Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205511 Прегледи
*

snow

• *
  • 100
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3060 -: Март 19, 2012, 02:06:13 pm »
Искам да се допитам по един доста интересуващ ме въпрос.Опитах се сама да си дам отговор,така че и едно упътване как да си отговоря също няма да е лошо :blink: Въпросът ми е:Ще си взема ли изпита в неделя? Благодаря предварително :) Ще ви върна и отговор, щом излязат резултатите. :rolleyes:

Много неаспектирано ми се вижда Слънцето - У1, а луната клони към квадрат с него. Марс управлява 9-ти дом и се намира в първи - от теб зависи. Поправителен ли е? - ретро Марс? Скъсана ли си била?

Благодаря за отговора!  :wub: :blink:Не е поправителен,сега ще е редовният ми изпит и ще се напъна малко повече,за да го взема от раз.Ще кажа как е минал:)

Да дам рапорт - рабрах задачите,но мисля,че не съм го взела :blink: И се радвам,защото следващия път ще го взема с хубава оценка!
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

Stella

• 7765
« Отговор #3061 -: Март 19, 2012, 04:16:20 pm »
Искам да се допитам по един доста интересуващ ме въпрос.Опитах се сама да си дам отговор,така че и едно упътване как да си отговоря също няма да е лошо :blink: Въпросът ми е:Ще си взема ли изпита в неделя? Благодаря предварително :) Ще ви върна и отговор, щом излязат резултатите. :rolleyes:

Много неаспектирано ми се вижда Слънцето - У1, а луната клони към квадрат с него. Марс управлява 9-ти дом и се намира в първи - от теб зависи. Поправителен ли е? - ретро Марс? Скъсана ли си била?

Благодаря за отговора!  :wub: :blink:Не е поправителен,сега ще е редовният ми изпит и ще се напъна малко повече,за да го взема от раз.Ще кажа как е минал:)

Да дам рапорт - рабрах задачите,но мисля,че не съм го взела :blink: И се радвам,защото следващия път ще го взема с хубава оценка!

Благодаря за обратната връзка, съжалявам, че така се е получило. Успех следващия път!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3062 -: Март 19, 2012, 04:17:52 pm »
Здравейте,искам да се извиня,за безпокойството...но съм много неспокойна..
Знаете,дами,че  откакто съм регистрирана все питам за един любим мъж...но днес въпросът е друг :'(уикенда пих кафе с бившия си годеник,покани ме уж приятелски,и аз глупавата приех.... той  поиска да се съберем..:'(.....сякаш не ме чува..същевременно ме е яд ,че страда-защото наистина е достоен и стабилен,честен мъж,обичам го много,като най-добър приятел -но нищо повече...въпросът е
"ще се върна ли при Д-бившия"....казала съм му всичко в прав текст-че обичам и чакам друг,но ... :'(  ми предлага да замина с него ,на място,което винаги е било в мечтите ми...Силно притеснена съм,че вечната обсада ,ще даде резултат ,просто от отегчение и чакане ще се предам,а и изкушението на екзотиката на Изтока си казва думата,същевременно  съм наясно,че не го обичам той сьщо..егати сериала :-\

Според картата отговорът е ДА. А какво ще правите заедно, като не се обичате?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3063 -: Март 19, 2012, 05:02:14 pm »
Ще заминем ли в чужбина с мъжът ми и детето?

Не виждам излизане в чужбина.
Мерси Стела,предложиха ни много хубава работа,но мъжа ми като,че ли не иска  ;)

Еми, неговият сигнификатор е в 4-ти дом и си е добре там-екзалтиран, хич и не му се мърда даже. Няма връзка между него и господаря на 9-тия му дом.

« Отговор #3064 -: Март 19, 2012, 05:10:25 pm »
Стела,цял ден това мислех,след уикенда ми постави срок до днес вечерта да дам отговор...затова и бях под такова напрежение....и в крайна сметка ,реших,че няма смисъл ,ако няма обич,въпросът може би е бил импулс от изкушението,или просто породен от това, че онзи когото обичам се е спотаил :'( реших,че ще откажа-независимо дали ще се събера с човека,  или не...Решението ми е ,трудно -но категорично,така ,че може да се смята за обратна връзка,защото вече му го съобщих.

« Отговор #3065 -: Март 19, 2012, 05:11:20 pm »
Извини ме-забравих да ти благодаря :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3066 -: Март 19, 2012, 05:27:17 pm »
Извини ме-забравих да ти благодаря :blink:

Няма защо. Така както си го нарекла по име, той е представен от Сатурн, а ти от Луна. Луната клони към Сатурн и Сатурн към Луна, понеже е ретрограден. Ето един от редките случаи, в които картата не познава, а решението е противоположното на това, което се вижда. Освен, ако не сме определили правилно сигнификатора на бившия. Ако го гледаме по 5-ти дом /2-дома преди 7-ми/, тогава не намираме връзка между луната и Марс - управителя на 5-ти дом, а луната излиза от квадрат с Юпитер-съ-управител на 5-ти.
От друга страна пътуването е по Юпитер /риби са на К9/, а луната както казах, излиза от квадрат с него, което означава, че няма да приемеш. Едва сега разгледах подробно картата. ;D

« Отговор #3067 -: Март 19, 2012, 05:37:47 pm »
 ;D честно казано-пътуваше ми се до Емирствата-отива там за две години...но  докато се тормозех днес-отворихедна кутия боя-и си казах,ще мислиш-докато я използваш цялата"Цял ден мацах-и освен че свърших работа,взех правилното решение да последвам сърцето .Много съм доволна и горда от себе си,не съм свикнала да загърбвам удобствата за сметка на чуствата-но май било  хубаво :88:

« Отговор #3068 -: Март 19, 2012, 06:53:52 pm »
Здравей, Стела, моля те ако имаш възможност да погледнеш този въпрос, колебанията и страховете ми разкъсват сърцето и душата ми  :'( - В крайна сметка ще остана ли при бившия ми  съпруг? - София, 19.03.2012, 19.44 ч

« Отговор #3069 -: Март 19, 2012, 09:31:16 pm »
Стела, ако може ще задам един въпрос. Ти преди време ми обясни как да разглеждам хорарна карта за любов, сега ще питам за работа:)

Въпрос: Ще имам ли възможност да започна втора работа скоро?

Ето картата
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3070 -: Март 19, 2012, 11:24:56 pm »
Здравей, Стела, моля те ако имаш възможност да погледнеш този въпрос, колебанията и страховете ми разкъсват сърцето и душата ми  :'( - В крайна сметка ще остана ли при бившия ми  съпруг? - София, 19.03.2012, 19.44 ч

Извинявай, но тази карта е от 1944 година.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3071 -: Март 19, 2012, 11:27:08 pm »
Стела, ако може ще задам един въпрос. Ти преди време ми обясни как да разглеждам хорарна карта за любов, сега ще питам за работа:)

Въпрос: Ще имам ли възможност да започна втора работа скоро?

Ето картата

Май не виждам връзка между Меркурий, който управлява втората работа и Марс, който те управлява тебе. Изчакай Меркурий да тръгне директен на 4.04. и пак задай въпроса. Някои без една ти с две. ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #3072 -: Март 19, 2012, 11:29:32 pm »
Задавам въпрос: "Ще срещна ли скоро любовта?". Хайде да ви видя сега в действие и вас какво ще ми кажете. Аз съм питащата и питането е сериозно, без майтап.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3073 -: Март 19, 2012, 11:39:43 pm »
Да
И дълго ще слушаме колко е готин  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #3074 -: Март 19, 2012, 11:41:25 pm »
Само да не си хитрувала с хорара, че ми изглежда много хубаво нагласен  ;D

« Отговор #3075 -: Март 20, 2012, 08:16:26 am »

И аз се извинявам, Стела, но напоследък не мога да се събера. Поправих годината, ако е удобно сега да я погледнеш

*

Stella

• 7765
« Отговор #3076 -: Март 20, 2012, 08:26:44 am »
Само да не си хитрувала с хорара, че ми изглежда много хубаво нагласен  ;D

Не, не съм хитрувала. Дойде ми спонтанно. Все вие задавате въпроси. На мене никой не ми отговаря.  ;)
Реших и аз да попитам. Кажи сега откъде видя, че е ДА!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3077 -: Март 20, 2012, 08:31:30 am »

И аз се извинявам, Стела, но напоследък не мога да се събера. Поправих годината, ако е удобно сега да я погледнеш

Не знам дали ще определя правилно сигнификаторите. Щом е бивш го гледам по 5-ти дом /връщаме 2 дома назад от 7-ми дом/. А и Луната е в този дом. Следователно той се управлява от Сатурн в твоя 1-ви дом, а това се счита за връзка между вас. И твоя и неговия сигнификатори са под господството на Венера. Според тази постановка на нещата, изглежда отговорът е ДА. И накрая, луната клони към положителен аспект със Сатурн. Успех!

*

Papy

• 4343
« Отговор #3078 -: Март 20, 2012, 09:15:52 am »

Не, не съм хитрувала. Дойде ми спонтанно. Все вие задавате въпроси. На мене никой не ми отговаря.  ;)
По стандартните правила отговорът би бил не. Обаче:
Твоят сигнификатор е в 5, в съвпад с венера-у5, тригон с марс-в рецепция с неговия управител
Има и още, ама няма да те сугестирам
Само ще ти кажа, че като се срещнете, ще има някаква раздяла-по външни причини-от негова страна-примерно ще трябва да пътува или нещо подобно. И после пак ще се видите-и тогава вече ти ще разказваш... :) само не виждам градусите и това ме притеснява откъм периода на сбъдването...

*

Stella

• 7765
« Отговор #3079 -: Март 20, 2012, 09:27:19 am »

По стандартните правила отговорът би бил не. Обаче:
Твоят сигнификатор е в 5, в съвпад с венера-у5, тригон с марс-в рецепция с неговия управител
Има и още, ама няма да те сугестирам
Само ще ти кажа, че като се срещнете, ще има някаква раздяла-по външни причини-от негова страна-примерно ще трябва да пътува или нещо подобно. И после пак ще се видите-и тогава вече ти ще разказваш... :) само не виждам градусите и това ме притеснява откъм периода на сбъдването...

Бре, бре, бре , бре колко си категорична само. И аз ги видях тези неща, ама съм си Тома Неверни, докато още 5 човека не ми го набият в главата и докато не се случи наистина. После ще ми кажеш какво друго си видяла /това дето си го премълча, за да не се сугестирам/.