Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205976 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2740 -: Февруари 26, 2012, 02:05:44 am »
Цитат
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=lnifilegE8knP-u1325531153;lang=e;gm=a1;btyp=2;mth=gw;sday=17;smon=2;syr=2012;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;ast=&nhor=1&nho2=2
Здравеи Стела,преди време пусках хорар с въпроса-Дали съпруга ми ще доиде в чужбина.Тогава не можеше да се даде точен отговор.Сега пускам нов.Моля те да го погледнеш ако имаш възможност.Много е важно-мина много време откакто се мъчим да стане-ама нещата все не се получават.Много благодаря.

« Отговор #2741 -: Февруари 26, 2012, 10:48:30 am »
Харесах си страхотно котенце от една обява. Не знам обаче, дали жената вече не го е дала, а по това време, няма как да звънна  ;D Въпросът ми е - Ще взема ли котето? Още утре ще дам обратна връзка.

Луната не подкрепя с положителен аспект - предстои й само една опозиция със Сатурн на К12. Ти се управляваш от Марс. Но за котето кой дом е най-подходящ? В момента на задаването на въпроса, котето все още не е твое, т.е. 6-ти (или 5-ти - понякога го използват за дом. любимци) дом не изглежда да пасва съвсем. Котето е чужда собственост все още, значи може би по-добре му подхожда 12-ти дом (6-ти от 7-ми). Така управител на котето също е Марс. Марс се намира в 10-ти дом, т.е. 4-ти от 7-ми - може би все още е в дома на жената от обявата (а и е ретрограден - може би е върнат там, предишни купувачи може да са се отказали го взимат). Липсва връзка между твоя У6 и нейния У6, както и връзка между управителите на 1-вите ви домове. А между управителите на 3-тите ви домове (Сатурн и Луна) предстои опозиция по оста 6/12. Май няма да се договорите за котето. Единствената положителна връзка, която виждам в момента, е сходящ тиргон между Марс (котето) и управителя на 4-тия ти дом (дома ти) Юпитер.

Ако за котето използваме твоя 6-ти дом, тогава ми изглежда по-категорично "не". Липсва хармонична връзка между У6 Венера и твоя управител Марс. Марс е в знака на падение на Венера. Също липсва и аспект между Венера и У4 Юпитер.

Извинявай, не съм във форма тази сутрин, обаче ми е интересно. Дано стане работата!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2742 -: Февруари 26, 2012, 10:50:28 am »
Благодаря, момичета! :wub:

« Отговор #2743 -: Февруари 26, 2012, 10:54:41 am »
Цитат
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=lnifilegE8knP-u1325531153;lang=e;gm=a1;btyp=2;mth=gw;sday=17;smon=2;syr=2012;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;ast=&nhor=1&nho2=2
Здравеи Стела,преди време пусках хорар с въпроса-Дали съпруга ми ще доиде в чужбина.Тогава не можеше да се даде точен отговор.Сега пускам нов.Моля те да го погледнеш ако имаш възможност.Много е важно-мина много време откакто се мъчим да стане-ама нещата все не се получават.Много благодаря.

Сложила си линк към наталната си карта. Поне като кликна върху линка от поста ти, това излиза. Ако искаш да си защитиш личните данни, запази картинката с хорара на компютъра си и я прикачи тук от допълнителните опции под полето за писане в постове.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2744 -: Февруари 26, 2012, 10:55:45 am »
Харесах си страхотно котенце от една обява. Не знам обаче, дали жената вече не го е дала, а по това време, няма как да звънна  ;D Въпросът ми е - Ще взема ли котето? Още утре ще дам обратна връзка.
И на мен ще ми е интересно какво ще стане. Гледам котето по 6-тия ти дом. Няма връзка м/у упр. ви ...а и този ретро марс .. Обаче в 6-ти дом е юпитер, който е в тригон с втория ти упр. плутон. Дали ще проработи този аспект...това искам да проверя. Но като цяло ми се струва, че отговора на въпроса е НЕ.

ако все пак вземеш котето ще го отдам на тригона м/у юпитер и плутон...
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #2745 -: Февруари 26, 2012, 12:11:01 pm »
Извинете-сега мисля че е наред картата.Моля за мнението ви.
« Последна редакция: Февруари 27, 2012, 05:37:04 pm от verena »

« Отговор #2746 -: Февруари 26, 2012, 12:19:20 pm »
Пак имаме достъп до данните ти  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2747 -: Февруари 26, 2012, 12:26:50 pm »

Аз не виждам ясни указания за заминаване зад граница в тази карта.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2748 -: Февруари 26, 2012, 01:19:37 pm »
Ще приключат ли без проблем отношенията ми с лицето Х (по име е назовано), качвам картата, за мен отоговрът  е НЕ, но искам да чуя и други мнения, ако имате желание, разбира се.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2749 -: Февруари 26, 2012, 01:31:25 pm »

Луната не подкрепя с положителен аспект - предстои й само една опозиция със Сатурн на К12. Ти се управляваш от Марс. Но за котето кой дом е най-подходящ? В момента на задаването на въпроса, котето все още не е твое, т.е. 6-ти (или 5-ти - понякога го използват за дом. любимци) дом не изглежда да пасва съвсем. Котето е чужда собственост все още, значи може би по-добре му подхожда 12-ти дом (6-ти от 7-ми). Така управител на котето също е Марс. Марс се намира в 10-ти дом, т.е. 4-ти от 7-ми - може би все още е в дома на жената от обявата (а и е ретрограден - може би е върнат там, предишни купувачи може да са се отказали го взимат). Липсва връзка между твоя У6 и нейния У6, както и връзка между управителите на 1-вите ви домове. А между управителите на 3-тите ви домове (Сатурн и Луна) предстои опозиция по оста 6/12. Май няма да се договорите за котето. Единствената положителна връзка, която виждам в момента, е сходящ тиргон между Марс (котето) и управителя на 4-тия ти дом (дома ти) Юпитер.

Ако за котето използваме твоя 6-ти дом, тогава ми изглежда по-категорично "не". Липсва хармонична връзка между У6 Венера и твоя управител Марс. Марс е в знака на падение на Венера. Също липсва и аспект между Венера и У4 Юпитер.

Извинявай, не съм във форма тази сутрин, обаче ми е интересно. Дано стане работата!
Благодаря, Мирабела! Май ще се окажеш права за пореден път - звъня, но жената не си вдига телефона  :( Обявата е пусната вчера, направо не мога да повярвам...
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2750 -: Февруари 26, 2012, 02:32:21 pm »
Изглеждаш ми права, Изи. Сходяща опозиция по оста 4/10 на края на отношенията. Липсва аспект между управителите на 3-тите ви домове. Бихте могли да приключите взаимоотношения си, но едва ли ще бъде безпроблемно. По-скоро изглежда да е бурно. Твоят управител Луната се намира в знака на падение на Сатурн, т.е. не изглежда да имаш добро мнение за Х., може да си й/му сърдита или разочарована от нея/него. Картите на Х. могат да бъдат по-силни от твоите (Сатурн е екзалтиран), а ти може да се палиш прекалено бързо (Луна в Овен). Успех! :wub:

« Отговор #2751 -: Февруари 26, 2012, 04:15:39 pm »
Здравейте, спешно моля за отговор по тази карта.
Вчера на западната стена в стаята и кухнята избиха огромни мокри петна, днес от целите стени се стича вода. Аварията със сигурност идва от съседната къща която е залепена до нашата, но проблема е, че там никой не живее :( ! Въпроса ми е как ще се развият нещата, ще продължи ли наводнението ? Какви ще са последствията ? Дали ще успеем да се свържем с последните наематели въпреки, че днес два пъти ми затвориха телефона ?
Дали ВиК ще се справят със ситуацията или ще трябва да се обърнем към някой друг ?
Извинявам се, че задавам толкова много въпроси, но положението е наистина БЕДСТВЕНО :( !

*

Stella

• 7765
« Отговор #2752 -: Февруари 26, 2012, 04:28:49 pm »
Ще приключат ли без проблем отношенията ми с лицето Х (по име е назовано), качвам картата, за мен отоговрът  е НЕ, но искам да чуя и други мнения, ако имате желание, разбира се.

НЕ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2753 -: Февруари 26, 2012, 04:31:19 pm »
така и предположиш, а фактът, че моят сигнификатор е в съвпад с У 4 (края), означава ли, че все пак нещата ще приключат, макар и с проблем?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Stella

• 7765
« Отговор #2754 -: Февруари 26, 2012, 04:56:14 pm »
така и предположиш, а фактът, че моят сигнификатор е в съвпад с У 4 (края), означава ли, че все пак нещата ще приключат, макар и с проблем?

Това си е показател, че искаш да поставиш край.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2755 -: Февруари 26, 2012, 04:57:20 pm »
Здравейте, спешно моля за отговор по тази карта.
Вчера на западната стена в стаята и кухнята избиха огромни мокри петна, днес от целите стени се стича вода. Аварията със сигурност идва от съседната къща която е залепена до нашата, но проблема е, че там никой не живее :( ! Въпроса ми е как ще се развият нещата, ще продължи ли наводнението ? Какви ще са последствията ? Дали ще успеем да се свържем с последните наематели въпреки, че днес два пъти ми затвориха телефона ?
Дали ВиК ще се справят със ситуацията или ще трябва да се обърнем към някой друг ?
Извинявам се, че задавам толкова много въпроси, но положението е наистина БЕДСТВЕНО :( !

Отговорът е НЕ, няма да се разберете скоро. Но поне има малък шанс - Луната клони към съвпад с Юпитер - законът е на ваша страна.

« Отговор #2756 -: Февруари 26, 2012, 07:53:16 pm »
ще си намери ли работа С.?става въпрос за много отчаян човек-без работа ,с огромен дълг към банка,без собствено жилище/вече го гонят/ и приятелката му го напуска .Иска да се самоубива.Аз като гледам хорара мисля,че скоро шюще си намери работа - може и в чужбина.Вие какво мислите?

« Отговор #2757 -: Февруари 27, 2012, 06:40:13 am »
Стела, само един въпрос имам за хорара на наталиа.Гледат се управителя на 7 дом,защото е назован по име и управителя на негов 10 от 7 дом нали ?  :-\
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2758 -: Февруари 27, 2012, 08:53:16 am »
Аз лично не съм сигурна-с може да е съсед (3), приятел (11), роднина на съпруга (9)?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2759 -: Февруари 27, 2012, 09:47:06 am »
Въпроса е ще си намери ли работа С. , а не съседа ми , братовчеда ми и т.н. Следователно го гледаме по 7-ми дом.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг