Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205529 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3100 -: Март 20, 2012, 10:27:22 pm »
Либра, няма да стане, докато Меркурий не премине в Риби, което се случва на 25-ти, ако не се лъжа.

Благодаря за отговора, Стела! Наистина срещата се отлага и този уикенд, той нямал пари, аз ще ходя на двудневен курс. Но така съм зажадняла за прегръдки и топлина...Че един господин ми предложи да дойде на 22-ри и да прекараме заедно празника на ВТ. Не го познавам достатъчно добре и първосигнално винаги отказвам такива прибързани идеи, но се замислям... Да се видя ли с Денис? Какво иска от мен? Мога ли да му вярвам? Нали не е сериен убиец?

Благодаря предварително, ако отговориш, когато имаш време.  :-[ Извинявай, ако прекалявам с въпросите. :>

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #3101 -: Март 21, 2012, 10:03:21 am »
Лули, между сигнификатора ти Марс и управителя на 10-ти дом няма връзка (аспект), а взаимната им рецепция по знак скоро ще се разпадне (Меркурий ще се върне в Риби, където все пак ще бъде в триплецит на Марс, но няма да завърши аспект с него). Поради ретроградността и на двете планети нещата могат да се забавят. On the bright side, Луната е във взаимна рецепция по екзалтация с Венера (У7) в самия край на 6-тия ти дом. Дали някой партньор не би могъл да ти помогне да намереш работа по-скоро?

Сиси, липсва сходящ аспект между твоя първи управител Марс и неговия управител Венера. Предполагам, че нещата помежду ви остават такива, каквито са в момента. Ти си му обидена (Марс в знака на падение на Венера), а той се чувства като господар на ситуацията (Венера на трон). Но Луната (вторият ти управител) ще завърши секстил с Венера. Мисля, че това може да показва възможност да доизясните ситуацията, но не виждам от това да настъпи трайна и голяма промяна в отношенията ви. Аспектът би могъл да показва възможност за затопляне, подобряване на взаимоотношенията, но ми се струва твърде слаб за ново начало.

Либра, всичките ти кандидати ли са серийни убийци? Шегувам се. Мисля, че контакт помежду ви ще се осъществи (Луна в сходящ секстил с управителя му Венера), но не виждам (по тази карта) възможност за начало на сериозна връзка с него. Ти нямаш кой знае колко добро мнение за него (Марс в знака на падение на Венера), въпреки че вече си увлечена по него (Луната екзалтира Венера). Той гледа основно себе си (Венера на трон) без да си дава зор по отношение на потенциалните партньорки (Венера в знака на падение на Марс). Тъй като Венера екзалтира Луната, все пак мисля, че си му симпатична. Една тронова планета не би трябвало да лъже и мами, така че той, представен от Венера на трон, би трябвало да е искрен с теб. Но поради факта, че Венера е толкова силна в знака на заточение на твоя управител Марс, не изглежда, че е готов да падне в краката ти. Има симпатия помежду ви, повече в тази карта не виждам.

Извинявам се и на трите ви, ако греша! Успех!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3102 -: Март 21, 2012, 01:46:25 pm »
Извинявам се на всички, на които не съм отговорила, но днес пътувах извън града и нямах достъп до компютър, а сега съм каталясала. Виждам, че Мирабела ви е отговорила. Подкрепям изцяло написаното от нея.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3103 -: Март 21, 2012, 01:48:07 pm »
Либра, няма да стане, докато Меркурий не премине в Риби, което се случва на 25-ти, ако не се лъжа.

Благодаря за отговора, Стела! Наистина срещата се отлага и този уикенд, той нямал пари, аз ще ходя на двудневен курс.

Моля, радвам се, че съм познала и съжалявам, че не е станала работата. ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #3104 -: Март 21, 2012, 01:52:02 pm »
Стелла, отдавна не съм се допитвала до хорарната и в момента имам въпрос, който ме интересува, а именно: Ще се видим ли скоро с ... (назовала съм личността по име)? С конкретната личност не сме се виждали от няколко години, но през всички тези години сме поддържали контакт (писмен).

