Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204965 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2880 -: Март 04, 2012, 04:57:09 pm »
Мерси, Стела-снощи имаше хрема, днес го боли силно ухото и има гнойна ангина
Бяхме почнали с хомеопатия, ама май няма да я бъде

*

Stella

• 7765
« Отговор #2881 -: Март 04, 2012, 05:02:04 pm »
Мерси, Стела-снощи имаше хрема, днес го боли силно ухото и има гнойна ангина
Бяхме почнали с хомеопатия, ама май няма да я бъде

Веднага зарязвай хомеопатията. Възпалението на ушите с нищо друго не може да мине.
Мисля, че картата не лъже.  :o :wub:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #2882 -: Март 04, 2012, 05:16:41 pm »
Зарязвам я, горкото много го боли :(
Мерси пак

« Отговор #2883 -: Март 04, 2012, 09:03:44 pm »
   Намерих брата на загубения бащатко във фейса  :o, намерих предполагам и негови други деца, но самия Той го няма....Писах му съобщение, сега ще чакам отговор. Въпроса ми е ще ми отговори ли ? Интуицията в момента ми казва, че ще ме заболи /ако е умрял ще се радвам, поне ще има оправдание/, ще ме заболи от друго....  Картата сега я построих веднага ....но явно все улучвам момента  :lol:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2884 -: Март 04, 2012, 09:22:47 pm »
Ще ти отговоря на лични.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

gola

• 28
« Отговор #2885 -: Март 05, 2012, 12:54:37 pm »
Ще започна ли работа този месец
13 .53 часа  гр пазарджик

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2886 -: Март 05, 2012, 01:47:50 pm »
    Картата сега я построих веднага ....но явно все улучвам момента  :lol:

Честно да ти кажа, не виждам развитие по този хорар.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2887 -: Март 05, 2012, 04:40:58 pm »
здравейте,преди няколко дни зададох въпрос за  мъж,не любим ,но  тръпка-картата беше нерадикална,има промяна ,макар и  към позитивно,праща ми послания,но в директен контакт не влиза,та днес пред мен изникна въпроса
"окончателно ли сме прекратили отношенията си с ....-назовавам го по име". ;D
Предварително благодаря

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #2888 -: Март 05, 2012, 04:53:03 pm »
Асцендентът май пак е от ранните, ама не разбирам, изказвам просто съмнение. :>
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #2889 -: Март 05, 2012, 07:33:07 pm »
здравейте,преди няколко дни зададох въпрос за  мъж,не любим ,но  тръпка-картата беше нерадикална,има промяна ,макар и  към позитивно,праща ми послания,но в директен контакт не влиза,та днес пред мен изникна въпроса
"окончателно ли сме прекратили отношенията си с ....-назовавам го по име". ;D
Предварително благодаря

Много ранен градус на АС, обаче виждам потвърждение на написаното от теб в картата - Луната (вторият ти управител) излиза от квадратура с неговия управител Юпитер, т.е. контактът не се е осъществил, както ти пишеш или поне не е станало както ти си желала. Луната е пренесла светлина между управителите ми - от тригон към твоя управител Меркурий (всичко е започнало многообещаващо) до квадрат с неговия управител. Явно при него нишката се къса, както пишеш ти. Луната има да измине доста градуси в Лъв и то в 12-тия ти дом без да завърши мажорен аспект. Изглежда ми, че развитие на въпроса, т.е. на взаимоотношенията ви, не се очаква в най-близко бъдеще. Картата потвърждава и споменатото от теб, че момчето ти изпраща прикрити, неясни сигнали - управителят на 3-тия му дом на комуникацията Марс е ретрограден в твоя 1-вия дом. Директен контакт според картата би бил напр. аспект между управителите ви или между тези на 3-тите ви домове. Последният ще се случи - Венера и Марс ще завършат тригон, така че някаква комуникация помежду ви мисля, че ще се случи. И то приятна и за двама ви. Обаче той отново може да не е директен, защото Марс продължава да бъде в ретроградна фаза.

Предпоставки за формиране на взаимоотношения не виждам в картата. Твоят управител Меркурий наскоро е сменил знака - от знак на Юпитер, където е бил заточен, е преминал в следващия знак. Мисля, че наскоро си се отърсила малко от зависимостта ти от него (ако е имало такава) и в момента се чувстваш по-добре. Скоро обаче на Меркурий му предстои ретроградна фаза, в която отново ще се върне в обител на Юпитер и отново ще бъде заточен там. След обещаващия разговор, който мисля, че ще имате, у теб отново ще започне да се възраждат същите чувства. Но при престоя на Меркурий в Риби управителите ви няма да се видят отново, аспект помежду им няма да бъде завършен. Затова по тази карта не ми изглежда, че ще изникне шанс за връзка помежду ви. Дано греша, а най-малкото поради ранния градус на АС може да е така! Така че в момента все още не е краят, но той ще дойде по-късно.

« Отговор #2890 -: Март 05, 2012, 08:55:16 pm »
 ;Dблагодаря ви
 аааа ,Мирабела, недей с лошо да завършваш  ;D-шегувам се
момчето ,ми е много "любимо",като другарче,обаче нещо се спотаи след като в прав текст ми каза ,че го привличам,познавайки  го за мен беше изненада ,че изобщо се е престрашил... ;D,то си е взаимно,но търпението не ми е силата,а той е точно такъв -като сфинкс,с години може да тлее...нямам зависимост от него,но ми допада не просто сексуално,а и като душевност,а за връзка,аз самата съм предубедена-много сме различни,макар моя близка астроложка да твърди,че ми е "избор"и "съдба"..просто ми е магнетичен,а "за после-по -после "както се казва....мога ли да попитам-"показано ли е "наистина ли има привличане към мен ,или просто си  плямпа....

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2891 -: Март 05, 2012, 09:09:52 pm »
Здравей, Стела!
Преди месец беше рожденият ми ден, приятелят ми още не ми е подарил подаръка.... скарахме се малко преди събитието и той все още не ми го подарява, под предлога , че много съм го разочаровала,....както и да е сдобрихме се впоследствие... вече съм адски любопитна, а той все още смята, че ми е рано да го получа..... Всички близки около мен смятат, че е годежен пръстен... аз съм го пила към 500 пъти вече  ;D и чесно казано не ми се вярва да е това.... Та в този  ред намисли питам:
Асен iphone ли ми е купил за рождения ден?

Ако отговора е НЕ, моля те предположи, аджаба какъв ми е подаръка  :-[

« Отговор #2892 -: Март 05, 2012, 09:14:50 pm »
Извинявай, Мелинда. :blink:

Може би от синастрията ви най-добре можеш да видиш какво е привличенето от негова страна. Имам предвид, ако използваш астрологични методи. Иначе той би трябвало да знае най-добре.

За чувствата, които даден човек изпитва към друг, в една хорарна карта обикновено се съди по положението на управителя на първия човек по знак (и дом). Най-силното положение е, когато управителят на първия човек се намира в знак, където управителят на втория е на трон, т.е. в негова обител - пада в краката му. Следват по сила положенията - в знак на екзалтация (възхищава му се), в негов триплецит, терма и фас. А и не бива да забравяме Луната, тъй като тя съуправлява питащия.

Неговият управител Юпитер не е заточен, нито в падение - би трябвало да е искрен в думите си към теб. Юпитер се намира в Телец, където на трон е Венера, Луната екзалтира, триплецитът е на Венера (дневна карта), термата е на Венера и фасът - на Меркурий. Венера е силно представена, добро присъствие на Луната и има малко и от първия ти управител Меркурий. Бих казала, че определено има симпатии към теб и че темата любов (Венера) би трябвало да го вълнува. Тъй като Луната управлява и въпроса, може да се тълкува и че интересът ти към него събужда интерес и у него към теб.

Сега забелязах, че Нептун е в точен съвпад с върха на 1-вия му дом. Момчето може да е доста загадъчно и да умее лесно да се изплъзва. Мисля, че от постовете ти може да се заключи, че залага на тайнствеността.

« Отговор #2893 -: Март 05, 2012, 09:40:38 pm »
Лули, на мен ми е трудно да отговоря на въпроса ти. Градусът на АС е твърде късен - нерадикална карта. Освен това класиците казват, че ретрограден Сатурн в съвпад с АС унищожава въпроса. Луната идва от квадрат с Юпитер. Не мисля че е iphone. Венера ще завърши тригон с Плутон, съвпад с Юпитер и след това тригон с Марс. Участието на Юпитер и Плутон ме навежда на мисълта, че е скъпа вещ. Не знам какво е, не съм експерт по астрология. Дано е онова, за което мечтаеш! ;)

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2894 -: Март 05, 2012, 09:49:42 pm »
Mirabella, благодаря за отговора! Дано и някой друг даде предположение, незнам с какви предмети да свързвам  плутон и юпитер...

Може ли да ми разясниш нещо по горния ти пост.... относно управителя на първия човек по дом и знак.
Моят управител е сатурн , в моя 9 дом е във венера. На него му попада в 1 дом. Съответно неговият управител е във везни и неговата венера му е в 1 дом на мен в 9 дом. Само не ми стана ясно, аз като попадам в неговия 1 дом, сатурна ми е в екзалтация във везни, а венерата му е на трон, аз ли му падам в краката или той на мен....  :-[

« Отговор #2895 -: Март 05, 2012, 09:56:18 pm »
Бременна ли съм?
Оф, ще се побъркам  ;) :-\ :unsure:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #2896 -: Март 05, 2012, 10:06:16 pm »
Mirabella, благодаря за отговора! Дано и някой друг даде предположение, незнам с какви предмети да свързвам  плутон и юпитер...

Може ли да ми разясниш нещо по горния ти пост.... относно управителя на първия човек по дом и знак.
Моят управител е сатурн , в моя 9 дом е във венера. На него му попада в 1 дом. Съответно неговият управител е във везни и неговата венера му е в 1 дом на мен в 9 дом. Само не ми стана ясно, аз като попадам в неговия 1 дом, сатурна ми е в екзалтация във везни, а венерата му е на трон, аз ли му падам в краката или той на мен....  :-[

Сатурн ти е в съвпад с АС, върха на 1-ви дом. Венера е твоят управител. Но картата е нерадикална и то не само по 1 показател, така че не знам дали дава отговор при тълкуване.

Неговият управител е Марс в Дева. Ти си Венера в 1-вия му дом. Не му падаш в краката, защото Венера е на трон по знак. Той също не ти пада в краката, защото Марс се намира в знака на падение на Венера. Последното го приемам като потвържедение на споменатия от теб факт, че ти се сърди или че ти е бил сърдит. Никой вече не пада в краката на другия, ще търсим компромисен вариант. ;)

« Отговор #2897 -: Март 05, 2012, 10:09:56 pm »
Бременна ли съм?
Оф, ще се побъркам  ;) :-\ :unsure:

Не мисля. Ти си Марс в знака на заточение на У5 Юпитер. Юпитер е в знака на заточение на Марс, т.е. ти и идеята за бременност не се възприемате добре една друга, образно казано. Липсва разходящ аспект между двете планети, което е по-важното, мисля. Липсва и аспект между Луната и Марс. Луната идва от квадрат с Юпитер. Бих се изненадала, ако излезе положетелен отговор от това.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2898 -: Март 05, 2012, 10:16:13 pm »

Сатурн ти е в съвпад с АС, върха на 1-ви дом. Венера е твоят управител. Но картата е нерадикална и то не само по 1 показател, така че не знам дали дава отговор при тълкуване.

Неговият управител е Марс в Дева. Ти си Венера в 1-вия му дом. Не му падаш в краката, защото Венера е на трон по знак. Той също не ти пада в краката, защото Марс се намира в знака на падение на Венера. Последното го приемам като потвържедение на споменатия от теб факт, че ти се сърди или че ти е бил сърдит. Никой вече не пада в краката на другия, ще търсим компромисен вариант. ;)
Извинявай, пропуснах да напиша една много важна подробност, аз цитирах синастрията ни, там моя управител е сатурн, а неговия везни, сатурна ми и венерата му са в съвпад -5градуса. Мислех, че това важи и за синастрии....

« Отговор #2899 -: Март 05, 2012, 10:23:47 pm »
По съвет на Стела преформулирам въпроса: Ще се съгласии си Х с моето финансово предложение?

Давам обратна връзка, разговорът мина, всичко е наред, разделяме се без драма и без проблеми, благодаря на всички, които се отзоваха :*
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."