси, мила! Не зная какво се случва при мен... ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2489 -: Февруари 01, 2012, 09:35:39 pm »
На среща ли отиваш, Мия?  ;D
Ти не го обичаш, за какво ти е?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #2490 -: Февруари 01, 2012, 09:36:23 pm »
На този етап отговорът е "не". :(

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2491 -: Февруари 01, 2012, 09:39:50 pm »
На среща ли отиваш, Мия?  ;D
Ти не го обичаш, за какво ти е?

Не, не отивам на среща. Просто нещата нещо заглъхнаха и се чудя какво става. Каква лоша карта се получи само... :blink:

« Отговор #2492 -: Февруари 01, 2012, 09:39:58 pm »
И аз така го виждам (като отрицателен отговор) заради опозицията Венера/Марс. Все пак това са главните сигнификатори. Мисля си положителните аспекти на Луната с Меркурий и Слънце каква роля биха могли да изиграят. Може би ще възстановите комуникацията или ще затоплите приятелските взаимоотношения.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2493 -: Февруари 01, 2012, 09:41:19 pm »
Преди няколко дни малко се посдърпахме и сега и той се е оттеглил и аз.

« Отговор #2494 -: Февруари 01, 2012, 09:43:49 pm »
Сдърпването от преди няколко дни се вписва в картата - разходяща квадратура на управителите на 3-тите ви домове.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2495 -: Февруари 01, 2012, 10:00:01 pm »

Добре де, сърдит ти е, много, но е тръгнал да се връща към теб. Ама то тук е същото като с всички днешни карти. Ти решаваш, ти си силната. Искаш ли го?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Divna

• 2478
« Отговор #2496 -: Февруари 01, 2012, 10:07:33 pm »
Мия, на него май хем му се иска, хем не му стиска. Нещо не му се излиза на светлина. Устройва го там в дванайстият ти дом и си тъпче на едно място. Ти обаче си се засилила към прожекторите (първият му дом).
Да не си предявила претенции в тая насока?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2497 -: Февруари 02, 2012, 06:29:59 am »
Мия, на него май хем му се иска, хем не му стиска. Нещо не му се излиза на светлина. Устройва го там в дванайстият ти дом и си тъпче на едно място. Ти обаче си се засилила към прожекторите (първият му дом).
Да не си предявила претенции в тая насока?

Претенции официално не съм предявила, но вътрешно ме дразнят определени неща и реших да се отдръпна.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2498 -: Февруари 02, 2012, 06:31:33 am »

Добре де, сърдит ти е, много, но е тръгнал да се връща към теб. Ама то тук е същото като с всички днешни карти. Ти решаваш, ти си силната. Искаш ли го?

В момента не съм много сигурна и аз какво точно искам. По-скоро да.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #2499 -: Февруари 02, 2012, 11:11:15 am »
Мисля, че ще го вземеш. не само, че си силна - управляваш се от екзалтирана Венера в Риби, но и в знакът, в който се намира Сатурн, управителят на 9-тия ти дом-Венера има достойнства - намира се на трон. Мисля, че добре ще се представиш. горе главата и успех!

Либра, и двата ти управителя (Венера и Луната) са много силно поставени - екзалтирани. Но със сходящи квинкокси към У9 Сатурн (по Кох) не бих разчитала само на късмет. Изпитът е утре, така ли? Значи имаш време да прегледаш отново въпросите, по които не се чувстваш уверена. Успех и от мен!

Благодаря за отговорите! :blink: Изпитът мина, но оценката ще разбера по-късно. Мирабела, беше права за късмета, бяха две теми -  1та я знаех идеално, но втората не толкова добре, все пак писах и по нея, та със сигурност съм го взела...и утре се прибирам вкъщи!  :bedtime2:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)