Лули, между сигнификатора ти Марс и управителя на 10-ти дом няма връзка (аспект), а взаимната им рецепция по знак скоро ще се разпадне (Меркурий ще се върне в Риби, където все пак ще бъде в триплецит на Марс, но няма да завърши аспект с него). Поради ретроградността и на двете планети нещата могат да се забавят. On the bright side, Луната е във взаимна рецепция по екзалтация с Венера (У7) в самия край на 6-тия ти дом. Дали някой партньор не би могъл да ти помогне да намереш работа по-скоро?
Сиси, липсва сходящ аспект между твоя първи управител Марс и неговия управител Венера. Предполагам, че нещата помежду ви остават такива, каквито са в момента. Ти си му обидена (Марс в знака на падение на Венера), а той се чувства като господар на ситуацията (Венера на трон). Но Луната (вторият ти управител) ще завърши секстил с Венера. Мисля, че това може да показва възможност да доизясните ситуацията, но не виждам от това да настъпи трайна и голяма промяна в отношенията ви. Аспектът би могъл да показва възможност за затопляне, подобряване на взаимоотношенията, но ми се струва твърде слаб за ново начало.
Либра, всичките ти кандидати ли са серийни убийци? Шегувам се. Мисля, че контакт помежду ви ще се осъществи (Луна в сходящ секстил с управителя му Венера), но не виждам (по тази карта) възможност за начало на сериозна връзка с него. Ти нямаш кой знае колко добро мнение за него (Марс в знака на падение на Венера), въпреки че вече си увлечена по него (Луната екзалтира Венера). Той гледа основно себе си (Венера на трон) без да си дава зор по отношение на потенциалните партньорки (Венера в знака на падение на Марс). Тъй като Венера екзалтира Луната, все пак мисля, че си му симпатична. Една тронова планета не би трябвало да лъже и мами, така че той, представен от Венера на трон, би трябвало да е искрен с теб. Но поради факта, че Венера е толкова силна в знака на заточение на твоя управител Марс, не изглежда, че е готов да падне в краката ти. Има симпатия помежду ви, повече в тази карта не виждам.
Извинявам се и на трите ви, ако греша! Успех!