Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207803 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2840 -: Март 01, 2012, 08:27:04 pm »
Stella Благодаря! Има светлина в тунела  :blink:  "Смислена" - която да има развитие и да е удовлетворяваща и за двамата.Тепърва навлизам в дълбините на астрологията се опитах да направя синастрия и открих много интересни неща!!!

« Отговор #2841 -: Март 01, 2012, 08:32:43 pm »
от типа на: това което харесвам и търся в един мъж и това което, по същите показатели, харесва и търси той, го имам аз.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2842 -: Март 01, 2012, 08:39:54 pm »
от типа на: това което харесвам и търся в един мъж и това което, по същите показатели, харесва и търси той, го имам аз.

да, обаче в хорарната астрология се задават конкретни въпроси. не така абстрактни.
например "Ще имаме ли връзка?" Пък дали ще е смислена, е отделен въпрос.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2843 -: Март 01, 2012, 08:43:37 pm »
Ще го имам в предвид  :blink: За следващия въпрос , благодаря!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2844 -: Март 01, 2012, 09:16:53 pm »
Моля ви се пратете ми един Зет 7 Гео, че моята програма се скапа.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2845 -: Март 01, 2012, 09:59:57 pm »
Честита Баба Марта :blink:,
отдавна ви чета,и ще ми е приятно да дадете мнение по хорара ми
"ще прерастнат ли отношенията ни с Т. във връзка"

искам да уточня,че става въпрос за неангажираща връзка-не съм наясно дали има значение за хорарната астрология,затова го споменавам.Въпросният ми каза в прав текст ,че е силно привлечен от мен,но не само сексуално а и на интелектуално ниво,а и аз така,но после се сепна и се затри... ;D..та се пресрамих да задам въпроса :P..

*

Stella

• 7765
« Отговор #2846 -: Март 01, 2012, 10:02:46 pm »
Честита Баба Марта :blink:,
отдавна ви чета,и ще ми е приятно да дадете мнение по хорара ми
"ще прерастнат ли отношенията ни с Т. във връзка"

искам да уточня,че става въпрос за неангажираща връзка-не съм наясно дали има значение за хорарната астрология,затова го споменавам.Въпросният ми каза в прав текст ,че е силно привлечен от мен,но не само сексуално а и на интелектуално ниво,а и аз така,но после се сепна и се затри... ;D..та се пресрамих да задам въпроса :P..

картата е нерадикална - Асцендентът  е на 0 градуса, освен това е на изгорения път на Слънцето. По-добре да не я разглеждаме. Изчакай промяна в обстоятелствата и задай отново въпроса. Ако такава междувременно не се случи, същият въпрос може да бъде зададен поне след месец.

« Отговор #2847 -: Март 01, 2012, 10:34:44 pm »
благодаря Стела,
 ако "виждахме" всичко нямаше да е интересно ,пък и хвърлих си едно Таро,и там мълчание и търпение излизат 
хубава вечер,пак ще се възползвам след време,ако нямате против

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2848 -: Март 02, 2012, 12:33:07 pm »
Питах дали ще започна желана работа/кариера скоро и... пак не виждам аспект аз, има ли надежда според вас?  :'( Чудя се дали да не питам дали ще ми се подобри материалното положение, знам ли.. Може да спечеля от лотарията, ако работа/кариера не се задава.  :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #2849 -: Март 02, 2012, 12:51:36 pm »
Питах дали ще започна желана работа/кариера скоро и... пак не виждам аспект аз, има ли надежда според вас?  :'( Чудя се дали да не питам дали ще ми се подобри материалното положение, знам ли.. Може да спечеля от лотарията, ако работа/кариера не се задава.  :-\

И работата и кариерата, все са по Юпитер в тази карта.
Няма връзка между Юпитер и луната - Ти.
Обаче луната прави сходящ тригон със Сатурн - партньора /не зная омъжена ли си/
но можеш да започнеш нещо, чрез партньор, дори и да не е съпруг - някаква съвместна дейност, евентуално.
Разсъждава така, понеже сатурн (партньорите ти) и юпитер (У6,10) са под господството на Венера. а луната е имала аспект с Венера. А Венера е в 10-ти дом. Така партньорството може да бъде връзката ти с желаната работа, кариера. това видях в картата. И тъй като Венера е в 10-ти дом може високопоставена личност от женски пол да познава твой партньор или обратното. Успех!