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=f&gif=astro_2gw_418_6te_se_vidim_li_skoro_s__hk.46363.42103.gif&res=100&va=&cid=yc5filedAa7vh-u1155086677

Има ли някакво значение, ако кардиналните оси на хорарния въпрос са в същото разположение (знак и градуси) като в наталната карта на питащия. В случая при мен така се получи.

Благодаря ти предварително!  :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #3105 -: Март 21, 2012, 06:43:43 pm »
Някой би ли могъл да провери дали все още ми се отваря сайта в горния пост?  :blink:
Нямам подходяща програма в портативния, за да поставя картата без опасност след няколко часа до нея да няма достъп.  :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #3106 -: Март 21, 2012, 06:44:57 pm »
Някой би ли могъл да провери дали все още ми се отваря сайта в горния пост?  :blink:
Нямам подходяща програма в портативния, за да поставя картата без опасност след няколко часа до нея да няма достъп.  :-[

Отваря се, сега виждам поста ти и ще разгледам картата.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3107 -: Март 21, 2012, 06:45:56 pm »

Отваря се, сега виждам поста ти и ще разгледам картата.

Благодаря ти!  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3108 -: Март 21, 2012, 06:53:23 pm »
Стелла, отдавна не съм се допитвала до хорарната и в момента имам въпрос, който ме интересува, а именно: Ще се видим ли скоро с ... (назовала съм личността по име)? С конкретната личност не сме се виждали от няколко години, но през всички тези години сме поддържали контакт (писмен).

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=f&gif=astro_2gw_418_6te_se_vidim_li_skoro_s__hk.46363.42103.gif&res=100&va=&cid=yc5filedAa7vh-u1155086677

Има ли някакво значение, ако кардиналните оси на хорарния въпрос са в същото разположение (знак и градуси) като в наталната карта на питащия. В случая при мен така се получи.

Благодаря ти предварително!  :wub:

Дивна, няма да стане скоро, объркана си! Луната излиза от опозиция с твоя сигнификатор - Марс. Това е един от аспектите, които показват, че питащата или не може да контролира ситуацията или не знае какво точно иска-раздвоена е. Той е прекалено зает със себе си в настоящия момент - неговият сигнификатор е на трон в първия му дом.  Вашите сигнификатори излизат от тригон помежду си, което е знак, че е имало близка връзка. Но понеже няма предстоящи аспекти, а въпросният е разходящ, смея да твърдя, че скоро няма да се видите. Това, че домификацията повтаря твоята е знак, че въпросът е от изключителна важност за теб. За това говори и Луната в 5-ти дом. Ти вероятно обичаш този човек.  Можеш отново да зададеш този въпрос най-рано след месец или веднага щом има промяна в обстоятелствата.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3109 -: Март 21, 2012, 06:55:10 pm »
Mnogo ti blagodarq, Stella!  :58:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3110 -: Март 21, 2012, 06:55:43 pm »

Но ако проявиш инициатива, може да стане - луната клони към аспект с Венера - неговия управител. Това е някаква светлина в тунела.

« Отговор #3111 -: Март 21, 2012, 07:16:33 pm »
Здравей, Стела! Един хорарен въпрос от мен: ще започна ли скоро нова работа? София, 21 март 2012, 20:01 ч.

Предварително благодаря за отговора!  :58:

*

Divna

• 2478
« Отговор #3112 -: Март 21, 2012, 07:42:43 pm »

Но ако проявиш инициатива, може да стане - луната клони към аспект с Венера - неговия управител. Това е някаква светлина в тунела.

Стела, а ПФ в 1ви дом в тригон с Луна в 5ти какво може да значи?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3113 -: Март 21, 2012, 08:21:33 pm »
Здравей, Стела! Един хорарен въпрос от мен: ще започна ли скоро нова работа? София, 21 март 2012, 20:01 ч.

Предварително благодаря за отговора!  :58:

Здравей, lalitta! Струва ми се, че си имала предложение-твоят сигнификатор е Венера на трон, много добре поставена в Телец, но е зависима от партньор. Луната - управителка на 10-ти дом е имала положителен аспект с Венера, което е било един шанс. Венера има и разходящ съвпад и с Юпитер - управител на 6-ти дом /работата/, което е било още един шанс. В момента луната е без курс и положението ще остане такова, каквото е. Няма да има развитие по тази карта. При промяна в обстоятелстават можеш да зададеш отново въпроса - подаване на документи по обява, нови предложения и т.н.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3114 -: Март 21, 2012, 08:24:01 pm »

ПФ основно се ползва при търсене на изчезнали вещи и хора.
А иначе може да означава един вид "защита на твоята личност", т.е. ако проявиш инициатива, няма да бъде в ущърб на личността ти.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3115 -: Март 21, 2012, 08:26:40 pm »
Здравей, Стелла,

Моля те, помогни ми като ми отговориш на въпросите: Защо изпитвам толкова силни чувства към Б.? И дали и той изпитва същото към мен? Имаме ли кармична връзка и ако имаме, то кой на кого има да връща в повече?
Пловдив, 21.03.2012 20:34

Благодаря ти много предварително. Надявам се, че не съм прекалила с въпросите, но те са свързани по някакъв начин.

Очаквам отговора ти с нетърпение  :blink:

Извинявай, това е тема за хорарни въпроси, не се отговаря на въпроси за кармични връзки. На поставените от теб въпроси може да отговори синастрията. За целта трябва да поставиш двете натални карти - твоята и тази на любимия човек - насложени една върху друга. Има тема отделна за синастрия.
За хорарен въпрос не се изискват рождени данни, а дата, час и място на задаване на въпроса. въпросът трябва да бъде формулиран така, че на него да може да се отговори с ДА или НЕ.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3116 -: Март 21, 2012, 08:30:48 pm »

ПФ основно се ползва при търсене на изчезнали вещи и хора.
А иначе може да означава един вид "защита на твоята личност", т.е. ако проявиш инициатива, няма да бъде в ущърб на личността ти.

Blagodarq!  :blink:

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3117 -: Март 21, 2012, 08:32:08 pm »
Лули, между сигнификатора ти Марс и управителя на 10-ти дом няма връзка (аспект), а взаимната им рецепция по знак скоро ще се разпадне (Меркурий ще се върне в Риби, където все пак ще бъде в триплецит на Марс, но няма да завърши аспект с него). Поради ретроградността и на двете планети нещата могат да се забавят. On the bright side, Луната е във взаимна рецепция по екзалтация с Венера (У7) в самия край на 6-тия ти дом. Дали някой партньор не би могъл да ти помогне да намереш работа по-скоро?

Мерси за отговора!
Mirabella, можеш ли да кажеш от картата ми, изобщо вижда ли седали ще си тръгна от сегашната си работа?

« Отговор #3118 -: Март 21, 2012, 09:03:30 pm »

Благодаря за отговора, Стела! Може ли и още един въпрос да проверим: предстои ли ми излизане в чужбина? (София, 21 март 2012, 22:02 ч.)

« Отговор #3119 -: Март 21, 2012, 09:09:15 pm »

Мерси за отговора!
Mirabella, можеш ли да кажеш от картата ми, изобщо вижда ли седали ще си тръгна от сегашната си работа?

Аха, значи ти имаш работа в момента. Тогава липсата на аспект между твоя управител Марс и този на 10-тия ти дом, както и положението на Марс в 10-тия дом би трябвало да се тълкува като липса на промяна в професионалната ситуация, т.е. оставане на същото място. Въпреки че тази работа не изглежда да ти е по сърце - Луната се намира в знака на заточение на У10 Меркурий, се справяш незле с нея.