Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206661 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2700 -: Февруари 20, 2012, 10:21:18 am »
Много ти благодаря! Това с принцесата особено ми хареса.  ;D А квинконкс същото ли е като биквинтил? Аз оттук ги гледам: http://en.wikipedia.org/wiki/Astrological_aspect#Minor_aspects и видях само биквинтил Луна-Марс и секстил Луна-Венера. Прикачам и долната част от картата с аспектите, че първият път не се събра.

« Отговор #2701 -: Февруари 20, 2012, 10:33:10 am »
Да, различни аспекти са. И биквинтил, и квинкокс традиционно се броят за минорни аспекти, които се ползват в наталната, предиктивната, партньорската и др. астрологии, но в хорарната рядко съм виждала да им обръщат внимание. Но квинкокса някои астролози го причисляват към мажорните аспекти. Затова се чудя дали да участва в тълкуването на хорар или не.
То, толкова много минорни аспекти има, че едва ли не всеки две планети са в аспект. Не знам от астрология, за да дам адекватна оценка. Затова гледам само мажорните.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2702 -: Февруари 20, 2012, 10:37:07 am »
Ясно. Благодаря.  :blink:

« Отговор #2703 -: Февруари 20, 2012, 11:43:13 am »
Момичетa ще съм благодарна да ми отговорите "Ще си купим ли апартамент?"
« Последна редакция: Февруари 20, 2012, 03:02:09 pm от valiastankova »
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2704 -: Февруари 20, 2012, 02:14:13 pm »
Момичета много моля да ми отговорите "Ще си купим ли апартамент?"
То всъщност техните подхвърлили нещо за апартамент,ама не са говорили нищо сериозно,а те са такива,че все подхвърлят и нещо ме съмнява да направят нещо.До сега като са подхвърляли нещо не са си го изпълнявали та затова

Не мога да отговоря на този въпрос. Ще си купим ли апартамент, ама с парите на техните...Някак си прекалено е объркано. Съжалявам.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2705 -: Февруари 20, 2012, 02:19:08 pm »
Момичета много моля да ми отговорите "Ще си купим ли апартамент?"
То всъщност техните подхвърлили нещо за апартамент,ама не са говорили нищо сериозно,а те са такива,че все подхвърлят и нещо ме съмнява да направят нещо.До сега като са подхвърляли нещо не са си го изпълнявали та затова

Не мога да отговоря на този въпрос. Ще си купим ли апартамент, ама с парите на техните...Някак си прекалено е объркано. Съжалявам.

Няма проблем,парите ще ги делим по-равно,няма само те да го купуват,но няма проблем  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #2706 -: Февруари 20, 2012, 10:28:50 pm »
Дами, благодаря ви  :blink: :blink: :blink:

« Отговор #2707 -: Февруари 20, 2012, 10:34:25 pm »
Здравейте
ще се радвам да ми отговорите
бременна ли е М?
Приятелка ми е ,но не партньорка в живота
благодаря

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2708 -: Февруари 20, 2012, 10:37:59 pm »
Струва ми се, че не.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2709 -: Февруари 20, 2012, 11:08:10 pm »
Аууу, много нерадикална карта. Дори и като за мен, която не спазвам правилата. Много ранен градус на АС + АС на изгорения път + ретрограден Сатурн на АС. Три в едно. Приятелка ти е, но не партньорка, но тъй като е назована по име, би трябвало да я разглеждаме по 7-ми дом. Друг вариант е по 11-ти. По 7-ми дом не е бременна - заточени управители на неин 1-ви и 5-ти дом без връзка помежду си. Обаче по 11-ти ми изглежда бременна.

Ако ретрограден Сатурн на АС унищожава въпроса (както казват колегите от руските форуми), значи не би трябвало да е бременна. Но ако Сатурн на АС представлява огромните тревоги на питащия и нищо повече...

