Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204977 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2860 -: Март 03, 2012, 11:13:08 am »
Ще остане ли без работа К?

Извинявай, че съм те пропуснала.

Той е работата му се управляват от една и съща планета - Юпитер. Юпитер има сходящ тригон с ретрограден Марс в 6-тия му дом. Юпитер има и сходящ тригон с Плутон в 10-тия му дом на работата/кариерата/шефа. Слънцето (У6) се намира в знака на Юпитер и идва от секстил с него. Луната има сходящ секстил с Меркурий в 1-вия му дом. Мисля, че няма да остане без работа, но може да промени длъжността си или условията на труд. Силно се надявам, че не греша. :blink:
Благодаря ти Мирбела, благодаря и на теб Стела :kissd:
Ще дам обратна връзка за развитието по въпроса.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2861 -: Март 03, 2012, 11:15:25 am »
Ех, жалко. Ще погледна в натала и транзитите. А Меркурий защо не го гледаме като У на Асцендента?  :-\

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2862 -: Март 03, 2012, 12:12:47 pm »
Ще приемат ли малката в яслата до нас?

Започна кампанията за 2012/2013 г. За да имаме допълнителни точки за детска градина и така някакъв шанс за прием в градина, сме принудени да посещаваме 6 месеца и ясла. Затова и подадох документи, иначе ми е мъка и не искам да тръгва на ясла - тайничко се надявам да няма места, от друга страна пък ще е добре да има, губя си времето, като броя всеки ден на кое място се пада по точки малката и не мога да се концентрирам. Остава ми единствено успокоението, че вероятно ще се адаптира бързо, защото на почти две годинки ще има нужда от общуване и с връстници  :blink:

Благодаря предварително за отговора по тази карта  :blink:
The only distance is that which we create!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2863 -: Март 03, 2012, 12:15:23 pm »
Ех, жалко. Ще погледна в натала и транзитите. А Меркурий защо не го гледаме като У на Асцендента?  :-\

Ти нали си го разгледала меркурий!?  няма защо да те повтарям.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2864 -: Март 03, 2012, 12:18:10 pm »

Започна кампанията за 2012/2013 г. За да имаме допълнителни точки за детска градина и така някакъв шанс за прием в градина, сме принудени да посещаваме 6 месеца и ясла. Затова и подадох документи, иначе ми е мъка и не искам да тръгва на ясла - тайничко се надявам да няма места, от друга страна пък ще е добре да има, губя си времето, като броя всеки ден на кое място се пада по точки малката и не мога да се концентрирам. Остава ми единствено успокоението, че вероятно ще се адаптира бързо, защото на почти две годинки ще има нужда от общуване и с връстници  :blink:

Как може да измислят такива простотии? Не е ли по-добре майката да си гледа детето възможно най-продължително време, за да не се прекъсва връзката толкова рано? как само принуждават хората да се приспособяват към вредни правила, които някой е измислил от простотия, думи нямам. Добре, че имах свекърва и свекър готови да помагат за малката на всяка цена и загърбваха собствените си ангажименти, щом станеше дума за помощ за детето. съжалявам хората, които си няма баба и дядо в къщи.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2865 -: Март 03, 2012, 12:18:30 pm »
Не, аз се чудех дали сходящият съвпад Меркурий/Уран да го броя. Защото ако да, то тогава и на хорара отговора би следвало да е "да", нали? Меркурий У на Асц + Уран У9... Или? Не бях сигурна за Уран, защото нали е от по-новооткритите планети, някъде пише, да се гледат традиционните управители, но някъде гледат и новите планети.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2866 -: Март 03, 2012, 12:21:11 pm »
Не, аз се чудех дали сходящият съвпад Меркурий/Уран да го броя. Защото ако да, то тогава и на хорара отговора би следвало да е "да", нали? Меркурий У на Асц + Уран У9... Или? Не бях сигурна за Уран, защото нали е от по-новооткритите планети, някъде пише, да се гледат традиционните управители, но някъде гледат и новите планети.

Може да се брои, предполагам. Но няма да е лесно с тези квадрати, при условие, че луната управлява не само въпроса, а и част от тебе и се намира в първи дом, което отново означава, че те управлява тебе.

Самата луна като твой съ-управител излиза от квадрат с Меркурий. Това е някакво вътрешно противоречие. В 18 часа вчера е бил точния квадрат на Луната с Меркурий.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2867 -: Март 03, 2012, 12:24:26 pm »
Ще изчакам още и пак ще попитам. Иначе нямам противоречие, така съм се фокусирала върху това местенце... Само снимки в нета разглеждам.  :-[ Благодаря ти, по-нататък ще пробвам отново.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2868 -: Март 03, 2012, 12:29:09 pm »

Как може да измислят такива простотии? Не е ли по-добре майката да си гледа детето възможно най-продължително време, за да не се прекъсва връзката толкова рано? как само принуждават хората да се приспособяват към вредни правила, които някой е измислил от простотия, думи нямам. Добре, че имах свекърва и свекър готови да помагат за малката на всяка цена и загърбваха собствените си ангажименти, щом станеше дума за помощ за детето. съжалявам хората, които си няма баба и дядо в къщи.

И аз си имам за второто дете сега, обаче, ако я оставя, после няма да имаме шанс до към предучилищна възраст, а, ако не влезе в градина, ще кара предучилищна в училище ... няма да коментирам какво означава 5-6 годишно дете направо да "цъфне" в училище  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2869 -: Март 03, 2012, 12:30:18 pm »

Странно. детето се управлява от Венера, а детската ясла от Сатурн. Сатурн е под управителството на Венера - добре поставен. Венера има достойнства в знака на сатурн, т.е. има шанс да бъде добре прието. В същото време обаче Сатурн и Венера са в сходяща опозиция, което означава НЕ. Трудно ми е да дам отговор, още повече, че Сатурн е ретрограден и критичен, а Венера и тя скоро ще напусне знака и не е много силна в този знак, в който е поставена.

Сатурн не е силен - няма достойнства в знака на Венера (управителка на детето)- няма да и се отрази добре яслата. По-добре не я давайте.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2870 -: Март 03, 2012, 12:33:26 pm »

И аз си имам за второто дете сега, обаче, ако я оставя, после няма да имаме шанс до към предучилищна възраст, а, ако не влезе в градина, ще кара предучилищна в училище ... няма да коментирам какво означава 5-6 годишно дете направо да "цъфне" в училище  :blink:

Аз съм била така на предучилищна и е много по-добре.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2871 -: Март 03, 2012, 12:37:36 pm »

Странно. детето се управлява от Венера, а детската ясла от Сатурн. Сатурн е под управителството на Венера - добре поставен. Венера има достойнства в знака на сатурн, т.е. има шанс да бъде добре прието. В същото време обаче Сатурн и Венера са в сходяща опозиция, което означава НЕ. Трудно ми е да дам отговор, още повече, че Сатурн е ретрограден и критичен, а Венера и тя скоро ще напусне знака и не е много силна в този знак, в който е поставена.

Сатурн не е силен - няма достойнства в знака на Венера (управителка на детето)- няма да и се отрази добре яслата. По-добре не я давайте.

И аз виждам, че по точки и брой обявени места има шанс в яслата до нас, за което се изненадах, след като подадох. Малката по натал е със сумати планети в 7 дом - слънце (Везни), а марс, венера и меркурий в Скорпион, та кой знае как ще и се отрази първият сблъсък с другите  :blink:

Ще докладвам през май какво е станало  :blink:

« Отговор #2872 -: Март 03, 2012, 04:40:16 pm »
Mirabella, обещах обратен отговор и  може би заради уран/съвпад меркурий/, но вече има развитие, към приключване  :( А нещо друго видях в композита ни, там слънцето -Близнаци и луната - Стрелец са ни в точна опозиция в първи и седми дом и сега се оформи тао квадратура с марс. Все още не мога да прочитам цялата информация в картите и ви благодаря че ми помагате!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2873 -: Март 03, 2012, 05:30:25 pm »
Mirabella, обещах обратен отговор и  може би заради уран/съвпад меркурий/, но вече има развитие, към приключване  :( А нещо друго видях в композита ни, там слънцето -Близнаци и луната - Стрелец са ни в точна опозиция в първи и седми дом и сега се оформи тао квадратура с марс. Все още не мога да прочитам цялата информация в картите и ви благодаря че ми помагате!

Е, то май още не беше започнало.  :(
Нищо, ще изгрее слънце и на твоята улица. Зарежи го тоя. :wub:

« Отговор #2874 -: Март 03, 2012, 05:57:32 pm »
 :blink: Много мило! Но ме вълнува, не знам как да ти кача синастрията ни, но е интересна. Макар че лаишки съм погледнала. Бих искала да се образовам в астрологията.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2875 -: Март 03, 2012, 05:59:01 pm »
:blink: Много мило! Но ме вълнува, не знам как да ти кача синастрията ни, но е интересна. Макар че лаишки съм погледнала. Бих искала да се образовам в астрологията.

Синастрията не може да ти каже дали ще останете заедно. Понякога хората се навързват като плетеници - един ни дава едно, друг друго. Карма, не можем да я избегнем. :wub:

*

Papy

• 4343
« Отговор #2876 -: Март 04, 2012, 04:26:31 pm »
Ще оздравее ли детето ми без антибиотик
17.23часа-4.03(днес питам)?
Не съм на комп-сори, че без карта :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #2877 -: Март 04, 2012, 04:29:37 pm »

къде се намираш?

*

Papy

• 4343
« Отговор #2878 -: Март 04, 2012, 04:31:22 pm »
София

*

Stella

• 7765
« Отговор #2879 -: Март 04, 2012, 04:52:38 pm »

луната е в сходящ квадрат с управителя на 5-ти дом, което ме навежда на мисълта, че отговорът те НЕ.
Детето се управлява от ретрограден Сатурн - да не вземе да хронифицира това заболяване. Това е моето мнение по картата, но ти си решаваш. Пожелавам бързо оздравяване. :blink: