Елфи, без да претендирам за компетентност, мисля, че не би трябвало да са те забравили. Шефът на кантората се управлява от У10 Венера в знака на екзалтация на Луната. Луната пък е в знака на екзалтация на Венера, т.е. имаме взаимна рецепция (по екзалтация) между теб и шефа. Мисля, че взаимно сте си допаднали с въпросния човек (или с интервюиращия). Позицията изглежда подходяща и добра за теб. Тъй като между двете планети, които също така управляват и 3-тите ви домове, предстои хармоничен аспект - секстил, мисля, че контакт помежду ви би трябвало да се осъществи, т.е. ще удържат на даденото ти обещание (управляват се от тронова планета, не би трябвало да те баламосват). Но ще трябва да се въоръжиш с още малко търпение, защото преди секстила с Венера, Луната ще завърши опозиция с Марс в 1-вия ти дом (Марс в 1-ви дом обикновено се тълкува като проява на нетърпеливост и прибързаност от страна на кверента). Другото, което виждам, е че управителят ти Слънце е много добре поставен - в екзалтация, но изгаря ретрограден Меркурий (комуникацията) - следи добре входящите си съобщения, повиквания, емейли, за да не пропуснеш нещо важно. Успех!