Не знам. Не мога да отговоря. Съжалявам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2710 -: Февруари 20, 2012, 11:13:38 pm »
Пък аз гледах по 11ти и ми се стори, че не е.
Но да видим какъв ще е крайният резултат при тази не много "надеждна" карта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2711 -: Февруари 20, 2012, 11:18:04 pm »
като се чуе-ще върна обратна връзка
лека вечер и благодаря за съдействието

« Отговор #2712 -: Февруари 23, 2012, 01:06:24 pm »
Явявам се на кръг в олимпиада по счетоводство в събота и преди малко питах дали ще се класирам за следващия кръг, т.е. дали ще се представя достатъчно добре в събота
Ето снимка от зет-а
http://store.picbg.net/pubpic/C7/13/11597594c362c713.png

*

Stella

• 7765
« Отговор #2713 -: Февруари 23, 2012, 02:11:37 pm »
Явявам се на кръг в олимпиада по счетоводство в събота и преди малко питах дали ще се класирам за следващия кръг, т.е. дали ще се представя достатъчно добре в събота
Ето снимка от зет-а
http://store.picbg.net/pubpic/C7/13/11597594c362c713.png

Луната, която те управлява тебе е без курс, но последния и аспект е бил опозиция с Марс, който съуправлява комисията (ако последната я гледаме по 10-ти дом, не знам). Въздържам се от коментар при луна без курс.
Твоите противници са добре поставени - Сатурн в екзалтация във Везни.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2714 -: Февруари 23, 2012, 02:18:07 pm »
Моля Ви, погледнете още веднъж:"Дъщеря ми ще бъде ли одобрена за студентска бригада в чужбина?"
Яви се на следващ тур и чакаме отговор след 2 седмици. Поне тя или приятеля и трябва да заминат, а по възможност и двамата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2715 -: Февруари 23, 2012, 02:25:32 pm »
Знам, че луната е без курс, обаче тя - Юпитер (У5) и нейния У9 - Слънце правят секстил помежду си. Още повече сходящият аспект на Слънцето с Юпитер е аспект за материално благополучие за всички начинания, които предприемаме в мунданен план. Как мислите?

*

Papy

• 4343
« Отговор #2716 -: Февруари 23, 2012, 02:45:27 pm »
Отдавна не съм се занимавала с хорарна, но според мен имат шанс
Очакванията със самата бригада като резултат няма да са оправдани

« Отговор #2717 -: Февруари 23, 2012, 03:21:44 pm »
И аз мисля като теб, Стела. Щом вече се е явила на интервюто, решението по нейния въпрос вече може да е взето. Така че липсата на курс на Луната може да показва само липса на информация по въпроса, т.е. забавяне на получаване на отговора. И управителят на 3-тия й дом е ретрограден. Тъй като управителят на приятеля й се намира заточен в знака на нейния управител, мисля, че неговото заминаване изцяло зависи от нейното. Надявам се секстилът Слънце/Юпитер да сработи в нейна полза, а тогава би било и в негова (ако правилно тълкувам картата).

*

Stella

• 7765
« Отговор #2718 -: Февруари 23, 2012, 04:03:54 pm »
Благодаря ви момичета. Дано да стане, че те много се надяват, а и аз-също. Ще дам обратна връзка по картата. ;)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2719 -: Февруари 24, 2012, 12:16:28 pm »
Здравейте момичета! Помогнете ми да разгадая този хорар?  :blink:
Въпроса е дали да подновя контактите си с Х. и дали той очаква от мен да направя крачка..

Мисля, че мога да пренеса Луната в следващия градус, тъй като има само 5мин до тогава.. и в такъв случай не е без курс.
Между управителите ни Сатурн и Луна предстои опозиция... тоест възможно е да има някакво развитие по въпроса, но едва ли ще е с положителна нотка..
Управителя на негов 3ти дом се намира в моя трети.. и в знак където моя е на трон.. това значи ли че примерно той изпитва по-голяма нужда от тази комуникация в случая... и че може би очаква действие от моя страна? Обратно обаче, Венера е в падение в Дева, където е моя сигнификатор.. който на всичкото отгоре е и ретрограден... май аз не съм склонна да предприемам действия и съм песимистично настроена спрямо комуникация с него.
На Луната й предстои съвпад с упр. на негов 3ти.. дали това не говори за предстояща комуникация?
Последния аспект на Луната е опозиция с моя сигн... хммм... а квадрата на Луна с Плутон в 12ти дом сигурно говори за пречки?
Какво мислите?  :blink: