Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205114 Прегледи
*

snow

• *
  • 100
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2980 -: Март 15, 2012, 09:51:28 am »
Искам да се допитам по един доста интересуващ ме въпрос.Опитах се сама да си дам отговор,така че и едно упътване как да си отговоря също няма да е лошо :blink: Въпросът ми е:Ще си взема ли изпита в неделя? Благодаря предварително :) Ще ви върна и отговор, щом излязат резултатите. :rolleyes:

Много неаспектирано ми се вижда Слънцето - У1, а луната клони към квадрат с него. Марс управлява 9-ти дом и се намира в първи - от теб зависи. Поправителен ли е? - ретро Марс? Скъсана ли си била?

Благодаря за отговора!  :wub: :blink:Не е поправителен,сега ще е редовният ми изпит и ще се напъна малко повече,за да го взема от раз.Ще кажа как е минал:)
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

« Отговор #2981 -: Март 15, 2012, 01:21:10 pm »
Много благодаря за отделеното време.Да той беше поканен на интервю,което е първата стъпка към одобрението в тази компания,защото покана получават само предварително одобрените по документи.На самото интервю,което беше на 7.03.12, според него се е представил блестящо и се зароди една голяма надежда ,че ще бъде взет на тази работа,но все още чакаме окончателното решение.Затова се и притеснявам.Получим ли отговор ще ви информирам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2982 -: Март 15, 2012, 01:46:04 pm »
Много благодаря за отделеното време.Да той беше поканен на интервю,което е първата стъпка към одобрението в тази компания,защото покана получават само предварително одобрените по документи.На самото интервю,което беше на 7.03.12, според него се е представил блестящо и се зароди една голяма надежда ,че ще бъде взет на тази работа,но все още чакаме окончателното решение.Затова се и притеснявам.Получим ли отговор ще ви информирам.

Всичко в тази карта ми говори, че е направил много добре впечатление и са го оценили по достойнство. Те имат нужда от него и той от тях. Единствено луната без курс ме смути, но аз ти казах как я тълкувам. Дано вече да са взели решение, но да е въпрос на време да го информират, че получава работата. :P Успех!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2983 -: Март 15, 2012, 02:24:23 pm »
Давам обратна връзка по този хорарен въпрос - http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5205.msg256639.html#msg256639
Да, появи се възможност да замина не на стаж, а на практика тази година за около седмица.

Сега пускам нов въпрос, че хем ми се иска, хем не ми стиска и се чудя какво да правя :lol:
Да замина ли на практиката в Г.?

Благодаря!

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2984 -: Март 15, 2012, 02:33:09 pm »
Искам да задам въпрос :
,,Ще подновим ли връзката си с Д.?"  Самоков 15.29- 15.03.2012
« Последна редакция: Март 15, 2012, 05:13:20 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Stella

• 7765
« Отговор #2985 -: Март 15, 2012, 02:51:57 pm »
Давам обратна връзка по този хорарен въпрос - http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5205.msg256639.html#msg256639
Да, появи се възможност да замина не на стаж, а на практика тази година за около седмица.

Сега пускам нов въпрос, че хем ми се иска, хем не ми стиска и се чудя какво да правя :lol:
Да замина ли на практиката в Г.?

Благодаря!

Наистина не си готова, но си вътре - У1 в 9-ти дом. Слънцето е почти неаспектирано. Само луната ще направи секстил с него. Все пак това са само 2 седмици.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #2986 -: Март 15, 2012, 03:07:22 pm »
да започна ли бизнеса, който измислих :)

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #2987 -: Март 15, 2012, 04:09:26 pm »
     Stela, niakakvo vijdane ima6 li po moia horar -13.03 -17.41 h.

« Отговор #2988 -: Март 15, 2012, 06:32:37 pm »
Наистина не си готова, но си вътре - У1 в 9-ти дом. Слънцето е почти неаспектирано. Само луната ще направи секстил с него. Все пак това са само 2 седмици.

Благодаря ти много :blink: Не знам езика, затова се колебая ;D

« Отговор #2989 -: Март 15, 2012, 06:44:51 pm »
Инвитро?
Да,инвитро.Мисля,че отговора е Не и се надявах рецепцията със Марса на К5 да пооправи нещата :(

« Отговор #2990 -: Март 15, 2012, 07:24:28 pm »
Здравейте,може ли един въпрос...днес ми е едно такова сдухано и ако не е нахално може ли да попитам.. :(
и така както си седях ми изникна в главата
"мисли ли за мен любимото момче"?
понякога се отчайвам

« Отговор #2991 -: Март 16, 2012, 07:53:54 am »
Въпроса ми е - ще забременея ли до края на тази година?Незнам дали да сменя местата на марс с меркурии заради рецепцията.....някой да помогне,моля :blink:

Ох  ;D аз съм объркала датата - типично по ретро меркурии.Пускам хорара с вчерашна дата,когато си беше зададен въпроса.Луната без курс ли е ?

