Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206726 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3080 -: Март 20, 2012, 09:27:48 am »
Стела, както имаше предвид Папи, тригонът между твоя управител Юпитер и управителя на 5-тия ти дом (любов) е разходящ. Луната идва от тригон с управителя на 3-тия ти дом (срещи). Затова и аз си помислех, че вече си срещнала и то наскоро човек, който може да се превърне в потенциална нова любов. Луната обаче няма повече сходящи аспекти в знака. Това би трябвало да се тълкува като липса на развитие по тази история, засега.

Луната е в последния градус на знака. Обстоятелствата предстоят да се променят и то в твоя полза (Луна в знак на Юпитер). Тъй като управителят на 7-мия ти дом Меркурий е ретрограден и му предстои завръщане в знака на твоя управител, мисля, че някой г-н от миналото ти ще те потърси отново. Обаче ми изглежда, че ти не проявяваш особен интерес към него, тъй като Юпитер не попада в знак, където Меркурий се чувства особено добре.

Извинявай, ако греша и успех! :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3081 -: Март 20, 2012, 09:29:15 am »
Стела, както имаше предвид Папи, тригонът между твоя управител Юпитер и управителя на 5-тия ти дом (любов) е разходящ. Луната идва от тригон с управителя на 3-тия ти дом (срещи). Затова и аз си помислех, че вече си срещнала и то наскоро човек, който може да се превърне в потенциална нова любов. Луната обаче няма повече сходящи аспекти в знака. Това би трябвало да се тълкува като липса на развитие по тази история, засега.

Луната е в последния градус на знака. Обстоятелствата предстоят да се променят и то в твоя полза (Луна в знак на Юпитер). Тъй като управителят на 7-мия ти дом Меркурий е ретрограден и му предстои завръщане в знака на твоя управител, мисля, че някой г-н от миналото ти ще те потърси отново. Обаче ми изглежда, че ти не проявяваш особен интерес към него, тъй като Юпитер не попада в знак, където Меркурий се чувства особено добре.

Извинявай, ако греша и успех! :wub:

Благодаря, Мирабела! Само да кажа, че луната не е без курс, а прави сходящ тригон със Сатурн. Иначе нямаше да има смисъл да слагам картата. А ретроградния Марс може да означава връщане на стара любов. Тц, не! искам нещо ново. Я, да видя аз дали тригонът между Марс и Юпитер ще стане точен преди Юпитер да е изфирясал в Близнаци. Знаете, че Марс обръща посоката.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3082 -: Март 20, 2012, 09:31:00 am »
Задавам въпрос: "Ще срещна ли скоро любовта?". Хайде да ви видя сега в действие и вас какво ще ми кажете. Аз съм питащата и питането е сериозно, без майтап.
Според мен отговора е Да. Упр. на 1 дом - Юпитер е в пети дом съвпад със сигнификатора на любовта. Ако вземем 5 дом по отношение на въпроса, там упр. е Марс,които от своя страна е в тригон с венера /тронова/ и юпитер. Аспеката между юпитер и венера и юпитер и марс е разходящ.А може би вече си я срещнала?

« Отговор #3083 -: Март 20, 2012, 09:37:26 am »
Тригонът Луна/Сатурн е разходящ - Луна на 29 гр. и 3 мин., Сатурн на 28 гр. и 2 мин.

На 11 юни Юпитер влиза в Близнаци. По това време Марс е в 20-тия градус на Дева. Заради това предположих, че тригонът Марс/Юпитер описва минало събитие, тъй като няма да се повтори в рамките на тези знаци.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3084 -: Март 20, 2012, 09:38:19 am »
Стела, това, което съм премълчала, е свързано с начина, по който ще се установи самата връзка...и не го казвам, за да не те подведа и да започнеш да търсиш не където трябва. И...не съм искала да съм категорична, все пак човек предполага, господ разполага
Просто така ги виждам нещата...

