Stella, вчера зададох един въпрос. Ама въпросите свързани с въпросната личност, не ме оставят от вчера на спокойствие.
Та сега имам следния въпрос: Ще ми се обади ли ... /назовала съм го по име/?
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_416_6te_mi_se_obadi_li__hk.71902.35382.gif&res=100&va=&cid=yc5filedAa7vh-u1155086677
На Луна й предстои квадратура с Плутон. 
Благодаря предварително! :blink:
Дивна, аз не съм Стела, но ще опитам да се включа. Доколкото си спомням предишната карта, оста АС/DC се управляваше от Марс/Венера, между които не предстои сходящ аспект, т.е. промяна в отношенията ви не би трябвало да се очаква. Стела много правилно е отбелязала това за Луната и сходящия секстил с неговия управител Венера. Но като цяло картата не говореше за съществена комуникация, среща и т.н.
Тази карта казва горе-долу същото. И двата ти управителя, Слънце и Луна, се намират в Овен, Марс е в 1-вия ти дом. Оттук си личи, че бързаш и си доста нетърпелива, т.е. картата изглежда, че отразява ситуацията. Докато той се управлява от ретроградна планета и има Нептун в 1-вия си дом - той може да се е одръпнал, да е зает, да е потаен, неактивен. И твоят, и неговият управител, се намират в знака на собствената си екзалтация, т.е. в знака на падение на другия. Между управителите ти и Сатурн предстои опозиция по оста на комуникацията 3/9 дом. Това бих тълкувала по два начина. Първа възможност - липса на комуникация, тъй като аспектът е негативен. Или втора възможност - тъй като все пак има сходящ аспект, би трябвало да се осъществи някакво взаимодействие помежду ви, т.е. комуникация, но то ще се забави (Слънцето има да измине доста градуси преди да стигне точната опозиция със Сатурн) и няма да те удовлетвори (все пак опозицията е напрегнат аспект). Така както сте се запътили към опозиция и както всеки държи на своята гледна точка (екзалтирани управители), да не се скарате само.
Тъй като всеки от управителите ви се намира в 3-тия дом на отсрещната страна, може би всеки от вас изчаква другия да предприеме крачка и се сърди, че той не го прави. Особено той, 3-тият му дом се управлява от ретроградна планета в твой 1-ви дом. Ти, като представена от по-бързите и нетърпеливи планети (докато той е ретрограден), може да се изкушиш да действаш първа, но резултатът (опозицията) няма да ти се понрави.
Толкова от мен и се надявам да греша. Успех!