*

Stella

• 7765
« Отговор #2992 -: Март 16, 2012, 08:41:28 am »
Искам да задам въпрос :
,,Ще подновим ли връзката си с Д.?"  Самоков 15.29- 15.03.2012

Има шанс, но по твоя инициатива-ти се управляваш от по-бързата планета - Луна и ти трябва да направиш първата крачка. Той се управлява от ретрограден Сатурн, а луната клони към секстил с него. Има добро мнение за теб - господарят на неговия 5-ти дом се управлява от Венера в Овен, където твоя господар на 5-ти дом - Марс е на трон. Но самият той не е в кондиция за любовни приключения и не очаквай инициатива от негова страна - Венера е в заточение в знака Овен. Виждам, че от както си задала въпроса е минало доста време - Венера вече е в Телец, но неговият управител - Сатурн е още ретрограден. Трябва да се заредиш с търпение.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2993 -: Март 16, 2012, 08:50:00 am »
Здравейте, нова съм тук и не знам дали това правилното място, за задаването на въпроса ми. По приложената карта на първата среща, може ли да се разчете дали отношенията имат перспектива? Не знам дали има значение, но мъжът дойде и се запозна с мен. Благодаря

не е тук темата, но като гледам изгряващите кардинални знаци и Рак в неговия първи дом с изгряващ Марс /макар и в падение/, личи си че мъжът е действал доста импулсивно. За да има продължителност една връзка добре би било да изгряват фиксирани знаци. Няма връзка между Марс и Венера, няма връзка и между Луната и Слънцето, а също така неговият сигнификатор излиза от опозиция с твоя сигнификатор. А Марс като елемент от неговия първи дом /който го характеризира него/ излиза от квадрат със Сатурн - твоя управител. Много квадратури и опозиции, което ме навежда на мисълта, че отношенията няма да имат желаното от теб развитие, а ще бъдат по-скоро трудни.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2994 -: Март 16, 2012, 08:58:16 am »

Ти се управляваш от Слънце и от ретрограден Марс в първи дом. А бизнесът се управлява от МЦ и Венера. Имаме тригон между Венера и Марс. Слънцето, обаче няма връзка с бизнеса ти /т.е. с Венера/. Затова пък Луната пренася светлина от Венера към Слънце. Може да има известно забавяне, но има шанс да успееш, ако бизнесът е съвместен. Господарят на твоя 2-ри дом е в 8-ми дом. не зая дали ще ти се наложи да вземеш заем, но също така може да означава и пари, спечелени от партньорство, но при всички случаи първо ще трябва да дадеш, за да спечелиш.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2995 -: Март 16, 2012, 08:59:30 am »

Благодаря ти много :blink: Не знам езика, затова се колебая ;D

Предполагах, че това е причината. Иначе не би се колебала. А какъв стаж ще бъде това, ако не знаеш езика? И дали ще те одобрят без език?

*

Stella

• 7765
« Отговор #2996 -: Март 16, 2012, 09:05:47 am »
Нямам конкретни доказателства,но женската ми интуиция задава този въпрос - Х.има ли симпатии или нещо повече към друга.

Може би има симпатии, но това не е ли нормално? неговият пети дом се управлява от Луна, която е в екзалтация, в знака, в който се намира неговият сигнификатор - Юпитер. А неговият управител е на трон в знака на луната. може да има взаимна симпатия. Но не е нещо сериозно. Луната клони към квадрат със Слънцето в неговия първи дом.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2997 -: Март 16, 2012, 09:06:55 am »
Здравейте,може ли един въпрос...днес ми е едно такова сдухано и ако не е нахално може ли да попитам.. :(
и така както си седях ми изникна в главата
"мисли ли за мен любимото момче"?
понякога се отчайвам

да, мисли. :blink:

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #2998 -: Март 16, 2012, 09:25:51 am »
Stela,mnogo blagodaria i sporen den!

*

Papy

• 4343
« Отговор #2999 -: Март 16, 2012, 10:13:46 am »

Ти се управляваш от Слънце и от ретрограден Марс в първи дом. А бизнесът се управлява от МЦ и Венера. Имаме тригон между Венера и Марс. Слънцето, обаче няма връзка с бизнеса ти /т.е. с Венера/. Затова пък Луната пренася светлина от Венера към Слънце. Може да има известно забавяне, но има шанс да успееш, ако бизнесът е съвместен. Господарят на твоя 2-ри дом е в 8-ми дом. не зая дали ще ти се наложи да вземеш заем, но също така може да означава и пари, спечелени от партньорство, но при всички случаи първо ще трябва да дадеш, за да спечелиш.

мерси, стела, ще помисля още малко :)