*

Stella

• 7765
« Отговор #3085 -: Март 20, 2012, 09:42:12 am »
Тригонът Луна/Сатурн е разходящ - Луна на 29 гр. и 3 мин., Сатурн на 28 гр. и 2 мин.

На 11 юни Юпитер влиза в Близнаци. По това време Марс е в 20-тия градус на Дева. Заради това предположих, че тригонът Марс/Юпитер описва минало събитие, тъй като няма да се повтори в рамките на тези знаци.

Права си, разходящ е тригонът на луната със Сатурн, аз съм се заблудила, наистина. А точен тригон между Марс и Юпитер няма да има в рамките на знаците. Ок! Да минава Юпитер в Близнаци, че ми омръзна да ми се търкаля в 5-тия дом без никаква полза.  ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3086 -: Март 20, 2012, 09:45:52 am »
Стела, това, което съм премълчала, е свързано с начина, по който ще се установи самата връзка...и не го казвам, за да не те подведа и да започнеш да търсиш не където трябва. И...не съм искала да съм категорична, все пак човек предполага, господ разполага
Просто така ги виждам нещата...

Ясно, значи ще си остана със старата любов. Нищо ново под слънцето. ;)
Ще я кърпим. ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #3087 -: Март 20, 2012, 09:48:37 am »
Ако би се омъжила-с подпис -за този мъж -значи да, иначе-не

« Отговор #3088 -: Март 20, 2012, 10:11:35 am »
Здравей, Стела, моля те ако имаш възможност да погледнеш този въпрос, колебанията и страховете ми разкъсват сърцето и душата ми  :'( - В крайна сметка ще остана ли при бившия ми  съпруг? - София, 19.03.2012, 19.44 ч

Извинявай, но тази карта е от 1944 година.
И аз се извинявам, Стела, но напоследък не мога да се събера. Поправих годината, ако е удобно сега да я погледнеш

Не знам дали ще определя правилно сигнификаторите. Щом е бивш го гледам по 5-ти дом /връщаме 2 дома назад от 7-ми дом/. А и Луната е в този дом. Следователно той се управлява от Сатурн в твоя 1-ви дом, а това се счита за връзка между вас. И твоя и неговия сигнификатори са под господството на Венера. Според тази постановка на нещата, изглежда отговорът е ДА. И накрая, луната клони към положителен аспект със Сатурн. Успех!

Благодаря, Стела. Не знам дали това ще помогне, но ние въпреки, че сме разведени живеем все още заедно като семейство, но аз искам да се отскубна от всичко това и да заживея живота си на ново, но нямам сили за това.  :'(

*

Stella

• 7765
« Отговор #3089 -: Март 20, 2012, 11:09:13 am »

Е,ее! Че то как ще стане, като ние и двамата не уважаваме брачната институция?
От друга страна си падам по сериозните връзки? На мен не може да ми се угоди.
Ние не сме обсъждали брак, докато Луната е имала курс. Значи и това отпада.;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #3090 -: Март 20, 2012, 01:32:14 pm »

Ако така гледаш на него, а не дали сте, не сте...
Сериозен, уравновесен, малко по-възрастен партньор
Ако не е такъв, не е той
И тия разходящите аспекти...дали наистина вече не се познавате?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3091 -: Март 20, 2012, 02:03:15 pm »
Задавам въпрос: "Ще срещна ли скоро любовта?". Хайде да ви видя сега в действие и вас какво ще ми кажете. Аз съм питащата и питането е сериозно, без майтап.

Да се включа и аз с моите скромни познания в хорарната...
Според мен отговорът е ДА ама има голяма вероятност да е някоя стара любов с този ретро Марс като У5.....

