Ще се видя ли с Краси на 15.02.? Ще му допадна ли?

Според моите повърхностни знания
- аз се управлявам от Луната, тъй като АСЦ е в Рак, а няма планетки в 1 дом
. Той трябва да се управлява от Плутон
, който е в 7 дом, но негов управител е Сатурн ..нали :Р ? Луната е в секстил с Плутон :unsure: , а Сатурн е в съвпад с Луната (малко по-широк
) и са близичко, значиии...ще се видим
Как е, на прав път ли съм? :rolleyes:
Ти нали вече му допадаш - щом те кани на среща.

Права си в разпределението на сигнификаторите - ти си представена от Луната, той - от Сатурн. Но съвпадът между тях е вече разходящ (а и Луната е в следващия знак). Разходящите аспекти се отнасят до минали събития, а ти питаш за бъдещо. Това че управителите ви излизат от съвпад, може да е потвърждение за уговорката, която сте си направили. В 5-тия ти дом - подхожда добре за романтична уговорка.
Няма начин да не обърна внимание на следните неща:
1. Градусът на АС спада към ранните.
2. Сатурн е управител на DC и е ретрограден - някои астролози считат това за признак на нерадикалност. Аз не съм такъв хардлайнер. Но пък какво ли разбирам аз.

3. Луната не е в добра форма - на Виа Комбуста (изгорения път) е и освен това е в знака си на падение. Една наша съфорумка, Аурора, правилно е забелязала, че хорарите с такава Луна могат да бъдат непредвидими. Друга интепретация на това положение на Луната би могла да бъде, че кверентът е доста притеснен и несигурен.
Между управителите на 3-тите ви домове - Слънце и Сатурн предстои тригон. Би трябвало да се осъществи контакт помежду ви. Но управителите ви не проявяват силен интерес един към друг. Той е екзалтиран и регрограден Сатурн в знак, в който Луната няма есенциални достойнства. Ти си Луна в падение в знак, в който Сатурн не е специално добре поставен. Освен това Луната ще направи квадрат със Слънцето. Засега не изглежда, че от тази среща ще се развие нещо по-значително. Може би ти се пристрастяваш твърде бързо към него (скорпионска Луна в апликиращ секстил с Плутон в неговия 1-ви дом, както ти спомена), а той е способен да се отдръпне във всеки един момент (ретрограден У1 Сатурн и У5 Марс). Но не изглежда да има лъжливи намерения към теб, напротив - Сатурн е екзалтиран. Недей да се подценяваш. Засега си в синхрон със страстната му нагласа (Луна в Скорпион, Плутон в негов 1-ви дом). Успех и приятно изкарване на Св. Валентин! :wub: