Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205220 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2780 -: Февруари 27, 2012, 06:28:17 pm »
Щях да пускам хорар дали ще ми изчистят бързо вируса, за който алармира тази сутрин антивирусната програма, но се оказа, че вирус няма, фалшива тревога.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2781 -: Февруари 27, 2012, 06:29:49 pm »
Хехе-ама как те надуши стела :)

Само да кажа, че става дума за наем на имот и за финанови предложения от наемател към хазяин. Така както беше зададен първоначално въпроса, може да въведе в заблуждение. Лично аз си помислих за край на интимна връзка. Затова задавайте възможно най-конкретни въпроси.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2782 -: Февруари 27, 2012, 06:34:23 pm »
Мирабела, извинявай, но как да разбирам, че не се очаква развитие, ние в момента не поддържаме отношения, той отказва да отговаря на съобщенията и обажданията ми...  :'( Другият въпрос приятелката ми ме помоли да го задам от трето лице, т.е. от мен за нея, тъй като тя не може лично...

Тя може да няма възможност да постне въпроса си във форума, но може да го зададе сама, а ти да поставиш картата й. Предполагам, че това е станало. Тя е задала въпроса, а ти си направила картата. Ти ли зададе въпроса или тя го е задала на теб?

Липса на развитие си е липса на развитие. Не знам как по друг начин да го обясня. Ако картата отразява реалността, не виждам в нея той да прояви активност за пероида на действие на картата (до 3 или някъде го дават до 6 месеца).

*

Stella

• 7765
« Отговор #2783 -: Февруари 27, 2012, 06:38:23 pm »
По съвет на Стела преформулирам въпроса: Ще се съгласии си Х с моето финансово предложение?

Много я уважаваш твоята хазяйка. Нейният сигнификатор е на трон в знака, в който се намира твоя управител. Ами, всичко зависи от нея - ти си и в ръцете, а управителят на твоя 2-ри дом е също в 7-ми. Значи движение на парични средства от теб към нея ще има. То, може да и се стори малко, понеже Меркурий е в заточение, обаче може и да се съгласи, тъй като луната излиза от съвпад с Юпитер.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2784 -: Февруари 27, 2012, 06:42:42 pm »
Мирабела, извинявай, но как да разбирам, че не се очаква развитие, ние в момента не поддържаме отношения, той отказва да отговаря на съобщенията и обажданията ми...  :'( Другият въпрос приятелката ми ме помоли да го задам от трето лице, т.е. от мен за нея, тъй като тя не може лично...

Тя може да няма възможност да постне въпроса си във форума, но може да го зададе сама, а ти да поставиш картата й. Предполагам, че това е станало. Тя е задала въпроса, а ти си направила картата. Ти ли зададе въпроса или тя го е задала на теб?

Липса на развитие си е липса на развитие. Не знам как по друг начин да го обясня. Ако картата отразява реалността, не виждам в нея той да прояви активност за пероида на действие на картата (до 3 или някъде го дават до 6 месеца).

Ако трябва да бъда точно тя ми го изпрати на sms, точно по начина по който съм го написала. Мирабела, тъй като явно в момента не мога да разсъждавам трезво, това може ли да означава, че в периода на картата може и въобще да не потърси?

*

Papy

• 4343
« Отговор #2785 -: Февруари 27, 2012, 06:54:55 pm »
Аз пак да питам, примерно при въпрос "Ще започна ли работа" се падне така,че управител на ац и на 10 дом е все Меркурий как се процедира,взима се Луната за сигнифактор на питащия или ? :-\

Ако ти е интересна хорарната астрология, има доста теми, които може да са ти полезни.
Ей тук намерих една практическа:
http://astrosite.org/forum/index.php?topic=5707.0
Благодаря ти,четох 1-2 теми,но не откривам отговора на въпроса си ;)

сега като каза и аз не намерих такава тема, но да- луната винаги е и питащия ( и развоя/предисторията/изхода), така че според мен можеш да я използваш

« Отговор #2786 -: Февруари 27, 2012, 06:57:41 pm »
Защо ме караш да ти слагам още сол в раната. :'( Луната клони към тригон с неговия У3 ретро Марс. Управителят му Сатурн се намира в 3-тия ти дом. Възможно е и да отговори на съобщенията ти (със закъснение заради ретградността на Сатурн и Марс), но не мисля, че това ще промени нещо помежду ви.

Приятелката ти, която задава въпроса, се управлява от Луната. Въпросният мъж се управлява от Сатурн. Няма аспект между двете планети. Липсва и аспект между управителите на 3-тите им домове на комуникацията. По-скоро "не".

Дано греша и за двата хорара!

« Отговор #2787 -: Февруари 27, 2012, 07:10:55 pm »
Защо ме караш да ти слагам още сол в раната. :'( Луната клони към тригон с неговия У3 ретро Марс. Управителят му Сатурн се намира в 3-тия ти дом. Възможно е и да отговори на съобщенията ти (със закъснение заради ретградността на Сатурн и Марс), но не мисля, че това ще промени нещо помежду ви.

Приятелката ти, която задава въпроса, се управлява от Луната. Въпросният мъж се управлява от Сатурн. Няма аспект между двете планети. Липсва и аспект между управителите на 3-тите им домове на комуникацията. По-скоро "не".

Дано греша и за двата хорара!

Мирабела, моля те, не се притеснявай. Аз благодаря много за времето, което отделяш на въпросите ни и ти тълкуваш това което виждаш. Да ти призная предпочитам да знам истината, каквото и да ми донесе това, отколкото да живея в напразни илюзии и мечти, което още повече боли, тъй че може би трябва да се простя с тези взаимоотношения...

« Отговор #2788 -: Февруари 27, 2012, 08:07:09 pm »
ще си намери ли работа С.?става въпрос за много отчаян човек-без работа ,с огромен дълг към банка,без собствено жилище/вече го гонят/ и приятелката му го напуска .Иска да се самоубива.Аз като гледам хорара мисля,че скоро шюще си намери работа - може и в чужбина.Вие какво мислите?
Само пояснявам - това е бившия приятел на братовчедка ми :blink:затова го сложих в 7 дом /не сме толкова близки/.Гледам 7 и 10 от 7 ,гледам и 9 от 7 /има подадени документи за чужбина/,но сега е напълно отчаян и иска да умира.Става въпрос за 50 годишен човек.........затова се притеснявам.Някой има ли мнение за хорара?

*

dobic

• 19
« Отговор #2789 -: Февруари 28, 2012, 08:06:25 am »
Добър ден ,
Надявам се да ви остане малко време и за моя проблем: Ще успея ле да забременея скоро, до средата на годината /например /? :-[
Поздрави
И още нещо искам да попитам-от скоро се вълнувам от астрология, и ми направи впечатление, че СЛВ е на АС - как се тълкува това ?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2790 -: Февруари 28, 2012, 08:16:24 am »
Ще успея ле да забременея скоро, до средата на годината /например /? :-[
Аз мисля - ДА ;) Надявам се да не греша:)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #2791 -: Февруари 28, 2012, 10:17:47 am »
Пожелавам ти да грабнеш наградата и да й се насладиш после. Спомням си от предните ти постове, че имаш успех в такива начинания. ;)
Тази работа с гласуванията е като Евровизия - нагласена. Който има повече хора да гласуват за него, ще спечели.

Благодаря, Мирабела! Наясно съм с тези конкурси, участвала съм в доста, и наистина се превръщат в състезание, кой ще наспами повече души. Щом са такива правилата на играта, а наградата я искам ужасно много - приемам ги и ще играя. Обаче...конкуренцията не е от най-честните играчи, създават фалшиви профили и гласуват сами за себе си. Последните два дни агитирам като ненормална  :-X и събрах 700 гласа, обаче твърде рязко скочиха изведнъж и си мисля, че конкурентите са ми вкарали фалшиви гласове, за да ме дисквалифицират. :)Познати са ми вече всичките практики.

Мирабела, Стела, зададох въпроса още веднъж, тъй като има промяна - удължиха срока с цял месец  :'(.  :'(Това значи цял месец да се мъча да събирам гласове, за да не изоставам... Ще спечеля ли конкурса с награда пътуване до Лондон?

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #2792 -: Февруари 28, 2012, 12:33:37 pm »
Кажи поне къде да гласуваме. Тука всички от форума ще гласуваме за тебе. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #2793 -: Февруари 28, 2012, 12:37:35 pm »
Ти и петия ти дом се управлявате от една и съща планета. Обаче Меркурий, който те управлява тебе и наградата е слабо поставен. това ме навежда на мисълта, че всичко е опорочено от самото начало. Ти много надценяваш конкурентите си - те са на трон, в знака, в който се намира твоя сигнификатор. Не мога да дам категоричен отговор. За сега не си добре поставена. Давай линк да гласуваме! :blink:

« Отговор #2794 -: Февруари 28, 2012, 01:01:42 pm »
здравейте,дами давам връзка по хорар"Бременна ли е познатата ми М"
отговор-категорично" не е",оказахте се прави
хубав ден пожелавам

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #2795 -: Февруари 28, 2012, 01:08:55 pm »
Ти и петия ти дом се управлявате от една и съща планета. Обаче Меркурий, който те управлява тебе и наградата е слабо поставен. това ме навежда на мисълта, че всичко е опорочено от самото начало. Ти много надценяваш конкурентите си - те са на трон, в знака, в който се намира твоя сигнификатор. Не мога да дам категоричен отговор. За сега не си добре поставена. Давай линк да гласуваме! :blink:

Благодаря за отговора!  :wub: Сега съм на упражнения, като се прибера ще поставя линковете, а може ли да направя отделна тема, ако не прекалявам?  :rolleyes: Мерси много!
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2796 -: Февруари 28, 2012, 02:46:52 pm »
Е, ти си тръгнала, то се е видяло, ма какво правиш забутана в осми дом :-\? Някой друг ли те е повел или ще теглиш кредит за пътуването? По водЪ ли ще плаваш?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #2797 -: Февруари 28, 2012, 03:06:31 pm »
Леле, Грейс, Какъв е този чаршаф, дето си го качила тука?
Не мога да го обхвана.  Какво ще правим без теб, като заминеш?:72:

*

Grace

• 2257
« Отговор #2798 -: Февруари 28, 2012, 03:21:44 pm »
Е, ти си тръгнала, то се е видяло, ма какво правиш забутана в осми дом :-\? Някой друг ли те е повел или ще теглиш кредит за пътуването? По водЪ ли ще плаваш?

;D по самолет, но край вода  ;D и не е по кредит.
казвайте, де... :P

толкоз мога с прикачването, сори  :P кажи сега по въпроса..
пък и идеята е да не се затрия, а да се върна... ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #2799 -: Февруари 28, 2012, 03:38:08 pm »

;D по самолет, но край вода  ;D и не е по кредит.
казвайте, де... :P

толкоз мога с прикачването, сори  :P кажи сега по въпроса..
пък и идеята е да не се затрия, а да се върна... ;D

Аз си тръгвам сега от работа и като се прибера, ще ти погледна картата по-обстойно.
Но от първи път, не виждам пътуване - Луната е в 10-ти дом, а Слънцето в 8-ми. Странно!