пп. Да допълня, сега видях  че има и други с моето мнение по въпроса.
« Последна редакция: Март 20, 2012, 02:10:43 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3092 -: Март 20, 2012, 02:13:42 pm »
И аз ще пусна една карта. Чакам да ми се обадят от една кантора. Обещаха да ме извикат на работа и сега се чудя дали не са ме забравили.... :-\
Въпросъте ще ме извикат ли наработа в кантората ? И кога ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #3093 -: Март 20, 2012, 06:01:51 pm »
Елфи, без да претендирам за компетентност, мисля, че не би трябвало да са те забравили. Шефът на кантората се управлява от У10 Венера в знака на екзалтация на Луната. Луната пък е в знака на екзалтация на Венера, т.е. имаме взаимна рецепция (по екзалтация) между теб и шефа. Мисля, че взаимно сте си допаднали с въпросния човек (или с интервюиращия). Позицията изглежда подходяща и добра за теб. Тъй като между двете планети, които също така управляват и 3-тите ви домове, предстои хармоничен аспект - секстил, мисля, че контакт помежду ви би трябвало да се осъществи, т.е. ще удържат на даденото ти обещание (управляват се от тронова планета, не би трябвало да те баламосват). Но ще трябва да се въоръжиш с още малко търпение, защото преди секстила с Венера, Луната ще завърши опозиция с Марс в 1-вия ти дом (Марс в 1-ви дом обикновено се тълкува като проява на нетърпеливост и прибързаност от страна на кверента). Другото, което виждам, е че управителят ти Слънце е много добре поставен - в екзалтация, но изгаря ретрограден Меркурий (комуникацията) - следи добре входящите си съобщения, повиквания, емейли, за да не пропуснеш нещо важно. Успех!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3094 -: Март 20, 2012, 06:06:05 pm »
И аз ще пусна една карта. Чакам да ми се обадят от една кантора. Обещаха да ме извикат на работа и сега се чудя дали не са ме забравили.... :-\
Въпросъте ще ме извикат ли наработа в кантората ? И кога ?

Ти си силно поставена - представляваш се от екзалтирало Слънце. Той пък е на трон в 10-ти дом. но е твърде зает със себе си и собствените си дела, затова не те вижда.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3095 -: Март 20, 2012, 06:47:58 pm »
Много ви благодаря момичета, ще ви държа в течение  ;)
Щом се раздвижат нещата, дай боже всичко да е наред, ще дам обратна авръзка. 
:25: Стискайте палци
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #3096 -: Март 20, 2012, 07:02:54 pm »

Благодаря ти за отговора на моя въпрос:)
А що се отнася до твоя - картата изглежда като по учебник, да не би да има някаква маааалка, скрита уловка, която си ни сложила?  ;)

Теб те символизира Юпитер - управител на асц., който е в Телец, в пети дом, управляван от знака на Марс - Овен. При това в съвпад с Венера.  У5 - Марс има аспект с У на асц и с Венера. Дотук отговорът е "да, ще срещнеш любовта". Луната е в тригон със Сатурн, което в този случай бих изтълкувала като дълготрайно задържане на отношенията, т.е. говорим наистина за любов, а не за тръпка, увлечение или флирт. А и възлите на остта...вярно, да не си нагласяла картата?  :blink:
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3097 -: Март 20, 2012, 09:30:24 pm »
The_One, много ти благодаря за включването. То се вижда, че връзката ми с управителя на 5-тия дом е стара, а аз се надявах за ново парче, ама каквото дал Господ. При тая Луна без курс какви други очаквания може да има човек. Все пак да не забравяме, че хорарчето важи 1 месец. това му е хубавото. :58:

Като влезне Юпитер в Близнаци пак ще ви тормозя.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3098 -: Март 20, 2012, 09:49:28 pm »
Добър вечер! Пак съм с въпрос, относно работата....
Ще си намеря ли бързо нова работа?

« Отговор #3099 -: Март 20, 2012, 10:21:24 pm »
Здравейте,моля за отговор
категорично ли приключиха отношенията ни с И,бивше гадже :'(