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2850 -: Март 02, 2012, 12:54:01 pm »
Разведена. И без настояща връзка. Но откакто в прогресиите и солара ми предрекоха задаващ се принц, съм отворена за изненади.  ;D Хм... Партньорство да търся, така ли? Дали може да е бизнес партньорство? въпреки, че пари за такова нямам, но...  :-\

Сега разбирам, от жена... Те около мен все с липса на високопоставено положение. Ще е изненада явно. Благодаря за пожеланието, ще почакам още, макар че не е много препоръчително.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2851 -: Март 02, 2012, 01:23:05 pm »
Сатурн е ретро и по линия на партньорства може да е някой стар познат. Възможности за работа в тази карта май няма силно изразени. Макар че Юпитер се намира в знака, в който Луната е в екзалтация и това може и да даде едно рамо. Луната ти е в 12 - вероятно ти е по-интровертен периода.
Задай си въпроса след време. Може обстоятелствата да се променят - Луната е в последните градуси на знака.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2852 -: Март 02, 2012, 01:34:21 pm »
Аааа, стар не ща. Нов да е, ако ще е.  :P Благодаря ти, пак ще пробвам, предишната карта беше по-зле от тази, дано следващата да е по-добра...  :-\ Той този интровертен период стана години.  :'(

*

Stella

• 7765
« Отговор #2853 -: Март 02, 2012, 01:39:31 pm »
Разведена. И без настояща връзка. Но откакто в прогресиите и солара ми предрекоха задаващ се принц, съм отворена за изненади.  ;D Хм... Партньорство да търся, така ли? Дали може да е бизнес партньорство? въпреки, че пари за такова нямам, но...  :-\

Сега разбирам, от жена... Те около мен все с липса на високопоставено положение. Ще е изненада явно. Благодаря за пожеланието, ще почакам още, макар че не е много препоръчително.

Еми, щом нямаш идеи, тогава забрави за партньорството. Аз работя в партньорство, но идеята за бизнеса беше моя. Не съм отказала да ти гледам картата с Луна в 12-ти дом, само, защото е по оста 6-12. Хвани се да правиш нещо към някоя фондация, разгледай обявите. Сатурн на върха на 5 дом - нещо, свързано с деца. Може оттам да изскочи някоя връзка, но ще ти се наложи да поработиш безвъзмездно отначало. каква ти е специалността?

Или както казва Асол :" Най -добре изчакай, защото на тази Луна скоро ще и се промени настроението". Аз като видя асцендент Рак и веднага подозирам, че утре няма да е като днес, особено с Луна в последните градуси на знака.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2854 -: Март 02, 2012, 01:51:09 pm »
PR съм. Не съм спряла да търся. Ще попитам пак ако нищо не излезе до месец-два. А идеи имам много, не съм намерила финансиране все още. Което не значи, че не го търся. Познатите ми обаче не са във възможност засега.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2855 -: Март 02, 2012, 02:39:46 pm »
PR съм. Не съм спряла да търся. Ще попитам пак ако нищо не излезе до месец-два. А идеи имам много, не съм намерила финансиране все още. Което не значи, че не го търся. Познатите ми обаче не са във възможност засега.

Има европейски фондове, финансиращи проекти, свързани с медиите и интернет.
Пишеш проекта и кандидатстваш за финансиране, но ако не си имала опит, ще ти трябва голяма подкрепа от община или друго публично-частно партньорство. Поне партньорът трябва да е имал опит в управлението на средства. Или партньорът да бъде водещ, докато натрупаш съответния опит. Виж в Националната мрежа на НПО.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2856 -: Март 02, 2012, 04:23:25 pm »
Благодаря, ще разгледам и там.  :blink:

« Отговор #2857 -: Март 03, 2012, 10:47:19 am »
Ще остане ли без работа К?

Извинявай, че съм те пропуснала.

Той е работата му се управляват от една и съща планета - Юпитер. Юпитер има сходящ тригон с ретрограден Марс в 6-тия му дом. Юпитер има и сходящ тригон с Плутон в 10-тия му дом на работата/кариерата/шефа. Слънцето (У6) се намира в знака на Юпитер и идва от секстил с него. Луната има сходящ секстил с Меркурий в 1-вия му дом. Мисля, че няма да остане без работа, но може да промени длъжността си или условията на труд. Силно се надявам, че не греша. :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2858 -: Март 03, 2012, 10:58:30 am »
От известно време си мечтая за ваканция в Испания, на едно определено място там и попитах "Ще отида ли на мечтаната ваканция това лято?" ПОнеже е далечна дестинация, гледам 9-ти дом, Водолей. За съжаление между Меркурий и Сатурн нищо няма, ако можеше да е Уран... Защото съм толкова близко до съвпад с него.  :-\ Какво мислите? Ще ида ли?

*

Stella

• 7765
« Отговор #2859 -: Март 03, 2012, 11:11:26 am »
От известно време си мечтая за ваканция в Испания, на едно определено място там и попитах "Ще отида ли на мечтаната ваканция това лято?" ПОнеже е далечна дестинация, гледам 9-ти дом, Водолей. За съжаление между Меркурий и Сатурн нищо няма, ако можеше да е Уран... Защото съм толкова близко до съвпад с него.  :-\ Какво мислите? Ще ида ли?

Моят отговор е твърдо НЕ. Луната, която те управлява теб излиза от квадрат с Уран - управителят на 9-ти дом и клони към квадрат със Сатурн - другият управител на 9-ти дом. Жалко! Това е засега.

Погледни в наталната си карта, кога най-рано се активизира 9-тия ти дом - от транзити и прогресии.
Аз имам Дева и част от Везни в 9-ти дом и обикновено съм активна през септември-октомври в далечните пътувания. Тогава ми се отварят вратите. По друго време съм пътувала също, но свързано с работа или командировка, семинари и т.н.